Opinie nt. sklepu aelia.pl Good Girl Tak jak perfumy Good, tak sklep Aelia też Good 😀 Polecam!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za opinię! Serdecznie pozdrawiamy :)
Pomocny
Zamówienie przyszło szybko,zakup był w atrakcyjnej cenie
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Jest nam niezmiernie miło, że spełniamy Pani oczekiwania. Dziękujemy za Pani zaufanie i wybór naszego sklepu!
Pomocny
Dostawa następnego dnia oryginalne perfumy dobra cena :)
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za Pana opinię! :)
Pomocny
Wszystko w porządku. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za opinię! :)
Polecam Szybka realizacji i super kontakt ze sklepem . Polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy! Zawsze służymy pomocą :)
Pomocny
Wszystko ok. Dostawa szybko. Perfumy piękne. Wszystko bardzo dobrze.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za opinie! Zapraszamy ponownie :)
Przyjemna strona, miłe zakupy przedświąteczne! Wrócę! 😊
Pokaż więcej Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bezproblemowo.
Pokaż więcej Bardzo jestem zadowolona z zakupów , z cen z promocji .
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy! Zapraszamy ponownie :)
Pomocny
Czuję miętę . Lubię je i tak pachnie mój mąż. Dlatego mu je kupuję .
Pokaż więcej Dobre ceny, bardzo szybka przesyłka - wszystko super.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy! Pozdrawiamy :)
Pomocny
Bardzo szybka dostawa oraz orginalne produkty.Brawo!!!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy! Pozdrawiamy :)
Pomocny
Produkty pełnowartościowe w świetnej cenie .
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy! Pozdrawiamy :)
Pomocny
Szybka i konkretna obsługa Super szybka wysyłka, perfumy tańsze niż na lotnisku:)
Pokaż więcej Perfumy bardzo szybko dostarczone. Dobrze zapakowane.
Pomocny
Szybka realizacja zamówienia i towar zgodny z opisem.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za opinię! Pana zadowolenie sprawia nam ogromną radość :) Zapraszamy ponownie!
Polecam sklep . Wszystko super, przesyłka ekspresowa
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za rekomendację oraz miłe słowa! Cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełniła Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie! :)
Pomocny
Szybka realizacja zamówienia , towar zgodny z opisem
Pokaż więcej Perfumy Prada Konkurencyjna cena perfum. Szybka przesyłka. Polecam.
Pokaż więcej bardzo szybka realizacja zamówienia, atrakcyjne ceny
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy! Serdecznie pozdrawiamy :)