Euroflorist.pl

Opinie łącznie (5097) Opinie (501) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci chwalą łatwość i intuicyjność procesu zamawiania oraz doceniają świeżość i estetykę kwiatów. Wielu kupujących pozytywnie ocenia wygląd bukietów oraz zgodność z zamówieniem, a także szybką i skuteczną obsługę klienta w przypadku pojawiających się problemów. Część użytkowników uznaje ceny za konkurencyjne. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące opóźnień lub nieterminowości dostaw, a także krytyki dotyczące trwałości i wyglądu kwiatów, które czasem odbiegają od oczekiwań. Klienci zwracają również uwagę, że zamówione kompozycje nie zawsze odpowiadają zdjęciom prezentowanym online. Niektórzy wskazują na brak reakcji ze strony obsługi klienta oraz ograniczenia techniczne podczas zamawiania, a także na zbyt wysoką cenę w stosunku do jakości lub ilości kwiatów.

OpinieEuroflorist.pl

bukiet na Dzień Matki

Jestem bardzo rozczarowana ostatnią dostawą. Tym bardziej, że zamawiałam już bukiety przez euroflorist i nigdy nie było z tym problemów. Pierwsza rzecz - nieterminowa dostawa. Bukiet zamówiony został wcześniej, nie na ostatnią chwilę, właśnie dlatego by dotarł na Dzień Matki. Wieczorem dostałam informację, że przesyłka będzie opóźniona i w ramach rekompensaty otrzymałam voucher w wysokości ok. połowy zamówienia. Jakby nie było zależało mi, żeby dostawa była terminowa - inny dzień dostawy nie jest już tą samą niespodzianką. Druga rzecz wynika z pierwszej. Zostawiony sam sobie bukiet po nocy gdzieś w magazynie przewoźnika, nie był już tym samym bukietem. Część kwiatów zaczęła więdnąć i nie dało się ich uratować, więc z pierwotnego bukietu została tylko część kwiatów. Wyjątkowo smutny bukiet na Dzień Matki. Trzecia rzecz, która zapewne przyczyniła się do drugiej. Spóźniony kurier nie zadzwonił, że ma przesyłkę, co przy żywych kwiatach powinno mieć chyba miejsce. Mamy nie było w domu, więc bukiet bez słowa został przerzucony przez płot. I tak sobie czekał, leżąc na ziemi, aż mama wróci do domu i się zorientuje, że ma jakąś przesyłkę na terenie posesji. Słabo to wszystko wyszło.
Informacje przez E-mail potwierdzające zamówienie i dostawę daly mi pewnosc, że wiązanka pogrzebowa została dostarczona na omówione miejsce i w określonym czasie. Moje wyobrażenie o kwiatach było trochę inne, ale może nierozwinięte Calie w dniu pogrzebu będą dłużej piękne na grobie zmarłej. Ogólnie firma Euroflorist jest godna polecenia innym, co chętnie zrobię.
Wyslalam prezent dla mamy, z okazji Dnia Matki - dostawa byla na czas i mama byla zachwycona prezentem. Co mi sie podobalo - oferta, jakosc produktow, cena (konkurencyjna w porownaniu do inncyh firm, ktore maja podobna oferte) i trzymanie mnie na biezaco o statusie zamowienia. Jestem bardzo zadowolona z uslugi i z pewnoscia skorzystam z uslug firmy w przyszlosci!

