bliskosnu.pl

Opinie łącznie (193) Opinie (167) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Opinie na temat materacy są niemal jednogłośnie pozytywne, chwaląc wygodę, wykończenie oraz jakość snu. Klienci doceniają profesjonalną, pomocną i uprzejmą obsługę oraz dobry kontakt ze sprzedawcą. Możliwość konfiguracji i dopasowania materaca do indywidualnych potrzeb jest często wymieniana jako duży atut. Klienci wielokrotnie podkreślają szybki, miły i skuteczny kontakt ze sklepem oraz sprzedawcą.

Opiniebliskosnu.pl

Skvělé

Chtěl bych velmi poděkovat a pochválit tento obchod. Kupoval jsem matraci do České republiky, byla možnost platby na dobírku (online platba bohužel nešla s kartou jiné země než PL). Velmi oceňuji možnost nakonfigurovat si matraci dle potřeb, od množství pružin přes použitou pěnu po povlak. Matrace je fantastická, spí se na ni skvěle, záda přestávají bolet a budu objednávat další pro celou rodinu. Za mě hodnotím 5* a moc Vám fandím, doufám, že matrace vydrží a přeji ať se daří. Děkuji Martin

Sama firma jest cacy, materac nie całkiem

Z wyjątkiem samego produktu zasługuje cała transakcja na 5*. Materac byłby w mojej opinii też taki, gdyby nie cuchnął przez - do tej pory - 2 tygodnie, chociaż coraz mniej. Wbrew informacji w opisie nie jest to spowodowane opakowaniem. Swoją funkcję jako materac spełnia jednak zgodnie z oczekiwaniem.

O tym sklepie podpowiedziało mi AI. Trafiło w punkt.

Przejrzysty proces realizacji zamówienia i fachowa obsługa posprzedażowa. Produkt wysokiej jakości i mam nadzieję, że także trwałości, ale to musi zweryfikować czas. Duża możliwość personalizacji zamówienia. Sklep wzbudził ogromne zaufanie i na pewno będę polecał dalej. Jakbym miał szukać problemu na siłę, to przesyłka dotarła w kartonie, który był brudny, pognieciony i porozrywany, ale do tego snuję domysły, że swoje trzy grosze dołożył przewoźnik. Produkt się nie uszkodził, to najważniejsze. Jestem zdecydowanie bliżej snu! :D

Wszystko jak trzeba

Sprawna dostawa, materac ma deklarowane wymiary, po rozpakowaniu osiągnął docelową wielkość w ciągu kilku godzin.
Bardzo szybka realizacja zamówienia (materac zamówiony w środę wieczorem był u mnie w piątek rano), bardzo konkurencyjne ceny, bardzo dobra jakość. Absolutnie nie mogę się do niczego przyczepić.
Zamówienie zostało przyjęte i zrealizowane błyskawicznie, towar jest bardzo wysokiej jakości, a dostawa bezpłatna – polecam ten sklep!
Duży wybór materacy. Profesjonalne podejście do klienta. Ekspresowa realizacja zamówienia. Super reakcja na drobny problem, który pojawił się przy wysyłce zamówienia. Na pewno pozostanę klientem i będę polecał.
To są świetne materace. Dopracowane pod każdym szczegółem. Jakość snu znacznie lepsza. Polski produkt który zadowoli wszystkich.
Dziękuję, zamówiłam materac już drugi raz, dostawa jest szybka, jedyną wadą jest to, że materac przez jakiś czas pachnie klejem, ale nie da się tego pozbyć.

Zadowoleni.

Nam wraz z żoną materac bardzo się spodobał. Śpi się na nim komfortowo, zapewnia dobrą podporę i budzimy się bez zmęczenia. Jakość materiałów i wykonania jest na wysokim poziomie. Dostawa była szybka, a opakowanie solidne i starannie przygotowane. Jesteśmy w pełni zadowoleni z zakupu — możemy śmiało polecić!
Zamówienie dotarło błyskawicznie, szybciej chyba się nie dało, co jest na bardzo bardzo duży plus. Prześcieradła oraz maty na materac bardzo dobre gatunkowo. Serdecznie polecam
Błyskawiczna dostawa!! Wszystko super!! Polecam!!!
Materac spełnił moje oczekiwania. Szybka dostawa.
Profesjonalne doradztwo, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
Bardzo szybka realizacja, mimo napiętego okresu przedświątecznego. Wszystko zgodnie z zapowiedziami. Kontakt również na wysokim poziomie. Po pierwszych kilku nocach,materac (Castor Comfort) wydaje się być baaaardzo wygodny i przyjemny

Cena atrakcyjna a jakość jeszcze lepsza

wszystko zgodnie z zamówieniem, materiał wydaje się być bardzo dobrej jakości, twardość taka jaka miała być, co do trwałości materaca jeszcze się z dziewczyną nie wypowiemy, ponieważ minęły dopiero 2 dni
Szybka dostawa, w miarę konkretną pomoc w doborze materaca

materace bez etykiety

Ogólnie wszystko dobrze, tylko materace były bez etykiety i w sumie nie wiemy czy dostaliśmy to co zamówiliśmy
Dostawa - Suuuper Ekspres. Wykonanie - Super. Polecam !!!
Fantastyczna obsługa. Pomocna. Szybka dostawa. Materac nieziemsko wygodny. Polecam