bliskosnu.pl

220 reviews since 3 cze 2024

Ważny od: 3 cze 2024
bliskosnu.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i terminową dostawę zamówionych produktów. Materace są oceniane jako wygodne, solidne i spełniające oczekiwania użytkowników. Obsługa klienta wyróżnia się pomocą, profesjonalizmem oraz łatwą dostępnością, a kontakt ze sklepem jest szybki, miły i profesjonalny. Dodatkowo, klienci doceniają możliwość wyboru parametrów materaca oraz indywidualnego dopasowania produktu do własnych potrzeb. Konkurencyjne i atrakcyjne ceny produktów również są często wymieniane jako istotny atut. Solidne i profesjonalne pakowanie przesyłek to kolejny pozytywny aspekt, na który zwracają uwagę klienci. Część klientów zwraca uwagę na tymczasowy, nieprzyjemny zapach materaca po rozpakowaniu.

Opiniebliskosnu.pl

Jest ok
Jest ok
Dziękuję, zamówiłam materac już drugi raz, dostawa jest szybka, jedyną wadą jest to, że materac przez jakiś czas pachnie klejem, ale nie da się tego pozbyć.
wszystko przebiegło pomyślnie.

Zadowoleni.

Nam wraz z żoną materac bardzo się spodobał. Śpi się na nim komfortowo, zapewnia dobrą podporę i budzimy się bez zmęczenia. Jakość materiałów i wykonania jest na wysokim poziomie. Dostawa była szybka, a opakowanie solidne i starannie przygotowane. Jesteśmy w pełni zadowoleni z zakupu — możemy śmiało polecić!
super

Wspaniała firma

Szybka dostawa fachową obsługa
PERFECTO
Zamówienie dotarło błyskawicznie, szybciej chyba się nie dało, co jest na bardzo bardzo duży plus. Prześcieradła oraz maty na materac bardzo dobre gatunkowo. Serdecznie polecam

Materac wygodny i super zapakowany.

Błyskawiczna dostawa!! Wszystko super!! Polecam!!!
materac w dobrej cenie, szybka wysyłka i obsługa, jakość wydaje się adekwatna do ceny
Materac spełnił moje oczekiwania. Szybka dostawa.
Profesjonalne doradztwo, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

Materace to nasza pasja. Tworzymy je dla naszych klientów wiedząc, że mają służyć i dawać satysfakcję przez lata. Nasza oferta jest bardzo szeroka oferujemy materace sprężynowe, piankowe, nakładki na ...