Opinie nt. sklepu aelia.pl Bardzo szybka dostawa,produkt na najwyższym poziomie,wszystko to co najważniejsze dla kupującego.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy :)
Pomocny
Polecam Zamówienie złożone koło południa. Dostawa z dnia na dzień. Świetny kontakt z infolinią. Polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za Pani opinię! :) Pozdrawiamy!
Pomocny
super!! Niesamowicie krótki czas oczekiwania na przesyłkę w punkcie odbioru - 24 godziny od zamówienia.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za wystawienie opinii :) Zapraszamy ponownie!
Pomocny
Bardzo atrakcyjna cena, szybki czas realizacji. Dodatkowo gratis próbka przepięknego zapachu.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za opinie! Zapraszamy ponownie :)
Pomocny
Bardzo szybka dostawa 🚚, dobra nawigacja strony internetowej i mega fajny asortyment POLECAM
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za opinie! jest nam bardzo miło :) Pozdrawiamy!
Pomocny
Kupiłam wodę perfumowaną, którą bardzo lubię w atrakcyjnej cenie.
Polecam zakupy w sklepie!
Pokaż więcej Jestem obsluzona szybko i sprawnie Ceny nizsze niz w innych sklepach Tylko u was zamawiam!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za tak miłą opinie :) serdecznie pozdrawiamy!
Pomocny
Aelia same plusy👍 -uczciwe ceny i dużo promocji…
-asortyment
- wysoka jakiść produktów
-prezenty do zamówień
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za opinie! Zawsze służymy pomocą :) zapraszamy ponownie!
Pomocny
Jak zawsze na najwyższym poziomie! Produkty pachnące, pięknie zapakowane :) tak trzymać!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię. Pani satysfakcja to dla nas wielka radość :) Do zobaczenia ponownie!
Pomocny
To mój nie pierwszy i nie ostatni zakup w sklepie Aelia. Mam zaufanie do waszej firmy.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za ciepłe słowa! Satysfakcja naszych klientów to dla nas największa motywacja :) Do zobaczenia ponownie!
Pomocny
Najlepszy sklep z perfumami Najlepszy sklep, najlepsza obsługa klienta, paczka jest na drugi dzień. Gorąco polecam!
Pokaż więcej Bardzo dobre ceny kosmetyków, szybkie dostarczenie, bardzo dobre zapakowana przesyłka.
Pomocny
Super! Bardzo profesjonalna obsługa i szybka wysyłka. Sklep, który od dawna polecam znajomym.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za Pani opinię! Serdecznie pozdrawiamy :)
Pomocny
Aelia Sklep zawsze spełnia moje oczekiwania, bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka. Polecam!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za wystawienie opinii! Zapraszamy!
Pomocny
Ekspresowa wysyłka, bardzo dobry kontakt! Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie :-)
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za Pani zaufanie i pozytywną opinię. To dla nas wielka radość! Do zobaczenia ponownie w naszym sklepie :)
Pomocny
Wszystko porządnie zapakowane, paczka ekspresowa. Bardzo miło się robi takie zakupy
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za docenienie naszych starań, Pani opinia jest dla nas cenna. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! :)
Pomocny
Kupiłem na prezent perfumki w bardzo dobrej cenie z super szybką wysylka. Polecam!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za opinie! Zapraszamy ponownie :)
Pomocny
Polecam serdecznie, wszystko jak najbardziej OK, fajnie zapakowane szybka wysyłka!
Pomocny
Jestem bardzo zadowolony z otrzymanych produktów. Warto korzystać z Waszej strony.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za Pana opinie! Serdecznie pozdrawiamy :)
Błyskawiczna dostawa zamówienia.
Dostarczony produkt jest zgodny z oczekiwaniami.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za Pani rzetelną opinię. Zapraszamy do zakupów w naszym sklepie ponownie!