mech-mech.pl - z natury do wnętrz

1412 reviews since 23 wrz 2022

Ważny od: 30 wrz 2022
mech-mech.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci wielokrotnie chwalą bardzo szybki czas realizacji zamówienia i ekspresową wysyłkę. Kontakt z obsługą sklepu jest oceniany jako bardzo profesjonalny, uprzejmy i pomocny. Klienci konsekwentnie podkreślają staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek. Produkty w większości przypadków odpowiadają opisowi i zdjęciom ze strony, co jest doceniane przez klientów. Jakość produktów, w szczególności roślin, jest najczęściej oceniana bardzo wysoko, choć sporadycznie pojawiają się uwagi krytyczne.

Opiniemech-mech.pl - z natury do wnętrz

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko , a rośliny piękne!

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, przesyłka zapakowana starannie i gustownie. A moje gałązki stabilizowanego, bielonego eukaliptusa świetne. Nic się nie kruszy, gałązki i liście można delikatnie rozciągać , przekręcać i układać. Zamówiłam 2 wiązanki, ale do mojego dużego, szerokiego wazonu wystarczyła 1 - trzy dość długie gałązki z dużymi listkami. Polecam! Na pewno wrócę do mech-mech po kolejne rośliny!!!

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa. Mamy nadzieję, że nasze produkty będą cieszyć jeszcze przez długi czas. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!

Kwiaty wyglądają pięknie

Kwiaty wyglądają jak świeże, są piękne. Całe zamówienie było bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane - nic nie uległo zniszczeniu w transporcie, pomimo że kwiatki są bardzo delikatne.

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie!
Serdecznie polecam nie tylko zamówienie i jego realizacja są na najwyższym poziomie, ale też kontakt i pomoc w samych zakupach. Dziękuję za doradztwo i miłą współpracę :)

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Bardzo nam miło, dziękujemy!
To już kolejny raz, kiedy robię zakupy w tej hurtowni i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Rośliny stabilizowane są świetnej jakości – piękne kolory, miękkie, starannie przygotowane. Wszystko solidnie zapakowane, bez uszkodzeń, a przesyłka szybka i sprawna. Widać dbałość o klienta i detale. Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę po kolejne zamówienia.
Estetycznie i bezpiecznie zapakowany wysokiej jakości towar dotarł bez najmniejszego problemu.Jestem bardzo zadowolona i nie wiem co chcecie zmieniać ;)

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! A skoro wszystko jest tak, jak powinno być, to obiecujemy zmieniać tylko na jeszcze lepsze!
Szybka realizacja, rośliny piękne i zgodne z oczekiwaniami na podstawie zdjęć produktu.

Oliwka Stabilizowana - gałązki

Piękne gałązki oliwki europejskiej stabilizowanej. Przyszły w doskonałym stanie, wyglądają bardzo dobrze. Dziękuję i polecam ten sklep 🙂

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Dziękujemy za tak wysoką ocenę! Cieszymy się, że zakup okazał się tak udany.
Jak dla mnie jest super. Kwiaty śliczne pieknie zapakowane rewelacja
Szybka wysyłka. Towar pierwsza klasa. Świetny kontakt.
Toujours aussi satisfaite ! C’est ma deuxième commande et je suis vraiment ravie. La livraison a été rapide, les fleurs sont magnifiques et de très bonne qualité. Tout était soigneusement emballé et parfaitement conforme à mes attentes. Je recommanderai sans hésiter et je compte bien commander encore !🤗
Jak zawsze ekspresowa przesyłka, wszystko idealnie zapakowane. Bardzo dobrej jakości chrobotek

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Dziękujemy! Cieszymy się, że kolejny raz wszystko spełniło oczekiwania.
Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu firmy, na każdym etapie zamówienia. Szybka dostawa. Super towar.

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Ogromnie cieszy nas, że zarówno jakość produktów, szybka dostawa, jak i cały proces realizacji zamówienia spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Biała gipsówka naprawdę piękna,natomiast gipsówka mini bardzo mnie rozczarowała,za kwotę 29.90zl to kiepska jakość ,a zamawiałam już wcześniej i była dużo ładniejszą . Ale mimo wszystko polecam sklep za jakość produktów

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Przykro nam, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań. Mimo wszystko dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!
Szybki termin dostawy. Polecam

Great Store

Everything was perfectly packed. I LOVED the items, it arrived safely and I was happy to see that there were not coming from China.

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Thank you so much for your 5-star review! We're delighted to hear that you're happy with your purchase.

Dobry towar i dobra obsługa. Polecam!

Towar został dostarczony szybko, wszystkie suszone kwiaty były delikatnie i starannie zapakowane, dotarły w nienaruszonym stanie. W bukiecie jest dużo kwiatów. Kontakt telefoniczny ze sklepem był bardzo przyjemny. Będziemy zamawiać ponownie.
Piękny chrobotek

Super rośliny.

Moje roślinki przybyły bardzo dobrze zabezpieczone. Jakość także bardzo dobra.

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Dziękujemy za zakupy i świetną opinię!

Polecam serdecznie!

Polecam sprzedawcę, bardzo szybka wysyłka, produkty super zabezpieczone.

Odpowiedź ze sklepu mech-mech.pl - z natury do wnętrz

Bardzo dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
Pełen profesjonalizm , przebieg wysyłki paczki cały czas pod kontrolą na mailu z informacją , suszki przepiękne będę wracać do Was Pozdrawiam ciepło Robicie to bardzo dobrze 💪🥰

• +48666709145
  • mech-mech.pl
  • kontakt@mech-mech.pl
  • Cieszyn, POL

Najbogatsza oferta w polskim internecie mchu stabilizowanego oraz roślin stabilizowanych- paprocie, eukaliptusy. Suszki- Glixia, Lagurus, pszenżyto i nie tylko!

Wyświetl wszystkie profile