Opinie łącznie (460) Opinie (404) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości wykonania produktów oraz użytych materiałów. Wielu klientów chwali bardzo szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Użytkownicy podkreślają atrakcyjny, niepowtarzalny i elegancki wygląd zakupionych produktów. Klienci doceniają estetyczne, często spersonalizowane opakowanie. Produkty często wybierane są na prezent, a obdarowani zwykle są bardzo zadowoleni. Klienci w większości pozytywnie oceniają kontakt ze sklepem i szybkość odpowiedzi na pytania. Choć większość opinii dotyczących opakowań jest pozytywna, sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia do jakości opakowań prezentowych.

Opinieholzkern.com/pl

Na 18 syna

Kupiłam synowi naszyjnik, bransoletkę i sygnet — wszystko wykonane przepięknie i z ogromną dbałością o detale. Biżuteria prezentuje się elegancko i naprawdę robi wrażenie. Całość była dodatkowo zapakowana w piękne drewniane pudełka, co dodało wyjątkowego charakteru. Syn był zachwycony prezentem. Z całego serca polecam! ✨

Przez przypadek natknęłam się na firmę i to był strzał w 10tkę!zegarek

Przez przypadek natknęłam się na firmę Holzkern szukając zegarka na 40 urodziny syna i to był strzał w dziesiątkę.Zegarek Waipio bardzo ładny i niepowtarzalny, czegoś takiego szukałam.Bardzo szybka dostawa.solidna firma.
Proces zakupu bardzo intuicyjny i sprawny. Sposób dostawy bardzo szybki. Mała uwaga tarcza zegarka trochę różni się od zdjęcia w sklepie. W rzeczywistości jest dużo ciemniejsza, nie widać tak dobrze mechanizmu w środku zegarka. Poza tym produkt godny polecenia!
Szybka dostawa. Produkt bardzo dobrze zabezpieczony. Bransoletka męska wspaniała . Wykonana perfekcyjnie idealnie . Porostu piękna. Dobra robota.

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybki odzew na zadane pytania. Obdarowany bardzo zadowolony z prezentu🙂 Zdecydowanie polecam.
Bransoletka właśnie do mnie dotarła i jestem zachwycona! 💖 Pięknie wykonana, delikatna i prezentuje się cudownie. Zdecydowanie spełniła moje oczekiwania. Polecam z całego serca! ✨

Zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Mam już zegarek od prawie 5 miesięcy i używam go codziennie od kiedy został mi dostarczony. Nie widzę żadnych problemów z użytkowaniem, wygląda świetnie i dobrze się sprawuje. Bardzo podoba mi się jego wygląd. Jest taki jak na zdjęciu!

Bransoletka męska Acoustic

Błyskawiczna wręcz przesyłka. Bransoletka zamówiona w czwartek, odebrana w sobotę. Produkt w rzeczywistości identyczny z tym ze zdjęcia, rozmiar idealny. Prezent trafiony, polecam!!!

Effigy bracelet & earrings

Got the Effigy set in walnut & rose gold — even prettier in person! Warm wood tones, subtle sparkle, super comfy to wear daily.
Piękna męska bransoletka, jakość bardzo dobra. Zakupiłam na prezent dobrałam opakowanie całość wygląda super. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Bardzo, bardzo ładna bransoletka, polecam serdeczni. Dziękuję , mój mąż był bardzo zadowolony

Super jakość, szybka przesyłka.

Bardzo dobry prdukt, fajne opakowanie. Z minusow to brak zakupu stacjonarnie z Polski u jakiegolwiek dystrybutura.

Wszystko się zgadza:)

Dostawa na czas. Naszyjnik opakowany bardzo ładnie oraz sam naszyjnik porządnie i ładnie wykonany. Na pewno zamówię kolejny produkt.

Kolejne kolczyki

Bardzo mi sie spodobały kolczyki w kształcie liścia miłorzębu. Przyszły bardzo szybko.Są śliczne.Dziękuję.
Bransoletka pięknie zapakowana i pięknie wykonana . Jakość materiałów świetna. Piękny prezent.

Piękny zegarek

Piękne opakowanie, śliczny zegarek, jakość, którą widać już na pierwszy rzut oka. Dostawa szybka, wart swojej ceny. Dziękuję.
Towar dostarczono zgodnie z opisem. Bransoletki są śliczne, pięknie zapakowane. Do tego dodane są elementy żeby je powiększyć oraz maleńkie narzędzia do samodzielnego montażu ogniw. Polecam w 100%
szybka dostawa, produkt zgodny ze zdjęciami i z opisem.

Piękna, męska bransoleta

Solidne wykonanie. Piękny design. Dołączone elementy do przedłużenia, jeśli okaże się to konieczne.
Jakość produktu oraz czas realizacji zamówienia.

holzkern.com/pl

„Be proud to be unique" – to nasza obietnica. Tworzymy zegarki, biżuterię i akcesoria dla ludzi, którzy zostawiają przeciętność za sobą i świętują to, co wyjątkowe. Wykonane z naturalnych materiałów, ...

Wyświetl wszystkie profile