Opinie łącznie (2772) Opinie (1333) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 lip 2023

pokar.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, ich solidność, wygodę i staranne wykonanie. Produkty są chwalone za atrakcyjny wygląd, kolory i estetykę wykonania. Obsługa klienta jest bardzo często chwalona za profesjonalizm, uprzejmość i szybkie reakcje na pytania lub reklamacje. Dostawa oceniana jest przeważnie jako szybka i sprawna. Klienci zazwyczaj wskazują zgodność towaru z opisem. Oceniono także dobre zabezpieczenie przesyłek. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące firm kurierskich lub opóźnień w dostawie. Zwrócono uwagę na niedociągnięcia związane z brakiem folii lub uszkodzonymi kartonami oraz na nieliczne przypadki rozbieżności między otrzymanym produktem a opisem.

Opiniepokar.pl

Uczucia mieszane

Generalnie polecam, ale mam kilka zastrzeżeń. Poducha niestety przekręca się w pokrowcu, a wypełnienia jest mniej niż sądziłam, przez co co chwilę się odkształca. Dodatkowo poducha została wysłana w kartonie bez żadnego zabezpieczenia (chociażby folii), więc przy otwieraniu bardzo łatwo o zniszczenie zawartości. No i wiadomo, jak coś w transporcie się wyleje, to po przesyłce. Mimo wszystko sam pokrowiec jest bardzo ładny i ma dobrą jakość, a paczka została wysłana całkiem szybko. Także uczucia mieszane. Pewnie zamówiłabym ponownie gdyby cena była niższa, ale tutaj zastanawiałam się czy poduchę zachować czy jednak dokonać zwrotu.
Bardzo jestem zadowolona z materacy nawierzniowych i poduszek zakupionych w państwa sklepie. Problem był natomiast z dostawcą DHL- (nie poraz pierwszy zresztą ) bez próby kontaktu ze mną-, nie dostarczył mojego zakupu ( poduszki ) na adres ( zgodnie z formułą wybraną przeze mnie przy zakupie) tylko zostawił je w sklepie Żabka odległym o 2km od mojego domu. Oczywiście złożyłam skargę w firmie kurirskiej, którą nikt się nie zainteresował. DHL jest dla mnie od dłuższego już czasu firmą niewiarygodną!
Kupiłam zestaw poduszek sztruksowych, tanio a jakość jest naprawdę dobra, poduchy są duże, bardzo dobrze uszyte, materiał jest bardzo przyjemny i kolor jest piękny (dla mnie to bardzo ważne). Bardzo polecam, natknęłam się przypadkiem - dla sklepu to informacja że mają słabą reklamę , szkoda bo produkt jest świetny. Reklama do poprawy, produkt pierwsza klasa. Na pewno wrócę.

Niesamowicie pozytywne zaskoczenie!

Byłam naprawdę zaskoczona jakością poduszek gdy do mnie dotarły - o wiele lepiej sprawdzają się na żywo, niż można przypuszczać z opisu! Są grube, materiał jakościowy i co najważniejsze naprawdę spełniają swoją rolę na 5+, umilają mi czas spędzony w ulubionej przestrzeni. Początkowo zamówiłam materiał wodoodporny w połączeniu z poduszkami na krzesła - niewodoodpornymi i potrzebowałam szybkiej wymiany. Otrzymałam od Pani na infolinii profesjonalne doradztwo i zaopiekowanie klientem, za co jestem bardzo wdzięczna. Bardzo cieszę się z zakupu i polecam każdemu!!!!
Poduszki od firmy pokar zamawiam juz 2 rok. Mam kolor szary, w tym roku pokusiła sie o bez. Maja cudowna fakturę w dotyku i wizualnie przypominająca len. Nawet na intensywnym słońcu kolor nie braknie. Poduszki podczas deszczu noe nasiakaja tak bardzo woda,a gdy bardzo przemiana w szybkim tempie wysychają. Są bardzo wygodne i starannie wykonane. Gorąco polecam. Sylwia Babis
Jestem zadowolona z materaca. Kupiony został dla córki do codziennego spania by w końcu wyprowadziła się z mojego łóżka i zadziałało... materac bardzo wygodny. Miała różne łóżka, ale i tak nie chciała się ode mnie z łóżka wyprowadzić. Spróbowałam z materacem i sie udało
Świetne wykonanie i świetne materiały. Doskonale sprawdza się jako puf. Idealna twardość "pianki" Poleciłem znajomym. Rozważył bym projekt materaca, z lekkim oparciem pod plecy. Mógłby służyć też jako fotel 🙂 Jestem zadowolony z zakupu jak i z produktu
Ładny materiał i wykonanie chociaż nie do końca górne poduszki 50x40 pasowały do dolnych 50x50 rozmiarowo . Górne jakby byly szersze ,szczególnie widoczne to było na fotelu więc musiałam je pozamieniać . Ogólnie jestem zadowolona z jakości.

