meblem4.pl

Opinie łącznie (485) Opinie (287) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania mebli, solidność materiałów oraz staranność wykończenia. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, pomocna i uprzejma, a wielu klientów chwali także szybki czas realizacji oraz terminowość dostaw. Dostawa jest zwykle sprawna, dobrze zorganizowana i bez uszkodzeń, a kierowcy są oceniani jako pomocni i uprzejmi. Wygląd mebli, ich estetyka oraz dopasowanie do oczekiwań są powszechnie chwalone przez klientów. Montaż mebli jest zazwyczaj oceniany jako prosty, a cena produktów jako atrakcyjna i adekwatna do jakości, co stanowi dodatkowy atut. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące dłuższego oczekiwania na realizację zamówienia. Pojedyncze opinie wskazują również na trudności związane z oznaczeniami elementów i regulacją zawiasów podczas montażu.

Opiniemeblem4.pl

Piękny narożnik, bezproblemowa dostawa

Piękny narożnik, wykonany bardzo dokładnie i z dużą dbałością o detale. Na każdym etapie realizacji otrzymywałam aktualizacje dotyczące zamówienia, dzięki czemu cały proces był przejrzysty i bezproblemowy. Termin wykonania został dotrzymany, a dostawa przebiegła szybko i sprawnie. Dodatkowo wysyłka do Irlandii została zorganizowana bez żadnych problemów. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z czystym sumieniem polecam.

Meble eleganckie wygląd po zamontowaniu jeszcze lepszy..…

Meble eleganckie wizualny wygląd na ścianie jeszcze lepiej, szybko się składają kolor świetny z czystym sumieniem daje 5+ z 5 możliwych jedyny mankament to czas oczekiwania miesiąc. Ale napewno będę polecał. Kurierzy też mili i można się dogadać towar dostarczony bez uszkodzeń. Zdjęcia nie dołączę ponieważ nie kupiłem jeszcze całości jaki potrzebuje
Jakość i wykonanie mebli to coś pięknego, kolory frontów idealne , zabezpieczenie przesyłki również porządne i bez uwag, jedyny minus to długi czas dogadywania projektu -jeden mail na dzień. Mimo to bardzo gorąco polecam !!! 🔥

Polecam firmę - mebleM4.pl

Polecam firmę - bardzo szybki czas realizacji jak rownież kontakt (szybki i bezproblemowy). Ja zamawiałem kuchnię z serii KAMMONO - bardzo dobrze wykonane meble - wszystkie elementy bez uszkodzeń (bardzo dobrze zabezpieczone). Jedyne, co bym zmienił to lepsze zawiasy z lepszą możliwościa regulacji w 3 płaszczyznach bez konieczności odkręcania żeby wyregulować np. góra-dół).

Odpowiedź ze sklepu meblem4.pl

Dzień dobry, miło nam za Twoją opinię. Cieszymy się, że kuchnia spełniła Twoje oczekiwania. Jeśli chodzi o zawiasy to posiadają one regulację w 3 płaszczyznach. Nie musisz odkręcać zawiasu by to zrobić. Wystarczy jeden obrót śrubokrętem - śruba nie posiada w tym miejscu gwintu i pozwala to na delikatne wykręcenie jej, by nie osłabiać płyty wiórowej kilkukrotnym odkręcaniem śrub. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Solidny mebel dobrej jakości

Przekazuje opinie opiekunki mojej mamy dla której kupiłam tą rozkładaną wersalkę. Niestety nie mogłam jej sama zobaczyć i i cenić bo nie mieszkam w Polsce ale przekazuje jej obserwację. Mebel jest solidny, dobrze i funkcjonalnie zrobiony. Również kształt wersalki, materiał tapicerki i zewnętrzne wykonanie jest na bardzo dobrym poziomie i świetnie się prezentuje w mieszkaniu. Dziękuję! Dorota G. (z Arizony, USA).

