Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną wysyłkę oraz szybkie dostarczenie zamówienia. Większość klientów podkreśla wysoką jakość oraz skuteczność oferowanych produktów. Klienci doceniają profesjonalną, pomocną i miłą obsługę zamówień oraz komunikację ze sklepem. Wielu klientów zwraca uwagę na solidne, bezpieczne i staranne zapakowanie zamówień. Ceny produktów są postrzegane jako atrakcyjne. Klienci często podkreślają szeroki wybór asortymentu i dostępność unikalnych produktów. Bezpośrednie załączanie próbek i gratisów do zamówień jest bardzo pozytywnie odbierane przez klientów. Niektórzy klienci sugerują, że ceny produktów mogłyby być niższe.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep Ukraina Shop
Уже задоволена. Залюбки зроблю ще заказ на цей чай у найближчому майбутньому.
szybka obsługa, poprawienie form płatności aby były bardziej czytelne
Zamówiony towar,szybka dostawa jest ok
Podobało mi doręczenie przesyłki do mojej małej miejscowości. Bardzo dziękuję.
Jestem bardzo zadowolona z produktów w państwa sklepie, odkąd wypróbowałam wciąż wracam i poznaję kolejne, maści, kremy, olejki. Szczerze polecam
Wszystko OK. szybka dostawa, bez problemow. Polecam
Łatwy kontakt i szuka dostawa
Pełne zadowolenie z obsługi i transportu zamówionego towaru.
towar został dostarczony bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem
bardzo polecam
towar dobrze zapakowany
Wszystko super. Szybka dostawa.
Zamówienie dotarło szybko, bardzo dobrze zapakowane.
Niestety krem balsam do stóp rozwarstwił się być może pod wpływem mrozu bo przecież jeszcze nie jest przeterminowany.
Jest grudkowaty i nie nadaje się do użytku.
Wszystko jest ok
Wszystko jest ok.
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Doskonały kontakt.Przesyłka dostarczona na czas ,doskonale zabezpieczona.
Serdecznie dziękuję ,wrócę napewno ♥️
Szybka wysyłka i dobrze zapakowana.
Dobre produkty w dobrej cenie.
Produkt super, a sprzedawca bardzo fachowo i konkregnie zrealizował zamówienie.
Polecam👌👍
Jestem bardzo zadowolona. Wysyłka jeszcze tego samego dnia, ekspresowa dostawa. Produkt najwyższej jakości co świadczy o jego oryginalności. Wcześniej kupowałam takie krople na allegro z innego sklepu i niestety nawet kolor i konsystencję miały inne. Te z Ukraina Shop bardzo mi pomogły i z pewnością kupię jeszcze nie jeden produkt i Państwa.Szczerze polecam!
Nie mam zastrzeżeń