momonde.- Logo - Opinie

momonde.

Opinie (231) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (690)

Obejmuje Ochronę Kupującego

24 kwi 2024
Mam mieszane odczucia. Jestem zadowolona z procedury zamówienia. Szybko i sprawnie, informacja na każdym etapie jego realizacji. Produky też jakościowy, podobał mi się. Jednak przy zwrocie produktu, który miał miejsce w moim przypadku (zbyt duży rozmiar) - informacji brak. Mam tylko informacje z InPostu, że zwrot dotarł do nadawcy. Momonde - żadnej informacji, choćby takiej na jakim etapie jest procedura zwrotu, nic. Zatem uważam, że w tej kwestii potrzebna jest zmiana

17 cze 2024
realizacja zamówienia ok, ale same legginsy (krótkie czarne) wykonane z bardzo mało rozciągliwego materiału i komfort noszenia średni. Za tę cenę spodziewałam się czegoś bardziej komfortowego.

Opinie nt. sklepu momonde.

Resetuj
5 wrz 2024
6 wrz 2024
24 kwi 2024
30 kwi 2024
Bardzo dziękujemy opinię. Zwroty są przetwarzane przez magazyn zewnętrzny, a cała procedura trwa maksymalnie 14 dni. W tym czasie przekazujemy informacje odnośnie przyjęcia lub odrzucenia zwrotu oraz zlecamy środki za zamówienie. Niestety nie zawsze jesteśmy w stanie zrobić to w ciągu kilku dni od odebrania przesyłki, ale dokładamy wszelkich starań, aby w miarę możliwości skrócić czas oczekiwania.
28 maj 2024
28 maj 2024
17 cze 2024
6 lip 2024
Pani Marto dziękujemy za wiadomość! Kolarki poza bawełną, mają w składzie 8 elastanu co sprawia, że są wystarczająco elastyczne i dobrze się dopasowują. Polecamy wypróbować większy rozmiar.
2 mar 2024
Zakupiony towar niezgodny ze zdjeciem w sklepie internetowym .Na zdjeciu kolor koszulki jest bialy a w rzeczywistosci jest lekko zółty.
2 mar 2024
Przykro nam czytać o Pani rozczarowaniu, jednak po dokładnej weryfikacji stwierdzamy, że kolor tuniki został wiernie przedstawiony na zdjęciach w naszym sklepie online. Milky Way jest delikatnie kremowym odcieniem koloru białego, nie jest to optyczna biel co doskonale widać na wszystkich zdjęciach. Różnica w percepcji koloru może być subiektywna i wynikać z indywidualnych ustawień monitora lub wyświetlacza urządzenia, na którym przeglądała Panj zdjecia. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby nasze zdjęcia produktów były jak najbardziej wiarygodne. Dziękujemy za zrozumienie. Z poważaniem, Zespół momonde.