Odpowiedź ze sklepu meblem4.pl

Dziękujemy za przekazanie opinii. Cieszymy się, że udało się zakupić odpowiednią wersalkę dla Twojej mamy pomimo zamieszkiwania na innym kontynencie. Dziękujemy za skorzystanie z oferty naszego sklepu oraz pozdrawiamy wszystkich Polaków z Arizony ;-)
Polecam,towar zgodny taki jak zamawiałam, miła obsługa jeżeli chodzi o kontakt telefoniczny jak i osobisty w salonie meble M4 podczas zamówienia, wszystkie informacje dotyczące zamówienia dodatkowo otrzymalam na e mail. Dostawa szybko i sprawnie.

Obsługa, zamówienie i dostawa super

Bardzo dobra obsługa sklepu, przyjemna atmosfera, rzetelne wiadomości. Mimo iż zbliżała się godzina zamknięcia, czuliśmy że nie jesteśmy pospieszani i obsługa ma dla nas czas i cierpliwość. Zamówienie online bardzo sprawne. Dostawa szybka, na czas, a panowie wspaniali, uśmiechnięci, zadaniowi, świetny kontakt przez tel żeby dogadać szczegóły dostawy :D Używamy sofy prawie od miesiąca i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości :D Polecamy serdecznie
Elastyczna dostawa łatwość w porozumieniu się odpowiedź na każdego maila, dostawca bardzo uprzejmy
Wszystko było w najlepszym porządku. Produkty doszły bardzo szybko Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Bardzo dobra jakość wykonania. Ekipa dostarczająca meble bardzo przyjazna i pomocna.
Jestem zadowolona: obsługa życzliwa i pomocna jeśli chodzi o pytania dotyczące sofy, zamówienie zrealizowane w terminie, mebel zabezpieczony bardzo dobrze przed uszkodzeniem w transporcie. Polecam :)
Sofa wygląda super , powierzchnia spania też całkiem spora. Jestem generalnie zadowolona z wykonania mimo że wyszedł mały problem z jedną nogą. Nie wiadomo dlaczego wyszła za krótka. Jednak serwis okazał się bardzo pomocny i nadesłali podkładki wyrównujące . Prosze tylko pamiętać by dopytać o wielkości paczek jakie będą dostarczane . U mnie jedna była na tyle duża że nie weszła i było trzeba samemu rozpakować na dworze na części i wnieść je osobno .
Narożnik piękny i wygodny. Dostawa i pomoc przy wniesieniu bardzo pomocna. Próbnik tkanin był strzałem w dziesiątkę, dzięki czemu kolor dobrany idealnie.
Meble prezentuja się super, łatwe w montażu, porządne szuflady. W całym zestawie brakowało tylko jednej śrubki, ale zawiasów przyszło więcej niż trzeba. Jedynie brakuje większej możliwosci regulacj zawiasów, bo w słupku nie udało się zamontować rączki tam, gdzie trzeba, ze względu na zbyt małą odległość od szuflady. Zapakowane porządnie, żadnych uszkodzeń.

Odpowiedź ze sklepu meblem4.pl

Witamy, dziękujemy za opinię i przesłanie zdjęć. Kuchnia wygląda rewelacyjnie! Na regulację zawiasów nie mamy wpływu - nie ma na rynku zawiasów z większym zakresem regulacji ale może nie wiesz, że możesz wyregulować także szuflady góra/ dół! Instrukcję znajdziesz w naszym poradniku, który zobaczyło już kilkadziesiąt tysięcy osób: https://youtu.be/5HPP0FVzt8g?si=a5VYFkXcNqbd9zYb
Bardzo ładne meble (szafki) łatwo się skręca
troche trwalo ale koniec szczesliwy😃
Polecam z pełnym przekonaniem ...fachowa obsługa . Wszystko wykonane w terminie . Jakość świetna . Jestem bardzo zadowolona i z pewnością tam wrócę .
Polecam sklep, super jakość i wygoda
Podobało mi się wszystko, piękne szafki kuchenne, które przyjechały do mnie dobrze i bezpiecznie zapakowane, szybka realizacja zamówienia a przede wszystkim wspaniali ludzie, którzy za tym stoją. Z całego serca polecam ten sklep meblowy.