Szybka, bezproblemowa dostawa. Nakładka na materac poprawiła niesamowicie komfort mojego snu. Przegięłam nieco z twardością kupując materac i rano wstawałam obolała. Teraz śpi mi się jak w puszku i wstaję bez stękania ;)
Towar w szczegolnosci poduszki , ktore sa wykonane z materialu powinny byc dostarczone w folii ktora je zabezpieczy przed wilgoscia , woda i zapachami . Towar zostal wlozony tylko do kartona bez foli . Ocena ponizej sredniej .
Już wcześniej wystawiałam opinię na temat mojego zakupu i kontaktu z firmą. Wszystko było bardzo pozytywnie. Jestem zadowolona z obsługi i z zakupionego towaru. Dziękuję bardzo. Polecam
Biurko elektryczne przyszło w idealnym stanie. Jest znakomitej jakości, porządnie wykonane. Dostawa błyskawiczna. Obsługa klienta na najwyższym poziomie podczas kontaktu mailowego oraz telefonicznego. Cieszę się, że mogę wspierać polską markę. Z czystym sumieniem mogę polecić :)

blat- super

z pewną dozą niepewności po innych komentarzach... ale bardzo pozytywnie, blat- przesyłka w deklarowanym czasie, dobrze zapakowana, dla mnie idealnie
Nakładka na materac i poduchy do ogrodu rewelacyjne. Obsługa sklepu internetowego super, pomocną i działa szybko. Same superlatyw. Godni polecenia🙂
Szybka wysyłka towar zgodny z opisem.Nakładka na materac bardzo dobrze wykonana bardzo dobra jakość materaca bardzo wygodna w spaniu bardzo serdecznie polecam.
Poduszka sztruksowa extra. Jestem zadowolony z zakupu. Jeśli coś bym poprawił to słaby pokrowiec trzymający wypełnienie poduszki, bardzo delikatny. Obawiałem się o pranie, więc wyprałem sam główny pokrowiec.

Super jakość

Poduchy idealnie pasują na europalety. Są wodoodporne, bardzo wygodne, leży się lepiej niż na kanapie. Super cena.
Produkt spełnia wszystkie wymogi. Dostawa przed czasem. Wszystko zgodne z opisem. Nic nie przekoloryzowane. Polecam.
Bardzo dobry materac. Na razie służy mojemu wnukowi do zabawy. Jak wnuk przyjeżdża do mnie , od razu rozkłada na podłodze. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Barbara Gajewska
Bardzo fajne poduchy, są grube i dobrze wypełnione i super się siedzi na nich. Przydałyby się sznurki żeby je przywiązać do palety.

• +48516516833
  • pokar.pl
  • sklep@pokar.pl
  • Olsztyn, POL

pokar.pl

Sklep internetowy pokar.pl oferuje szeroki asortyment produktów do domu i ogrodu, a także wysokiej jakości meble do salonu i jadalni. Nasza oferta obejmuje biurka elektryczne, blaty do biurek i stołów...