Ważny od: 22 kwi 2020
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz ich trwałość. Wielu klientów podkreśla, że materace i łóżka są bardzo wygodne i poprawiają komfort snu. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, profesjonalna i sympatyczna. Kontakt ze sklepem i sprzedawcą jest oceniany jako bardzo dobry, szybki i bezproblemowy. Możliwość zamówienia niestandardowych wymiarów i dopasowania produktu do własnych potrzeb jest często doceniana. Dostawy są najczęściej oceniane jako szybkie i sprawne, choć zdarzają się pojedyncze negatywne doświadczenia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesweetsen.pl
Łóżko kontynentalne
Super obsługa. Można w każdej chwili zadzwonić napisać i dostaniesz odpowiedź. Bardzo pomocni ludzie. Miła pani pomogła mi nawet wybrać materiał który miał być obite łóżko. Polecam z całym sercem ☺️
Po pierwsze materac, jeśli nie ma zamówionego dodatkowego pokrycia pikowanego/pokrowca, ma niezwykle zaciągający materiał. I gdybyśmy o tym wiedzieli to byśmy dopłacili (o ile ta pikowana wersja jest lepsza, bo to tylko moje przypuszczenie, że chociaż z tym byłoby lepiej). Właśnie dlatego że materiał pozaciagal siebie razu, nie odesłaliśmy go w ramach zwrotu pozakupowego. Poza tym materac który był zamówiony jako średni, jest dość twardy, nie jesteśmy zadowoleni.
najlepszy sklep
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja. Solidne materace i łóżka. Cena bardzo dobra. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Materac idealny,szynka realizacja. Na plus możliwość wybrania niestandardowego rozmiaru i transport w całości bez rolowania.
Wszystko zgodnie z umową. Bardzo doceniam rzetelną usługę transportową - na czas i bardzo uprzejmy kierowca. Dziękuję!
Bardzo szybko wykonany i dostarczony materac o niestandardowym wymiarze. Po tygodniu testowania, wszystko okej. :)
Telefon do kierowcy
Sam materac jest OK, na minus to śmierdząca folia w którą był owinięty - na szczęście nie zdążył przesiąknąć tym przykrym zapachem... Przydałby się też telefon do kierowcy z firmy logistycznej MEGA-TRANS.
Pełen profesjonalizm. Zamawiałam materac niestandardowych wymiarów, obsługa sklepu skontaktowała się ze mną, by zweryfikować czy na pewno nie doszło do pomyłki przy wyborze wymiarów materaca. Nie pakowali "w ciemno", zadbali by na pewno nie doszło do żadnej pomyłki. Pełne zaangażowanie, sprawny kontakt. Polecam!
Piekne kolorowe skarpety, duze rozmiary,
przy takich rozmiarach 43-44 czesto brak kolorów, a dziewczyny lubią kolorki ;)
Świetny kontakt z klientem, express dostawa, polecam
Wykonanie estetyczne i dokładne.
Łóżko stoi w małym pokoju w związku z tym musieliśmy dorobić nóżki i łóżko jest za wysokie. Wybierałam najniższe. Jest to kwestia przyzwyczajenia, ale dla osób ok. 160cm wzrostu jest to pewien kłopot. W małych mieszkaniach każdy centymetr się liczy. Reasumując, jeżeli skrzynia byłaby niższa o 5-7cm to byłoby idealnie.
Pozdrawiam. Małgorzata
Odpowiedź ze sklepu sweetsen.pl
Cieszymy się, że docenia Pani jakość wykonania naszego łóżka. Jeśli chodzi o wysokość skrzyni to jeśli skontaktowała by się Pani przed zakupem to pewnie wykonalibyśmy łóżko wg Pani wymiarów. Mam nadzieję, że będzie się dobrze spało :)
Szybka, profesjonalna obsługa zamówienia, nie mam żadnych uwag.
bardzo dobry materac
materac świetny, realizacja zamówienia bez zarzutu.
Niespotykane dobre podejście do klienta. Produkt dobry
wszystko ok, polecam
Sprawna i szybka realizacja zamówienia..
Czas transportu trochę długi ale za to wysoka kultura kierowcy przewoźnika :)
Nakładka poprawiła mi jakość snu. Polecam
POLECAM PRODUCENTA
Materace zgodne z opisem, ekspresowa dostawa mimo niestandardowych rozmiarów.
Szybka przesyłka, dobrze zapakowana, materac zgonie z ofertą, wysoka jakość.
Solidne wykonanie
Bardzo dobra obsługa klienta, na materacu śpi się dobrze. Ceny atrakcyjne. Polecam!
sweetsen.pl
- +48531521231