Klienci szczególnie chwalą bardzo szybką dostawę zamówionych produktów oraz profesjonalizm obsługi klienta, która szybko reaguje na wszelkie problemy i służy wsparciem przy wyborze produktów. Produkty, zwłaszcza suplementy i karmy, są oceniane jako wysokiej jakości oraz skuteczne dla zwierząt, co potwierdzają zauważalne pozytywne efekty dla zdrowia pupili. Wielu klientów docenia bezproblemowy i sprawny przebieg całego procesu zamówienia oraz brak komplikacji. Dodatkowo, mile widziane są prezenty lub próbki dołączane do zamówień, a bardzo dobre zabezpieczenie i zapakowanie przesyłek buduje zaufanie do sklepu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniegamedog.eu
Najlepsze suplementy na rynku. Bamboszek już po tygodniu się nie chwiał tak po kwasie na budowę mięśni, a jest seniorem. Młody bez łapki bierze AntyFlex i kwas i też śmiga super. Polecam. Próbowaliśmy różnych firm, aż trafiliśmy na Game Dog i w życiu już nie zmienimy. Karma też mega 💚🐗
Zamówienie przyszło szybko,podawałam już wczensiej inne suplementy z game dog i byłam zadowolona,teraz trafił mi sie psiak z dysplazją dlatego zamówiłam suplementy na stawy i mięśnie zobaczymy jak bedą nam sie sprawdzać ale jesteśmy dobrej myśli.
Błyskawiczna dostawa
Zamówiłam suplementy jednego dnia a na drugi już je miałam. Ponadto przy moich wątpliwościach, który będzie dobry dla mojego psa, pani pomogła mi z wyborem. Teraz czekam na ich efekt
Dziękuję bardzo za próbki probiotyku, właśnie nad nim się zastanawiałam. Jeśli się sprawdzi napewno zamówię przy kolejnym zamowieniu
dla dobra psa
Dzięki suplementom Aniflexi, omega3 i dzikiej róży, moja 11 letnia labradorka na spacerach zapomina czasem, że jest seniorką. POLECAM!
jak na razie nie wiem bo nie wiem jeszcze czy sprzedawany przez Państwa suplement diety działa
plus taki że szybko i sprawnie dostarczyliście przesyłkę. nie mam póki co żadnych zastrzeżeń
Dziękuję za próbkę
Dziękuję za próbkę probiotyku, bardzo miły gest. Suplement na stawy jest bardzo dobry, jak na mnie, najlepszy na rynku
Karma jest świetna. Ma dobry skład, odpowiednie makro, smakuje mojemu psu. Z winy przewoznika paczka zaginela, ale od razu po zgloszeniu do sklepu, wyslano mi nową przesylke, ktora byla juz na drugi dzien. Nie musialam sie martwic o rozwiazywanie sprawy z przewoznikiem. Pelen profesjonalizm. Ceny tez sa bardzo dobre. Podczas mojej weryfikacji, bylo duzo taniej niz na innych platformach sprzedazowych.
Cała transakcja bezproblematyczna.Eksoresowa wysyłka oraz dobrze zapakowany towar.Polecam.
Bardzo dziękuję
Zamówienie przyszło bardzo szybko i produkt na sierść i skórę rewelacja.
Dziękuję
Bardzo szybka dostawa. Dobrze zabezpieczona. Polecam ;)
Karma wybrana dla psa z refluksem. Bardzo mała ilość tłuszczu w suchej masie na czym nam najbardziej zależało ;) no i pstrąg, który nie uczula mojego psa 🫶
Wszystko jest ok. Szybka dostawa wybranego produktu. Dziękuję
Apteczka - polecam!
Apteczka jest świetna.
Rozmiar idealny, żeby zabrać ją bez problemu.
Wodoodporność to dodatkowy atut.
Wyposażenie apteczki jest dobrane idealnie.
Polecam dla każdego opiekuna zwierzaków.
Polecone przez lekarza weterynarii
To, co najważniejsze, to weterynarz polecił nam suplementację game dog'a, nasze psiaki jedzą je ze smakiem. Bardzo dobry kontakt z infolinią i szybka przesyłka. Polecam
Gdybym mogła dać 10 gwiazdek też bym dała.
Sklep suuuper, obsługa wymarzona, produkt przesłany idealnie z prezentem. No klasa po prostu. Polecam całym sercem.
Świetna mokra karma, w końcu pies chce jeść :)
Naliczenie rabatu stałego klienta, czego się nie spodziewałam.
Bardzo szybka wysyłka zgodna z zamówieniem
Bardzo dobrej jakości suplementy, błyskawiczna wysyłka
Najlepsze suplementy jakie mieliśmy