mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Opinie łącznie (1370) Opinie (706) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość oferowanych roślin i produktów, które są opisywane jako piękne, świeże, dobrze nasycone kolorami i zgodne z opisem. Opakowanie produktów jest regularnie chwalone za staranność, bezpieczeństwo i estetykę. Ekspresowa lub bardzo szybka realizacja zamówień i dostawa wyróżniają sklep na tle konkurencji. Kontakt ze sklepem oraz poziom obsługi klienta oceniane są bardzo pozytywnie – klienci doceniają profesjonalizm, miłą komunikację i sprawne rozwiązywanie problemów. Zgłoszenia reklamacyjne są rozpatrywane szybko i najczęściej na korzyść klienta, co buduje zaufanie i lojalność kupujących. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące uszkodzonych pudełek podczas transportu oraz rozczarowania wyglądem lub strukturą wybranych roślin, które nie zawsze spełniają oczekiwania klientów.

Opiniemech-mech.pl - z natury do wnętrz

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko , a rośliny piękne!

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, przesyłka zapakowana starannie i gustownie. A moje gałązki stabilizowanego, bielonego eukaliptusa świetne. Nic się nie kruszy, gałązki i liście można delikatnie rozciągać , przekręcać i układać. Zamówiłam 2 wiązanki, ale do mojego dużego, szerokiego wazonu wystarczyła 1 - trzy dość długie gałązki z dużymi listkami. Polecam! Na pewno wrócę do mech-mech po kolejne rośliny!!!

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa. Mamy nadzieję, że nasze produkty będą cieszyć jeszcze przez długi czas. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
To już kolejny raz, kiedy robię zakupy w tej hurtowni i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Rośliny stabilizowane są świetnej jakości – piękne kolory, miękkie, starannie przygotowane. Wszystko solidnie zapakowane, bez uszkodzeń, a przesyłka szybka i sprawna. Widać dbałość o klienta i detale. Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę po kolejne zamówienia.
Estetycznie i bezpiecznie zapakowany wysokiej jakości towar dotarł bez najmniejszego problemu.Jestem bardzo zadowolona i nie wiem co chcecie zmieniać ;)

Oliwka Stabilizowana - gałązki

Piękne gałązki oliwki europejskiej stabilizowanej. Przyszły w doskonałym stanie, wyglądają bardzo dobrze. Dziękuję i polecam ten sklep 🙂
Toujours aussi satisfaite ! C’est ma deuxième commande et je suis vraiment ravie. La livraison a été rapide, les fleurs sont magnifiques et de très bonne qualité. Tout était soigneusement emballé et parfaitement conforme à mes attentes. Je recommanderai sans hésiter et je compte bien commander encore !🤗
Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu firmy, na każdym etapie zamówienia. Szybka dostawa. Super towar.
Biała gipsówka naprawdę piękna,natomiast gipsówka mini bardzo mnie rozczarowała,za kwotę 29.90zl to kiepska jakość ,a zamawiałam już wcześniej i była dużo ładniejszą . Ale mimo wszystko polecam sklep za jakość produktów

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Przykro nam, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań. Mimo wszystko dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!

Great Store

Everything was perfectly packed. I LOVED the items, it arrived safely and I was happy to see that there were not coming from China.

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Thank you so much for your 5-star review! We're delighted to hear that you're happy with your purchase.

Dobry towar i dobra obsługa. Polecam!

Towar został dostarczony szybko, wszystkie suszone kwiaty były delikatnie i starannie zapakowane, dotarły w nienaruszonym stanie. W bukiecie jest dużo kwiatów. Kontakt telefoniczny ze sklepem był bardzo przyjemny. Będziemy zamawiać ponownie.

Super rośliny.

Moje roślinki przybyły bardzo dobrze zabezpieczone. Jakość także bardzo dobra.

Polecam serdecznie!

Polecam sprzedawcę, bardzo szybka wysyłka, produkty super zabezpieczone.
Pełen profesjonalizm , przebieg wysyłki paczki cały czas pod kontrolą na mailu z informacją , suszki przepiękne będę wracać do Was Pozdrawiam ciepło Robicie to bardzo dobrze 💪🥰
Gipsowa barwiona, biała, nie spełniła moich oczekiwań. Sprasowana, wygląda bardzo źle. Dla mnie nadaje się…chyba do niczego 😔
Świetna obsługa klienta, expresowa dostawa i wysokiej jakości towar. Nic dodać, nic ująć.

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Bardzo dziękujemy za uznanie :)

Wszystko super!

To nie pierwsze zamówienie w sklepie mech-mech.pl i na pewno nie ostatnie. Wysoka jakość roślin suszonych i stabilizowanych, świetna, ekspresowa obsługa. Będę wracać i polecać!
Site au top, j'y trouve toujours mon bonheur !! Emballage soigné et Envoi rapide. Belle qualité

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Nous sommes ravis que nos produits répondent à vos attentes. Merci de votre confiance !
Produkty najwyższej jakości, starannie zapakowane, adekwatne do zdjęć. Wysyłka błyskawiczna a kontakt przesympatyczny i udzielający wyczerpujących odpowiedzi. Polecam 👍
Nie znalazłam nigdzie lepszej jakości roślin . Produkty są bardzo starannie zapakowane i zapezpieczone do transportu . Jeśli chodzi o wysyłkę - ekspresowo

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Dziękujemy za tak miłe słowa. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie!

Polecam ❤️❤️

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Rośliny stabilizowane są świetnej jakości, dokładnie takie jak w opisie. Wszystko było starannie i estetycznie zapakowane, a przesyłka dotarła bardzo szybko. Na pewno wrócę po kolejne zakupy i szczerze polecam 💐
Jestem bardzo zadowolona z jakości roślin i kolorów