Klienci bardzo często chwalą ekspresową, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Opinie na temat materacy są niemal jednogłośnie pozytywne, chwaląc wygodę, wykończenie oraz jakość snu. Klienci doceniają profesjonalną, pomocną i uprzejmą obsługę oraz dobry kontakt ze sprzedawcą. Możliwość konfiguracji i dopasowania materaca do indywidualnych potrzeb jest często wymieniana jako duży atut. Klienci wielokrotnie podkreślają szybki, miły i skuteczny kontakt ze sklepem oraz sprzedawcą.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebliskosnu.pl
Serdecznie polecam! Świetne materace , szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt.
Doručenie na čas. Poriadne zabalený tovar. A výborná komunikácia o zásielke.
Super. Wreszcie się wyspałem.
Materac spełnił oczekiwania. Obsługa bardzo pomocna, polecam!
Materac dotarł szybko i bez problemów.
Szybko, sprawnie, wygląda na produkt dobrej jakości, po kilku nocach córka zadowolona z materaca
sposób spakowania przesyłki z materacem sprężynowym, kontakt ze sklepem. Jest super, nie wiem co możnaby lepiej
Oki
Szybka, sprawna dostawa. Materac wygląda na porządny. Dopiero rozłożyłam, więc zobaczymy jak sie sprawdzi.
Materac rewelacja. Córka zadowolona. Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Materac zapakowany profesjonalnie. Poleca 5 gwiazdek
Materac zapewnia komfortowy sen.
Polecam super materac
Pianka memory - klejona z 2 warstw
Dostałam inną piankę do topmateraca niż zamówiłam, szybka wymiana na prawidłową MEMORY - ta o grubości 5 cm JEST KLEJONA Z 2 CIENKICH PIANEK !!! :(
stąd tylko 2 gwiazdki za szybką wymianę i dostawę oraz dobrze wykonany pokrowiec
Planowałam zakup materaca, ale rezygnuję
Szybka dostawa, świetny materac