Ważny od: 10 cze 2024Ważny
Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość wykonania i solidność mebli, zwracając uwagę na dobre materiały oraz staranne wykończenie. Obsługa klienta jest opisywana jako uprzejma, pomocna i kompetentna, a komunikacja ze sklepem przebiega sprawnie i rzeczowo. Wielu klientów docenia również szybką, terminową dostawę oraz wsparcie przy wniesieniu mebli. Proces zakupowy, dostawy i montażu jest uznawany za bezproblemowy i sprawny, co daje poczucie komfortu podczas całego zamówienia. Pojawiają się jednak pojedyncze opinie o dłuższym czasie oczekiwania na realizację zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemeblem4.pl
świetna obsluga i szybka wysyłka
Obsluga zadzwonila w sprawie szczegółów mojego zamówienia, bo nie byli pewnie czy aby na pewno jestem swiadoma czesci produktów i opcji, pan który dzwonił do mnie upewnił się co do prowadnic które czesciowo wybralam oraz dopytał o szczegóły blatu, transport został zlecony firmie zewnętrznej przez sklep (wysylka za granice). Na prawde swietna obsługa na etapie zamówienia, płatności i dostawy. Jakoś mebli swietna!
Piękny narożnik, bezproblemowa dostawa
Piękny narożnik, wykonany bardzo dokładnie i z dużą dbałością o detale. Na każdym etapie realizacji otrzymywałam aktualizacje dotyczące zamówienia, dzięki czemu cały proces był przejrzysty i bezproblemowy. Termin wykonania został dotrzymany, a dostawa przebiegła szybko i sprawnie. Dodatkowo wysyłka do Irlandii została zorganizowana bez żadnych problemów. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z czystym sumieniem polecam.
Meble eleganckie wygląd po zamontowaniu jeszcze lepszy..…
Meble eleganckie wizualny wygląd na ścianie jeszcze lepiej, szybko się składają kolor świetny z czystym sumieniem daje 5+ z 5 możliwych jedyny mankament to czas oczekiwania miesiąc. Ale napewno będę polecał. Kurierzy też mili i można się dogadać towar dostarczony bez uszkodzeń. Zdjęcia nie dołączę ponieważ nie kupiłem jeszcze całości jaki potrzebuje
Bardzo pomocna i uprzejma obsługa zwłaszcza gentelman, który pomógł mi zanieść i umieścić wielkogabarytowe kartony w samochodzie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
Solny sklep , bardzo dobry kontakt , klientem , uprzejmość i pomoc wszystkich pracowników magazynu,sprzedaży i transportu . Więcej takich firm, które interesują się klientem i pomagają.
Polecam firmę - mebleM4.pl
Polecam firmę - bardzo szybki czas realizacji jak rownież kontakt (szybki i bezproblemowy). Ja zamawiałem kuchnię z serii KAMMONO - bardzo dobrze wykonane meble - wszystkie elementy bez uszkodzeń (bardzo dobrze zabezpieczone). Jedyne, co bym zmienił to lepsze zawiasy z lepszą możliwościa regulacji w 3 płaszczyznach bez konieczności odkręcania żeby wyregulować np. góra-dół).
Odpowiedź ze sklepu meblem4.pl
Dzień dobry, miło nam za Twoją opinię. Cieszymy się, że kuchnia spełniła Twoje oczekiwania.
Jeśli chodzi o zawiasy to posiadają one regulację w 3 płaszczyznach. Nie musisz odkręcać zawiasu by to zrobić. Wystarczy jeden obrót śrubokrętem - śruba nie posiada w tym miejscu gwintu i pozwala to na delikatne wykręcenie jej, by nie osłabiać płyty wiórowej kilkukrotnym odkręcaniem śrub.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!
Jakość i wykonanie mebli to coś pięknego, kolory frontów idealne , zabezpieczenie przesyłki również porządne i bez uwag, jedyny minus to długi czas dogadywania projektu -jeden mail na dzień. Mimo to bardzo gorąco polecam !!! 🔥
Szybka realizacja. Możliwość wybrania nawet nici kontrastowych. A w dodatku expresowy montaż narożnika na miejscu
Dobra obsluga, terminowa realizacja zamowienia. Zamowiona kanapa spelnia oczekiwania. Polecam
Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Dobry kontakt i miła obsługa. Polecam.
Polecam,towar zgodny taki jak zamawiałam, miła obsługa jeżeli chodzi o kontakt telefoniczny jak i osobisty w salonie meble M4 podczas zamówienia, wszystkie informacje dotyczące zamówienia dodatkowo otrzymalam na e mail. Dostawa szybko i sprawnie.
Obsługa, zamówienie i dostawa super
Bardzo dobra obsługa sklepu, przyjemna atmosfera, rzetelne wiadomości. Mimo iż zbliżała się godzina zamknięcia, czuliśmy że nie jesteśmy pospieszani i obsługa ma dla nas czas i cierpliwość. Zamówienie online bardzo sprawne. Dostawa szybka, na czas, a panowie wspaniali, uśmiechnięci, zadaniowi, świetny kontakt przez tel żeby dogadać szczegóły dostawy :D
Używamy sofy prawie od miesiąca i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości :D
Polecamy serdecznie
Solidny mebel dobrej jakości
Przekazuje opinie opiekunki mojej mamy dla której kupiłam tą rozkładaną wersalkę. Niestety nie mogłam jej sama zobaczyć i i cenić bo nie mieszkam w Polsce ale przekazuje jej obserwację. Mebel jest solidny, dobrze i funkcjonalnie zrobiony. Również kształt wersalki, materiał tapicerki i zewnętrzne wykonanie jest na bardzo dobrym poziomie i świetnie się prezentuje w mieszkaniu.
Dziękuję! Dorota G. (z Arizony, USA).
Odpowiedź ze sklepu meblem4.pl
Dziękujemy za przekazanie opinii. Cieszymy się, że udało się zakupić odpowiednią wersalkę dla Twojej mamy pomimo zamieszkiwania na innym kontynencie. Dziękujemy za skorzystanie z oferty naszego sklepu oraz pozdrawiamy wszystkich Polaków z Arizony ;-)
Szybka dostawa, dobrze opakowane. Jeszcze nie odpakowałam, więc nie mogę ocenić mebla
Dobrze wykonana sofa, łatwość rozkładania, terminowy przywóz.
Produkt bardzo mi sie podoba dobry material mila fachowa obsluga jestem zadowolona
Odpowiedź ze sklepu meblem4.pl
Piękna sofa ❤️❤️❤️ cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zapraszamy ponownie w przyszłości, pozdrawiamy mebleM4.pl!
Stół i stolik kawowy wyglądają pięknie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. POLECAM!!!
Szybkość wysyłki, jakość zamówionego towaru.
Odpowiedź ze sklepu meblem4.pl
Dziękujemy za miłą opinię, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie
Piękna szafka, solidne wykonanie
- +48534080801