sklep.lemone.pl- Logo - Opinie

sklep.lemone.pl

Opinie (165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1139)

Opinie nt. sklepu sklep.lemone.pl

18 wrz 2024
10 wrz 2024
7 sie 2024
Fenomenalny sklep! Wspaniałe ceny i zawsze blyskawiczna i darmowa dostawa! A do tego pięknie zapakowane z dodatkowymi próbkami i rabatami, dzięki czemu wybór kosmetyków w kolejnym zamówieniu staje się o wiele łatwiejszy. Przemiła obsługa. Jeśli będzie tak dalej to na pewno będę wracać z przyjemnością! Wspaniałe, że dzięki zakupom, czy opinii można przyczynić się do czegoś dobrego - i wspierać charytatywne cele. Jestem zachwycona i polecam wszystkim gorąco!!
21 sie 2024

Expresowa wysyłka!

Jestem pod wrażeniem expresowej realizacji zamówienia. W ciągu 2 dni towar był u mnie. Polecam ten sklep!
16 sie 2024
Pięknie zapakowana przesyłka. Ekologiczne materiały. Szybka realizacja zamówienia.Sklep godny polecenia.
12 sie 2024
Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.Bardzo polecam .
9 sie 2024
Firma solidna, szybka realizacja, miłe gratisy
9 sie 2024
Bardzo polecam! Szybka wysylka i mile gratisy!
21 sie 2024
27 sie 2024
16 sie 2024
12 sie 2024
6 sie 2024
Super sklep. Wysyłka szybko i sprawnie. Darmowa dostawa - doceniam. Próbkę kremu też doceniam ^^ Jestem też bardzo zadowolona z pakowania - tylko w papier. Szanuję sklepy, które o to dbają i cieszę się, ze nie mam tony folii i taśmy do odsortowania z paczki. Z produktem też wszystko ok.
25 lip 2024

Prawie bez zarzutu

Szybka dostawa, ujmujący styl korespondencji w trakcie realizacji zamówienia, produkt zgodny z oczekiwanym. Jedyna nieścisłość, to inna kwota w podsumowaniu zamówienia i na paragonie (107,40), niż rzeczywiście zapłacona i potwierdzona przez PayU (113,05).
3 sie 2024
Dziękujemy za uznanie i czujność! Faktycznie, po ostatniej aktualizacji serwisu systemy "nie dogadały się" właściwie i była nieznaczna rozbieżność kwotowa przy pewnych rodzajach zamówień. Wychodząc jednak na przeciw klientom, zwróciliśmy wszystkim różnice na ich korzyść. Przepraszamy jeszcze raz za niedogodności, ale czynnika ludzkiego nie da się całkowicie wyeliminować. Serwis działa już absolutnie poprawnie.
9 lip 2024
To kolejne zakupy i jak najbardziej polecam za szybkość realizacji zamówienia, porządne opakowanie i darmową próbkę kremu
24 lip 2024
Bardzo dziękujemy Pani Justyno za rekomendację! 🎉 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Kolejne zakupy będą równie udane – obiecujemy! 🌟
23 lip 2024

Super cena, towar świetnie zapakowany, ekspresowa przesyłka. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie :)
24 lip 2024
Dziękujemy za fantastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze ceny, pakowanie i szybka przesyłka spełniają Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie! 🌟