Klienci często podkreślają bardzo szybką realizację zamówień oraz sprawną i rzetelną obsługę. Doceniana jest także pomoc techniczna, a część osób chwali łatwy kontakt z firmą. Niektórzy klienci zgłaszają problemy z niedziałającymi lub opóźnionymi kluczami, choć część z nich została rozwiązana. Pojawiają się również głosy niezadowolenia z powodu trudności z uzyskaniem zwrotu pieniędzy lub rozpatrzenia reklamacji, a kontakt z firmą nie zawsze jest satysfakcjonujący.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniezaplicense.eu
Było trochę perturbacji z kluczem do win11. System nie chciał przyjąć. Komunikat, że klucz użyty. Kontakt telefoniczny wystarczył i pani e-mailowo udzieliła wskazówek jak aktywować klucz. System aktywował się i działa. Co ważne otrzymałem klucz retail. Polecam.
Błyskawiczna reakcja na problemy techniczne z przesłaniem oprogramowania, zrekompensowane w ramach gestu dobrej woli - bezpłatnie wyższą wersją.
Szybko i sprawnie
Jest ok może być lepiej,
licencja dotarła z lekkim opóxnieniem. Po kontaktakcie z HELPDESKIEM miałem go na mailu w parę minut. Reszta bez zastrzeżeń.
Instalacja wykonana z instalatora pobranego ze strony MS. Dostarczony klucz został zaakceptowany. Aktywacja wykonała się automatycznie.
Zobaczymy jak długo będzie Win11 aktywny po takiej aktywacji.
Na chwilę obecną wszystko prawidłowo i zgodnie z opisem.
Pozdrawiam
Piotr
Że w końcu - do dwóch razy sztuka - mam produkt
MS Office 2024 zainstalowany i zarejestrowany na koncie Microsoft bez problemów.
Ok
Film instruktażowy ma się nijak do rzeczywistości, warto uaktualnić.
Bdb
Wszystko w jak najlepszym porządku.