stylowe-upominki.pl

232 reviews since 27 sie 2025

Ważny od: 27 sie 2025
stylowe-upominki.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową, szybką realizację zamówień i dostawę. Opinie klientów wskazują na wysoką jakość towarów oraz zgodność z opisem i oczekiwaniami. Klienci doceniają bardzo dobre, solidne i bezpieczne opakowanie produktów na czas transportu. Wielu klientów pozytywnie komentuje estetykę, piękno i atrakcyjność zamówionych produktów. Klienci chwalą miłą, profesjonalną, pomocną i sprawną obsługę oraz kontakt ze sklepem.

Opiniestylowe-upominki.pl

Szukałem tego produktu od roku. Śledziłem portale i najmilsza cena jaką znalazłem to 350 zł. Wydawało mi się to troszeczkę sporo, jak na gadżet, który zdobi mieszkanie raz w roku przez okres ok 1 miesiąca (czas świąt Bożego Narodzenia). Byłem już skłonny go kupić (obiecałem żonie, że w te święta będzie zdobił nasze mieszkanie). Przez przypadek odwiedziłem portal stylowe-upominki.pl. Cena mnie zaskoczyła. 100 zł taniej niż u konkurencji. Wybór produktów imponujący. Ceny normalne. Jesteście super
Szybka realizacja zamówienia. Przesyłka przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Kurier bardzo kompetentny Dziękuję
Latarnie bardzo ładne, szybka dostawa, super pakowanie POLECAM
Zakup jest bardzo udany. Obsługa miła, sympatyczna. Szybka dostawa. Polecam.
Piękne patery Dobrze zabezpieczone Szybka wysyłka Polecam
Super, szybko, raz dwa🥰 Parawan piekny
Świetny towar dostarczony na czas. Elastyczne podejście sklepu względem próśb klienta.

Udany zakup.

Zegar bardzo ładny, obsługa profesjonalna. Polecam wszystkim.
Wszystko poszło spoko

Super realizacja zamówienia.

Dziękuję za bardzo sprawne zrealizowanie zamówienia. Super produkty - latarnie i zestaw filiżanek z Klimtem. Zabezpieczenie przesyłki idealne.
Super produkt, opakowanie ok, dobrze zabezpieczone w transporcie, nic dodać nic ująć
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. Dostawa sprawna i profesjonalna.
Polecam zakupy, wszystko solidnie zabezpieczone podczas transportu.
Bezproblemowa i szybka obsługa
Ładne wykonanie, dokładne. Gwiazdką,mniej za brak szkła w ściankach dużego lampionu.
Bardzo ładna dynia

świetnie

Szybko, rzetelnie, świetna komunikacja, polecam.

Stylowe-Upominki.pl to sklep internetowy prowadzony przez firmę P.P. MAX-LAND Kamil Opach. Specjalizuje się w sprzedaży eleganckich dekoracji i stylowych upominków do domu i ogrodu. Oferta obejmuje sz...