7 sie 2024
Fenomenalny sklep! Wspaniałe ceny i zawsze blyskawiczna i darmowa dostawa! A do tego pięknie zapakowane z dodatkowymi próbkami i rabatami, dzięki czemu wybór kosmetyków w kolejnym zamówieniu staje się o wiele łatwiejszy. Przemiła obsługa. Jeśli będzie tak dalej to na pewno będę wracać z przyjemnością! Wspaniałe, że dzięki zakupom, czy opinii można przyczynić się do czegoś dobrego - i wspierać charytatywne cele. Jestem zachwycona i polecam wszystkim gorąco!!
Opieszalosc ovslugi - 1. przy zamówieniu jest możliwość konsultacji z kosmetologiem: zadzwoniłam ok. 11 godz. - pani była zajęta rozmowa z inną klientka i ostatecznie oddzwoniła przed godz. 17. 2. paczka oklejona przez sklep naklejka "błyskawiczną realizacja" - zamówienie złożone w czwartek ok. godz. 12 została nadana we wtorek rano. Przy zamówieniu na ponad 500 zł dodano gratis dwie próbki. To moje kolejne zamówienie w tym sklepie, ale tym razem jestem mocno rozczarowana obsługa nie sadze, zebym skorzystala z 5% rabatu na kolejne zakupy bonpewnie skorzystam z innego dostawcy. Zawartość paczki i opakowanie ok -estetyczne.
Dziękujemy za Pani rekomendację i pozytywną opinię! 🌟 Cieszymy się, że nasza szybka wysyłka i obsługa spełniły oczekiwania. Zapraszamy serdecznie na kolejne zakupy i obiecujemy, że nadal będziemy dostarczać usługi na najwyższym poziomie! 👍🛒💨
18 cze 2024
Świetny Sprzedawca - nic dodać nic ująć!
20 cze 2024
Serdeczne dzięki za tak pochlebne słowa! 🌟 Pani zadowolenie to dla nas największa nagroda. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 🛍️🛍️
9 gru 2023
Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem.
11 gru 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię! 🌟 Cieszymy się, że szybkość wysyłki oraz zgodność produktu z opisem spełniły Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli obsłużyć Panią ponownie w przyszłości! 📦😊
18 cze 2024
Szybka wysylka. Szeroka gama produktow.
20 cze 2024
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa! 🌟 Zadowolenie klientów to nasz priorytet. Cieszymy się, że nasza oferta i szybka dostawa przypadły Pani do gustu. Do zobaczenia przy następnym zamówieniu! 🛍️
25 mar 2024
wszystko w porządku, szybko i solidnie
29 maj 2024
Dziękujemy za recenzję! 🌟 Cieszymy się, że zakupy przebiegły szybko i solidnie. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
14 lut 2024
Wszystko w porządku, szybka dostawa
3 mar 2024
Cieszymy się, że wszystko poszło gładko i dostawa dotarła szybciej niż sushi na weekendową imprezę! 🍕 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy na kolejne zakupy. Z nami szybkość dostawy to standard, a nie wyjątek!
30 sty 2024
Polecam, szybko, sprawnie, doskonale
3 mar 2024
Twoja opinia sprawia, że nasze serca biją szybciej niż dostawa ekspresowa! 🚀 Dziękujemy za docenienie naszej sprawności i doskonałości. Zapraszamy na kolejne zakupy, obiecujemy utrzymać ten poziom... albo nawet może go przeskoczyć!
19 gru 2023
Wszystko na +
Szybko, sprawnie. Serdecznie polecam
26 gru 2023
Bardzo dziękujemy, za Pana entuzjazm i rekomendację! 🌟 Cieszymy się, że doświadczenie z naszym sklepem było dla Pana tak pozytywne. Pańskie słowa są dla nas motywacją do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Zapraszamy serdecznie na kolejne zakupy, zawsze staramy się przekraczać oczekiwania naszych klientów!" 🚀🛍️🙌
15 lut 2024
Transakcja przebiegła pomyślnie.
3 mar 2024
Cudownie słyszeć, że transakcja przebiegła tak pomyślnie, jak weekendowy relaks! 🌞 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy na kolejne udane zakupy w naszym sklepie. Jesteśmy zawsze do Państwa dyspozycji!
24 kwi 2024
Szybko, sprawnie, bez komplikacji
29 maj 2024
Dziękujemy za recenzję! 🚀 Cieszymy się, że wszystko poszło gładko i bez komplikacji. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
15 lut 2024
Czas realizacji jest bardzo ok.
16 gru 2023
Wszystko przebiegło sprawnie
26 gru 2023
Dziękujemy, Macieju, za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że proces zakupowy przebiegł sprawnie i satysfakcjonująco. Staramy się, aby każda transakcja była dla naszych klientów właśnie taka. Zapraszamy na kolejne zakupy! 🌟🛒
28 sty 2024
Polecam z całego serca.
3 mar 2024
Z całego serca dziękujemy za Twoje ciepłe słowa! 💖 W zamian polecamy się na przyszłość z naszą pełną serca ofertą. Zawsze dla Ciebie, z miłością do piękna i zdrowia!
Dziękujemy za entuzjastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko było superrrr! Zapraszamy ponownie!
27 lut 2024
Bardzo szybka dostawa
3 mar 2024
Dziękujemy za podkreślenie prędkości naszej dostawy! Staramy się dostarczać zamówienia tak szybko, jak superbohaterowie ratują świat - w mgnieniu oka! 😎⚡ Pani zadowolenie to dla nas najwyższa nagroda.
10 cze 2024
Obsługa była super
20 cze 2024
Dziękujemy za pochwałę! 😃 Z takim klientem jak Pani, obsługa to czysta przyjemność. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu! 🛍️
1 maj 2024
Godne polecenia 🙂
29 maj 2024
Dziękujemy za krótką, ale treściwą opinię! 😊 Cieszymy się, że nasz sklep jest godny polecenia i zapraszamy ponownie!
19 gru 2023
Bardzo dobre ceny
26 gru 2023
Dziękujemy za Pani rekomendację! 😊 Miło słyszeć, że nasze ceny spotkały się z Pani uznaniem. Staramy się, aby nasze produkty były dostępne w atrakcyjnych cenach. Zapraszamy na kolejne zakupy i mamy nadzieję, że nadal będziemy mogli spełnić Pani oczekiwania! 🌟🛒💰
7 gru 2023
DLA MNIE JEST OK
11 gru 2023
Dziękujemy za zwięzłą opinię! 😊 Miło słyszeć, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Zapraszamy na kolejne zakupy i mamy nadzieję, że również one będą "OK"! 🌟🛒