at-outlet.pl

Opinie łącznie (168) Opinie (168) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz pomocność zespołu obsługi klienta, a także szybkie i jasne odpowiedzi na zapytania. Doceniana jest ekspresowa wysyłka i sprawna realizacja zamówień. Wielu nabywców zwraca uwagę na bardzo dobry lub wręcz idealny stan sprzętu, który często przekracza oczekiwania przy zakupie poleasingowym. Zgodność otrzymanego sprzętu i usług z opisem na stronie podnosi zaufanie do sklepu. Dodatkowo, klienci podkreślają łatwość i szybkość kontaktu ze sklepem oraz jasność komunikacji. Atrakcyjne ceny i bardzo dobry stosunek jakości do ceny są wskazywane jako główne zalety zakupów. Solidne i bezpieczne zapakowanie sprzętu zapewnia ochronę urządzeń podczas transportu.

Opinieat-outlet.pl

Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie, laptop dotarł dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Obsługa pomocna, szybki kontakt mailowy.

średnio polecam

Został mi sprzedany laptop, który nie był w 100% sprawny, bo sprzedawca nie ma czasu na testowanie wszystkiego (pomijam brakujące śrubki baterii). Czyli testuje klient, jak coś nie gra, to można oddać. Kupa straconego czasu i finalnie laptopa oddałem. Na zwrot pieniędzy czekałem tydzień, licząc od dnia, kiedy zwrot został dostarczony.

Przebieg transakcji

Przebieg transakcji, jakość sprzętu - ok. Pomyliłem się co do przekątnej matrycy - wolałbym większą ale to już moja wina.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Laptop działa bez zarzutu, a cała transakcja przebiegła bezproblemowo.
Obsługa na najwyższym poziomie, wszystko jasno wyjaśnione przed zakupem. Laptop zgodny z opisem w 100%.
Bardzo szybka wysyłka, sprzęt w świetnym stanie jak na poleasingowy. Miłe zaskoczenie, na pewno wrócę.
Pełen profesjonalizm od początku do końca. Świetny kontakt, szybka wysyłka i sprzęt idealny do pracy.
Polecam ten sklep — szybka wysyłka, świetny kontakt i profesjonalna obsługa. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
Laptop dotarł dobrze zabezpieczony i w świetnym stanie. Wszystko zgodne z opisem, a nawet lepiej.
Laptop wygląda praktycznie jak nowy, a cena dużo niższa. Zamówienie przebiegło bez komplikacji.
Bardzo dobry sklep, wszystko zgodne z opisem. Kontakt na wysokim poziomie i szybka realizacja.
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, sprzęt gotowy do pracy od razu po uruchomieniu. Polecam!
Dobry kontakt ze sklepem, odpowiadają na pytania konkretnie i szybko. Sprzęt zgodny z opisem.
miła i pomocna obsługa, szybka wysyłka, dobry kontakt, wszystko zgodnie z opisem, bezproblemowa transakcja, polecam
Świetny laptop, przystępna cena dla emerytki, natychmiastowa przesyłka, 100℅ satysfakcji. Dziękuję.
Świetny kontakt telefoniczny, wszystko jasno wyjaśnione przed zakupem. Dostawa szybka.
Bardzo dobrze zapakowana przesyłka, sprzęt zabezpieczony. Obsługa na wysokim poziomie.
Bezproblemowy zakup, szybka wysyłka i świetna komunikacja ze sklepem. Na pewno wrócę.
Sprzęt dotarł szybko i był perfekcyjnie zapakowany. Widać, że sklep dba o szczegóły.