petex.pl

Opinie łącznie (101) Opinie (35) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniepetex.pl

Odpowiedź ze sklepu petex.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło nam, że obsługa i realizacja zamówienia spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy przy kolejnych zakupach!

Polecam.

Dywaniki pasują idealnie, Brak przykrego zapachu. Polecam

niezmiennie dobra jakość

Dobre dopasowanie, dobra jakość materiału. Poprzednie dywaniki petex sprawowały się dobrze i długo, zobaczymy jak z tymi
Przód pasuje dobrze . Tył jest za krótki , bardzo cienka guma .

Odpowiedź ze sklepu petex.pl

Dywaniki są produktem dedykowanym do tego modelu i wykonywane według formy producenta. W ofercie znajduje się również szkic z wymiarami, aby można było dokładnie sprawdzić kształt i wielkość dywaników przed zakupem. Sprzedaliśmy dużą liczbę tych dywaników i nie mieliśmy zgłoszeń dotyczących nieprawidłowego dopasowania tylnych dywaników. Nie jesteśmy producentem tych dywaników i nie mamy wpływu na ich kształt, jednak staramy się jak najdokładniej pokazywać w ofercie wygląd, kształt oraz wymiary, aby klient dokładnie wiedział, co kupuje. Jeżeli kształt tylnych dywaników nie spełnia oczekiwań, zawsze istnieje możliwość zwrotu produktu (w przypadku produktów nieużywanych, zwrot towaru z półki).
Super obsługa i bardzo szybki czas dostawy.

B G
Bogna G.
Szybka realizacja zamówienia.
Polecam to już nie pierwszy produkt zakupiony z tej firmy, zawsze zgodny z opisem, dopasowany do modelu auta, bardzo dobra jakość

Odpowiedź ze sklepu petex.pl

Dziękujemy za zaufanie i ponowny zakup – to dla nas najlepsza rekomendacja! Cieszymy się, że jakość i dopasowanie ponownie nie zawiodły 🙂
Najlepsze dywaniki na rynku. Idealnie pasują do danego modelu samochodu. Szybka dostawa. Towar "ok" spakowany. Polecam firmę i markę.

Odpowiedź ze sklepu petex.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie do naszej marki! Miło słyszeć, że dywaniki dobrze leżą i spełniają oczekiwania – dokładamy starań, by tak było przy każdym zamówieniu.
Szybka dostawa towar zgodny z opisem
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu petex.pl

Dziękujemy za opinię 😊 Cieszy nas, że zamówienie zostało szybko zrealizowane i przebiegło bez komplikacji. Zapraszamy ponownie — zawsze chętnie pomożemy przy kolejnych zakupach!
B G
Bogna G.

Gumowe dywaniki VW Polo

Bardzo dobra jakość produktu. Expresowa wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu petex.pl

Dziękujemy za opinię 😊 Cieszy nas, że jakość produktu spełniła oczekiwania, a przesyłka dotarła naprawdę szybko. Zawsze dbamy o sprawną realizację i solidne wykonanie — zapraszamy ponownie!
Dywaniki jak zwykle bez zarzutu porządna guma ładnie dopasowane

Odpowiedź ze sklepu petex.pl

Dziękujemy za opinię 😊 Miło słyszeć, że dywaniki kolejny raz spełniły oczekiwania — solidna guma i dobre dopasowanie to coś, na co zwracamy szczególną uwagę przy wyborze produktów. Cieszymy się, że znów się sprawdziły. Zapraszamy ponownie!
Paczka dostarczona błyskawicznie. Towar zgodny z zamowieniem.

Odpowiedź ze sklepu petex.pl

Dziękujemy za opinię 😊 Cieszy nas, że przesyłka dotarła tak szybko i wszystko zgadzało się z zamówieniem. Zawsze dbamy o sprawną realizację — zapraszamy ponownie!