pokar.pl

Opinie łącznie (2568) Opinie (1281) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, takich jak poduszki, materace czy blaty, doceniając zarówno materiały, jak i wykonanie. Wielu klientów podkreśla szybką realizację zamówienia i ekspresową dostawę jako jeden z głównych atutów obsługi. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt z obsługą klienta, doceniając pomocność, profesjonalizm i szybkie reakcje na zapytania lub reklamacje. Często podkreślają także atrakcyjne ceny produktów w stosunku do ich jakości, uważając zakupy za opłacalne. Wielu klientów zwraca uwagę, że produkty są zgodne z opisem na stronie, co buduje zaufanie do sprzedawcy. Opinie na temat pakowania produktów są zróżnicowane, niektórzy klienci chwalą solidność, inni zgłaszają uwagi dotyczące uszkodzeń lub braku zabezpieczeń. Pojawiają się też pojedyncze głosy krytyczne na temat firm kurierskich i braku szczegółowych informacji o przesyłce.

Opiniepokar.pl

Bardzo jestem zadowolona z materacy nawierzniowych i poduszek zakupionych w państwa sklepie. Problem był natomiast z dostawcą DHL- (nie poraz pierwszy zresztą ) bez próby kontaktu ze mną-, nie dostarczył mojego zakupu ( poduszki ) na adres ( zgodnie z formułą wybraną przeze mnie przy zakupie) tylko zostawił je w sklepie Żabka odległym o 2km od mojego domu. Oczywiście złożyłam skargę w firmie kurirskiej, którą nikt się nie zainteresował. DHL jest dla mnie od dłuższego już czasu firmą niewiarygodną!

Niesamowicie pozytywne zaskoczenie!

Byłam naprawdę zaskoczona jakością poduszek gdy do mnie dotarły - o wiele lepiej sprawdzają się na żywo, niż można przypuszczać z opisu! Są grube, materiał jakościowy i co najważniejsze naprawdę spełniają swoją rolę na 5+, umilają mi czas spędzony w ulubionej przestrzeni. Początkowo zamówiłam materiał wodoodporny w połączeniu z poduszkami na krzesła - niewodoodpornymi i potrzebowałam szybkiej wymiany. Otrzymałam od Pani na infolinii profesjonalne doradztwo i zaopiekowanie klientem, za co jestem bardzo wdzięczna. Bardzo cieszę się z zakupu i polecam każdemu!!!!
Poduszki od firmy pokar zamawiam juz 2 rok. Mam kolor szary, w tym roku pokusiła sie o bez. Maja cudowna fakturę w dotyku i wizualnie przypominająca len. Nawet na intensywnym słońcu kolor nie braknie. Poduszki podczas deszczu noe nasiakaja tak bardzo woda,a gdy bardzo przemiana w szybkim tempie wysychają. Są bardzo wygodne i starannie wykonane. Gorąco polecam. Sylwia Babis
Biurko elektryczne przyszło w idealnym stanie. Jest znakomitej jakości, porządnie wykonane. Dostawa błyskawiczna. Obsługa klienta na najwyższym poziomie podczas kontaktu mailowego oraz telefonicznego. Cieszę się, że mogę wspierać polską markę. Z czystym sumieniem mogę polecić :)
Bardzo dobry materac. Na razie służy mojemu wnukowi do zabawy. Jak wnuk przyjeżdża do mnie , od razu rozkłada na podłodze. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Barbara Gajewska

Dobry produkt i wspaniala obsluga klienta : )

Pani Monika Klosinska jest absolutnie przewspaniala i sprawia, ze cale doswiadczenie zakupow u was jest top of the top. Jedyne, co mozecie zrobic, to doceniac ja bardzo, bo taka obsluga zacheca do zakupow i polecenia firmy dalej : )
Super sklep. Sprzedają towar naprawdę bardzo dobrej jakości. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie. Szczerze polecam
Dobrej jakości blat i dobrze wykonane brzegi. Konstrukcja spełnia swoje zadanie - podnosi jak trzeba, jest cicha, chodzi płynnie. Montaż w sumie przyjemy bo instrukcja przejrzysta. Mała uwaga - na stronie jest o usłudze stolarskiej w postaci otworów pod wkręty do montażu akcesoriów. Blat przychodzi więc bez żadnych otworów - nawet pod konstrukcję. Nie stanowi to jednak problemu, ale warto sobie otwory nawiercić przed wkręcaniem.
Ogólnie ok. Jednak brak było info o postępie z wysyłanym towarem. Firma kurierska (UPS) słaba. Info (mail) o dostawie towaru dwie godziny przed przyjazdem kuriera. SMS z informacją o dostawie przyszedł prawie 3h po wizycie kuriera.

Super!

Na początku trochę przestraszyłam się kleju przy listwach ale ładnie i bez problemu się zmył. Blat biały gr. 25mm solidny i dobrej jakości. Jestem zadowolona.

Za niewielkie pieniądze dobry topper

Za niewielkie pieniądze dużo lepszy komfort spania. Zakupiony nawierzchniowy topper sprawdził się na rozkładanych wersalkach i sofie.Polecam dla wygodnego spania

produkt dobry, pakowanie beznadziejne

sam produkt świetny, za to paczka spakowana beznadziejnie, poducha wsadzona w sam karton, bez nawet żadnej foli. karton przyszedł porwany z dwiema wielki dziurami.
Poduszki ogrodowe jeszcze nie używane ale materiał fajny. Szczególne podziękowania dla Pani która odbiera telefon. Jest bardzo pomocna super doradza i przemiła.
Blat dobrze zabezpieczony podczas transportu, wykonanie całkiem ok . Były pozostałości chyba kleju przy rantach ale tylko z jednej strony.
Jestem zadowolony.towar zgodny z opisem.przesylka przyszła wcześniej niiz przewidywany termin dostawy.
Pozytywnie miło zaskoczona. Szybka reakcja na zadane pytania. Rzetelny sprzedawca. Super produkty bardzo dobrej jakości. Polecam

Wszystko szybko i dobrze

Stół otrzymałem w wyznaczonym terminie, do montażu były nawet zapasowe części, wszystko się złożyło i działa bez żadnych wad.
Wszystko w porządku. To mój kolejny zakup poduszek. Po dwóch latach poprzednie popękały. Mam nadzieję, że tym razem będą służyć dłużej
Wszystko zgodne z opisem. Poduszki na ławki solidne i warte swojej ceny. Polecam 😊🌸
Błyskawiczna dostawa, dobrze zapakowany materac. Ładny odcień czerni, gąbki twarde, obiecują długowieczność... Materiał, na oko, solidny. Pokrowiec na materac wygląda nieco mniej trwale, ale to tylko na pierwszy rzut oka :).