Obsługa klienta - pan Bartosz

Zacznę od tego, że NIE podobało mi się, że kurier DHL nie dostarczył kwiatów... Natomiast podobało mi się rozwiązanie sprawy przez pana Bartosza z obsługi klienta; zamówiony drugi bukiet dotarł sprawnie dostarczony przez kuriera z kwiaciarni, a za pierwszy otrzymałam sprawny zwrot pieniędzy.
Szybka realizacja, dobra cena, dostawa na czas! Jedyne co mogę powiedzieć to że bukiet “Opcja florysty” którą wybrałam mógłby być trochę bardziej kolorowy, bardziej letni. Następnym razem skorzystam z sugerowanych kompozycji.
Kwiaty były dostarczone dobrze zabezpieczone. świeże i o godzinie o której prosiłam. Odbiorczyni zachwycona. Zleceniodawca też. Polecam . W przyszłości też skorzystam z usług tej Firmy.
Jestem bardzo zadowolona z usług Euroflorist. Przepiękny bukiet, dotarł do jubilatki już z samego rana. Mimo dostawy przez firmę kurierską bukiet w doskonałym stanie, bezpiecznie opakowany na czas transportu.Polecam.
Jestem zawiwdziona wyborem kwiatów i dostawa. Kurier nie skontaktował się telefonicznie z odbiorcą. Kwiaty zostały doręczone rano. Były w pudełku, bez wody cały dzień w temperaturze ok 30 stopni. Odbiorca był w domu wieczorem po pracy. Ni polecam zamawiać kwiatów przez tą firmę.
Sam kontakt z firmą bez problemu. Bardziej zirytował mnie fakt, że jednak kwiaciarnia, której zostało zlecone wykonanie bukietu, zrobiła go dużo mniejszy niż faktycznie miał być. Ale było minęło. Euroflorist poleciłabym. Dostawa została wykonana.
Wiązanka była ładna, ale w zamówieniu napisałam treść która miała być umieszczona na szarfie. Byłam pewna, że podanie tej treści jest równoznaczne z jej jest równoznaczne z jej zamówieniem. Niestety okazało się inaczej i za szarfę mnie nie podsumowano, w związku z tym nie została dołączona. To karygodne niedopatrzenie i przeczące zdrowej logice. Pracownik powinien się zainteresować tą nielogicznością i zadzwonić w celu wyjaśnienia. Chętnie bym za szarfę zapłaciła, bo mi na niej zależało. Niestety w ten sposób straciliście klienta .

Zadowolona

Pomimo tego, że podaje się czas dostawy kwiatów w określonych godzinach, to jednak ten czas jest dosyć elastyczny. Sam bukiet przepiękny.
Na pewno musicie zwiększyć ilość znaków w wiadomościach bo jest bardzo mało . Nie można napisać swobodnie życzeń.

POLECAM!! UDANA NIESPODZIANKA!!

Przesyłka dotarła we wskazanym czasie. Wszystko zgodne z zamówieniem. Kwiaty piękne świeże i pachnące!!! Udana niespodzianka dla żony na rocznicę ślubu! POLECAM !!!
czekoladki mogly by byc wieksze a ne tylko 3 (slownie trzy) cukierki co prawda Linda ale ta ilosc mnie powalila
Świetna organizacja zamówiłem kwiaty kilka dni wcześniej i zostały dostarczone świeże w dzień w którym sobie wybrałem polecam
Bukiet zostal dostarczony wizualnie Bez roznicy , co do zdjecia online przy zamowieniu. Mama stwierdzila, ze pan byl bardzo uprzejmy. Moglibyscie zalaczac saszetke z odzywka.
Bardzo latwy proces zamowienia. Szeroki wybor, dokladny dzien dostawy. Komuniakcja w czasie przygotowania przesylki. Dziekuje!
Wysyłka szybka W różnych możliwościach i jedynie do poprawy bym zmniejszył trochę ceny kwiatów
Wszystko przebiegło jak należy. Kwiaty były piękne i dostarczone na czas. Polecam

Niezrealizowane .

Zamówiłam kwiaty z dostawą „na dziś”, gwarantowaną do godziny 21:00. Usługa była dodatkowo płatna, dlatego zależało mi na terminowej realizacji. Niestety zamówienie nie zostało dostarczone, a w panelu klienta przez cały dzień widniało jako „w realizacji”.Dopiero po mojej interwencji następnego dnia okazało się, że jedyna kwiaciarnia w moim rejonie była na urlopie — co oznacza, że zamówienie od początku nie mogło zostać wykonane, mimo że system bez problemu przyjął je jako „dostawa na dziś”.Brak jakiejkolwiek informacji o opóźnieniu lub niemożności realizacji jest dla mnie całkowicie nieakceptowalny. Gdybym sama nie napisała, nadal czekałabym na przesyłkę, która nigdy nie miała szans dotrzeć do adresata. Jedyny plus za szybki zwrot pieniędzy, ale obsługa zamówienia i komunikacja wymagają zdecydowanej poprawy. Klient nie powinien być osobą, która musi monitorować i wyjaśniać błędy systemu .