Opinie łącznie (140) Opinie (140) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 26 lut 2026

at-outlet.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę sprzętu. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo profesjonalna, pomocna i uprzejma, co budzi zaufanie i satysfakcję. Większość klientów pozytywnie ocenia stan techniczny i wizualny otrzymanego sprzętu. Klienci zwracają uwagę na wysoką zgodność towaru z ofertą. Klienci często podkreślają atrakcyjne ceny oraz korzystność oferty w porównaniu do konkurencji. Obsługa reklamacji i zwrotów jest zazwyczaj szybka i skuteczna. Pojawiły się pojedyncze przypadki wad sprzętu. Sporadycznie pojawiają się rozbieżności językowe lub brakujące elementy w przesyłkach. Zdarzają się również poważniejsze zastrzeżenia dotyczące obsługi reklamacji i zwrotów.

Opinieat-outlet.pl

OK.
Świetny laptop, przystępna cena dla emerytki, natychmiastowa przesyłka, 100℅ satysfakcji. Dziękuję.

Zamówienie niedostarczone, brak odpowiedzi na email, brak zwrotu pieniędzy.

Zamówienie opłacone z góry nigdy do mnie nie dotarło. Sklep poinformował, że produkt został uszkodzony i że zlecą zwrot. Pieniądze nie wróciły, odpowiedzi na maile nie dostałem. Kontakt się urwał. Nie polecam tego sklepu.
Jestem bardzo zadowolony z laptopa po za jedną małą wadą którą możliwe że ktoś nie zauważył ale sam laptop jest bardzo dobry i bardzo polecam ten sklep
Uprzejmość i chęć niesienia pomocy. Szczególne podziękowania dla Pana Bartosza i Pana Dominika.
Zamówienie zrealizowane szybko, sprzęt dobry jednak w aukcji powinno być zawarte że laptop w wersji językowej innej niż polski.
100% profesjonalizm: kontakt, szybkość realizacji, zgodność z opisem, cena bardzo korzystna
Kupiłem w tym sklepie już wiele używanych dysków i nie mam z nimi żadnych problemów.
Szybka realizacja, fachowa obsługa
Bardzo fajny komputerek. Wywaliłem tylko Windows i wrzuciłem Linuxa. Jest good!
Ciekawa i przystępna oferta, czytelna oferta i przyjazna obsługa.
Wszystko super. Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam!

Super obsługa posprzedazowa

Reklamacja rozpatrzona natychmiast. Polecam taka firme
Zamówienie zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolony
Towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze sprzedającym.
Poszerzyć ofertę starszych thinkpadow

at-outlet.pl

Zajmujemy się sprzedażą nowego oraz poleasingowego sprzętu IT – przede wszystkim laptopów i komputerów klasy biznes. Jesteśmy na rynku od 2013 roku i przez cały ten czas stawiamy na to, co najważniejs...

Wyświetl wszystkie profile