dobrasauna.pl

1519 reviews since 20 maj 2020

Ważny od: 18 cze 2020
dobrasauna.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybki czas realizacji zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Wysoka jakość produktów i ich zgodność z oczekiwaniami są często podkreślane w opiniach. Obsługa klienta jest postrzegana jako miła, sprawna i profesjonalna, a kontakt z firmą przebiega bezproblemowo i szybko, co klienci bardzo doceniają. Dodatkowo zwracają uwagę na solidne i bezpieczne pakowanie przesyłek oraz szeroki i atrakcyjny asortyment produktów do sauny.

Opiniedobrasauna.pl

Pewnie jeszcze cos u Was do sauny zakupię. Olejki mają ekstremalne dziwne, smoliste zapachy. Znany mi zapach jest tylko 1, eukaliptus:))Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Pani za zakupy i wystawienie nam tak miłego komentarza + 5 gwiazdek. Życzymy miłego saunowania i zapraszamy ponownie sklep dobrasauna.pl

Portal pozwala na wybranie rat 0% mimo ich braku

Portal pozwala na wybranie rat 0% mimo ze kwota przekracza limit dla takich rat i przekierowuje do rat rrso18%. Potem nie ma mozliwosci do powrotu do wniosku ratalnego. Mimo to obsluga mila i sprawna. Produkt w super cenie dostawa szybka 👍

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią i zwrócenie uwagi na problem z wyborem rat 0%. Przepraszamy za niedogodności związane z procesem ratalnym — zdecydowanie powinien być on bardziej przejrzysty i intuicyjny. Cieszymy się jednak, że mimo tej sytuacji nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania, a produkt i szybkość dostawy zostały ocenione pozytywnie. 😊 Dołożymy starań, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
Szybka dostawa, kolejnego dnia produkty do mnie dotarły. Porządnie zabezpieczone, wysokiej jakości. Wrócę na kolejne zakupy.

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Pani za zakupy i wystawienie nam miłego komentarza, plus 5 gwiazdek. Życzymy miłego saunowania i zapraszamy ponownie dobrasauna.pl

Bardzo dobra jakość materiału i wykonanie Szybka dostawa, dobre zabezpieczenie zamówionych ubranek do sauny

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Pani za zakupy i wystawienie nam tak pozytywnego komentarza + 5 gwiazdek. Życzymy miłego saunowania i zapraszamy ponownie sklep dobrasauna.pl
Bardzo polecam! Szybka dostawa, towar wysokiej jakości bez zastrzeżeń! Rzetelna firma godna polecenia!

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Bardzo Pani dziękujemy, za zakupy w naszym sklepie i podsumowujący je komentarz. Zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
B K
Bogdan K.

Sklep godny polecenia.

Bardzo dobry kontakt. Błyskawiczna dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie i wystawienie nam miłego komentarza. Zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
Wszystko ok. Szybko sprawnie i tak jak deklarowane
Świetne produkty i zawsze można liczyc na fachową poradę

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Panu za zakupy i wystawienie nam tak miłego komentarza + 5 gwiazdek. Zapraszamy ponownie sklep dobrasauna.pl
Szybko Bardzo szybko Towar bez zastrzeżeń Spakowane tak solidnie

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Panu za zakupy i miły komentarz. Życzymy miłego saunowania, zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
B K
Bogdan K.

Drugie zakupy .

Drugie zakupy i pełna satysfakcja.Super sklep polecam.

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Panu za zakupy i miły komentarz. Życzymy miłego saunowania, sklep dobrasauna.pl

Bardzo szybka dostawa

Dzień dobry,bardzo szybka dostawa za 24h .Towar w porządku,dobrej jakości.Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa przebiegła tak sprawnie, a towar spełnił oczekiwania. Zapraszamy do kolejnych zakupów i również pozdrawiamy! Dobrasauna.pl

Kilt dobrej jakości

Kilty dobrej jakości. Przesyłka dostarczona szybko i w dobrym stanie.

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Pani za zakupy i podzielenie się miłym komentarzem. Życzymy miłego saunowania, zapraszamy ponownie dobrasauna.pl
Witki bardzo dobrej jakości bardzo zbite i super że jest w siatce ochronnej niema bałaganu

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie i podzielenie się miłym komentarzem . Zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
Świetny prezent dla każdego saunowicza - produkty bardzo dobrej jakości

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że prezent się sprawdził i serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów.
Super jakosc i szybka wysylka

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Pani za zakupy i miły komentarz. Życzymy miłego saunowania, zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie i wystawienie nam maksymalnej oceny 5 gwiazdek. Życzymy miłego saunowania. Zapraszamy ponownie, sklep dobrasauna.pl

Szybko sprawnie polecam

Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl

Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie i podzielenie się miłym komentarzem. Zapraszamy ponownie, sklep dobrasauna.pl

Serdecznie witamy w naszym sklepie internetowym dobrasauna.pl! Proszę się przekonać, że jesteśmy mili, usłużni, dobrze wychowani i zawsze opanowani. Pragniemy zaoferować Państwu szeroki asortyment m...