Opinie łącznie (308) Opinie (195) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Użytkownicy chwalą wysoką jakość produktów, szczególnie tonerów i wydruku. Klienci doceniają profesjonalne podejście firmy do obsługi zamówień i kontaktu. Klienci uznają ceny za atrakcyjne, korzystne i adekwatne do jakości. Wielu klientów wraca do firmy regularnie, deklarując wielokrotne, udane zakupy. Klienci chwalą rzetelność i zgodność zamówienia z opisem oraz deklaracjami firmy.

Opiniedd-print.pl

Szybka dostawa, dobra cena,wydruk naprawdę ładny. Plus taki ze drukarka nie daje komunikatu przy każdym drukowaniu ze tusz jest nieoryginalny. Polecam.

Polecam - jakość, cena, szybkość realizacji

Szybka wysyłka, dobra jakość tonerów i dobra cena. Zamawiamy już któryś raz i zawsze wszystko jest na najwyższym poziomie

Dziękuję za dostarczenie właściwego

Dziękuję za dostarczenie właściwego ,zamówionego przezemnie artykółu.Jest kompatybilny z drukarką i pozostałymi tuszami.To jest to. Dostarczenie nastąpiło bardzo szybko. Z poważaniem Barbara Kabala.
To moje kolejne zamówienie, jak zwykle szybka przesyłka. Informacja o statusie zamówienia na bieżąco.
Szybka i bezproblemowa wysyłka. Wszystko działa jak należy. Można zaoszczędzić naprawdę sporo pieniędzy nie tracąc przy tym jakości wydruku. Z czystym sumieniem polecam firmę DD Print.
jestem zadowolona, bo toner otrzymałam bardzo szybko. Korzystam już kolejny raz z zakupu tonerów w tej firmie. Tonery są dobrej jakości a cena nie wygórowana.

Tusz do Epson

Świetna jakość druku za ułamek ceny, wysylka ekspresowa
Super, szybka wysyłka, dobra jakość produktu mimo że to zamiennik. Polecam.
Pozytywna opinia od lat ta sama: firma rzetelna, transakcje błyskawiczne i profesjonalne!
Wszystko.
wszystko zgodnie z zamówieniem
z zakupu jestem zadowolona, dostawa bardzo szybka
J M
Joanna M.
EKSPRESOWA DOSTAWA. JAKOŚĆ BARDZO DOBRA

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.

dd-print.pl

Sklep oferuje sprzedaż oryginalnych i zamiennych materiałów eksploatacyjnych do drukarek i urządzeń laserowych, oraz atramentowych. W ofercie znajdą Państwo tonery i tusze do urządzeń drukujących taki...