legalnysoft.pl

Opinie łącznie (502) Opinie (213) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówienia oraz dostawę klucza. Proces instalacji opisywany jest jako przeważnie prosty i bezproblemowy. Wielu klientów docenia obecność i szczegółowość instrukcji. Pozytywne opinie pojawiają się również na temat pomocy technicznej i kontaktu z obsługą. Większość klientów potwierdza, że zakupione produkty działają prawidłowo po instalacji. Część klientów krytykuje formę lub czytelność instrukcji, a także zgłasza pojedyncze trudności podczas instalacji. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące dostępności obsługi technicznej.

Opinielegalnysoft.pl

Gorąco polecam!

Zakupiłam pakiet office i niestety miałam problem z jego instalacja. Zespół legalnysoft.pl nie rzuca słów na wiatr i jak obiecują tak pomagają w razie problemów z instalacją. Komplikacje były duże, ale udało się wszystko ogarnąć i mam już legalny pakiet Microsoft Office. Świetni profesjonaliści, polecam z całego serca.
Office zainstalował się i działa bez problemu. Za to instrukcja instalacji w formie filmu na Youtube to porażka: zrzuty ekranów są tak małe i nieczytelne, że nawet z lupą trudno je odczytać. Instalacja z taką instrukcją to duże wyzwanie. A przecież wystarczyłby zwykły PDF! Dlaczego sprzedającemu tak zależy na utrudnianiu życia klientom?

Dziękuję za szybką realizację, pomocną instrukcję do wgrania programów. Wszystko przebiegło pomyślnie. Firma rzetelna, kupiony produkt działa.
Klucz aktywowany na innym komputerze. Niestety przy próbie aktywacji spotkałem się z takim problemem. Finalnie po kontakcie z obsługą (troszkę utrudniony - formularz ze strony nie działa) otrzymałem kolejny, tym razem "bezproblemowy" klucz.
Rzetelne wykonanie zamówienia i przesłanie dokładnych instrukcji instalacji klucza. Wszystko przebiegło sprawnie, dziękuję.
Oprogramowanie nie chciało się zainstalować tak jak powinno. Udało się, ale przy oprogramowaniu - w zakładce informacje - widać moje różne stare adresy email inne niż te, którymi sie posługuję obecnie. Coś jest nie tak.

Potrzebna pomoc informatyka

Tak długo trwają wszelkie procedury instalacyjne, potwierdzenia, że potrzeba pomocy informatyka. Ale może to dobrze, że nikt niepowołany nie otrzyma dostępu.

Wszystko sprawnie działa

Natychmiast po wpłacie dostałem maila z kluczem produktu. Wszystko działa ok.
Wszystko pięknie zagrało. Office działa bez żadnych problemów
Win 11 Pro - wszystko ok! Natychmiastowa dostawa, bezproblemowa instalacja, dla niedoświadczonych są dodatkowo szczegółówe materiały z instrukcjami instalacji
Szybka i sprawna transakcja. Oprogramowanie zainstalowane zgodnie z instrukcją i wszystko działa. Polecam!

polecam!

Film instruktażowy ma zbyt małą czcionkę co utrudniało instalację, ale sama usługa, szybkość realizacji i działanie zakupionego oprogramowania bez zarzutu.
Klucz dostarczony do wersji Win 11 Home zadziałał od razu bez zarzutu. Płatność blik o godz. 09:27, dostawa mailem o 09:27, system w pełni aktywowany o 09:28. Wcześniejsza instalacja zrobiona z obrazu ściągniętego z oficjalnego sklepu MS. Polecam!
szybko i sprawnie wraz z pomocną instrukcją
Wszystko poszło bez problemów. Dobry kontakt telefoniczny

Wszystko działa

Bezproblemowa instalacja. Wszystko poprawnie działa
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie
Szybka wysyłka
Szybko, sprawnie i max przejrzyste zasady.