szklaneczki.pl

Opinie łącznie (4652) Opinie (1840) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i sprawność dostawy. Jakość produktów jest często podkreślana, szczególnie jeśli chodzi o solidność, trwałość i estetykę. Dodatkowo, opakowanie zamówionych produktów jest oceniane jako bardzo dobre i staranne, co zapewnia bezpieczeństwo podczas transportu. Klienci doceniają również piękno i styl szklanek, kieliszków oraz innych wyrobów szklanych, a także zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Kontakt ze sprzedawcą oraz obsługa są uznawane za miłe i profesjonalne.

Opinieszklaneczki.pl

Jestem bardzo zadowolona z jakości szklanek, które zamówiłam. Warte są swojej ceny. Ważną zaletą jest fakt, że szklanki można myć w zmywarce. Zanim dotarłam do Państwa sklepu przeglądałam wiele ofert, ale muszę przyznać, że w większości z nich nie zaleca się mycia w zmywarce. Moja ulubiona szklanka to "kubek do kawy Kinto Kronos. Przy następnym zamówieniu zamówię ją. Pozdrawiam. Krystyna Cegielska
Dobrze zapakowane, jedyne co to do pozostałych rzeczy zamówiłam jedną specyficzną łyżeczkę, której szukałam po wszystkich papierach zabezpieczających w paczce, a okazało się, że została spakowana razem z karafką w jednym pudełku 🤣 Wszystko super, towar ładny, czysty, w nieuszkodzonym oryginalnym opakowaniu, co przy prezentach jest szczególnie ważne. Dziękuję.
Kieliszki wyglądają bardzo ładnie, zapakowane i zabezpieczone starannie i dokładnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo polecam sklep. Pozdrawiam i dziękuję Beata Płochocka

Towar zabezpieczony profesjonalnie, szybka wysyłka. Pudełeczko nieco uszkodzone, ale najwyraźniej takie zostało spakowane, troszkę się zmartwiłam, gdyż zamówiłam karafkę na prezent, mam jednak nadzieję, że obdarowana osoba ucieszy się z prezentu mimo wszystko. Karafka bardzo ładna. Serdecznie polecam
Szklanki ładne i solidne, sprawiły tacie radość. Starannie i porządnie zapakowane, pudełko ma przegródki - osobno na każdą szklankę i fajnie się składa. Jest na tyle ładne, że można odrazu w nim podarować jako prezent.

Ślicznie dziękujemy 🥰
Super SKLEP, z mega szybką dostawą. Przede wszystkim, zakupione rzeczy bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Napewno skorzystam ponownie 👌👌👍

Zestaw szklanek

Serdecznie polecam Szklanki bardzo mi się podobają, są poręczne, z grubszego szkła, wytrzymałe. O takie mi chodziło. Samo zamowienie przyszło bardzo szybko, dobrze zabezpieczone

Pięknie zapakowane szklanki!

Pięknie zapakowane szklanki, idealne na prezent. Szybka dostawa. Paczka spakowana tak perfekcyjnie, że nawet najbardziej krucha porcelana nie miałaby prawa się stłuc. :)
Szkło pięknie wykonane bardzo dobrej jakości. Elastyczny i pomocny sprzedawca. Szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam.

Dziękujemy za zakupy 🥰🥰
Bardzo dobrze zabezpieczone kieliszki :) Jednak składając zamówienie dokupiłam dodatkową ochronę za bodajże 3 zł, moim zdaniem sprzedając szklaną zastawę, w interesie sprzedającego powinno być jak najlepsze zabezpieczenie przesyłki bez dodatkowych opłat. Na szczęście jest to tylko niewielka kwota ale warto to przemyśleć :)
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji oraz szybkiej wysyłki.Towar jest bardzo dobrej jakości i jestem pewna że posłuży mi na długo. Nie mam żadnych zastrzeżeń

Ślicznie dziękujemy 🥰
Polecam. Kupiłam wysokie szklanki są bardzo efektowne, produkt zgodny ze zdjęciem na stronie.
Miła i fachową obsługą świetnie zabezpieczony towar i szybka wysyłka. Polecam ten sklep
Szanowni Państwo, bardzo dziekuję za produkty, ktore otrzymalam. Świeczniki są piekne, delikatne i nadają pomieszczeniom wyjatkowy styl. Szczerze polecam wszystkim. Przesyłka przebiegła sprawnie - za co również dziękuję. Serdecznie pozdrawiam caly zespół.

Pani Brygido, my również dziękujemy 🥰
Zamówione szkło, doskonale zabezpieczone, przesyłka dostarczona szybko i sprawnie. Dzięki!
Bardzo ładne szklanki/filiżanki. No i w końcu udało się znaleźć takie, które nadają się do gorących napojów🫠
Wszystko zgodne z opisem. Szybka dostawa. Szklanki dobrze zabezpieczone.
Wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

Dziękujemy za zakupy 🥰🥰
Szybka , sprawna dostawa. Produkty dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem.
Paczuszka dobrze zabezpieczona, szklanki dotarły całe, zaparzacz do kawy świetny, polecam