Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką wysyłkę. Jakość produktów, zwłaszcza skór, jest powszechnie oceniana bardzo wysoko i stanowi kluczowy atut dla klientów. Zamówione produkty w przeważającej większości są zgodne z opisem i oczekiwaniami klientów. Obsługa klienta i kontakt ze sklepem są oceniane jako profesjonalne, pomocne i komunikatywne. Większość opinii na temat opakowania jest pozytywna, choć zdarzają się sugestie dotyczące jego wytrzymałości przy niektórych produktach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniecraft-point.com
Pełen profesjonalizm. Bardzo pomocna ekipa. Duża otwartość na potrzeby klienta. Towar zgodny z potrzebami zamawiającego. Serdecznie polecam.
Jak bym zamawiał drobne przedmioty typu guziki do koszuli to opakowanie kopertowe by mi nie robiło różnicy, ale gdy zamawiam chemię i elementy ostre i inne drobiazgi wolałbym trwalsze opakowanie typu karton a nie paczkę jak na skarpety z sekendhenda.
Do produktów nie mam zastrzeżeń.
Dostawa ekspresowa. Skóra dobrej jakości. Nici też. Wybijaki otworów sprawują się dobrze.
Wpadłam jak śliwka w kompot :D
Szybka dostawa i towar bez zastrzeżeń.
Świetny pas. Skóra na prawdę gruba(zgodnie z opisem), pięknie pachnie. Widać i czuć, że to porządny produkt. Do tego szybka dostawa.
To już drugie moje zamówienie z tej firmy i jestem bardzo zadowolony z jakości przedmiotów. Dodatkowo warto zaznaczyć, że wysyłka, jak i kontakt z firmą przebiegały bardzo pomyślnie. Polecam zakupy w tym sklepie!!!
Firma godna polecenia. Wysoka jakość produktów i błyskawiczna wysyłka. Polecam.
Wszystko super! Zakupiłem skórę oraz różne narzędzia i materiały. Produktu zgodnie z opisem i co jest dla mnie ważne ,nie jest to produkty z Temu. Z całego serca POLECAM. Ja ze swojej strony wrócę jeszcze nie raz.
Zamówiłem pas ze skóry w szerokości 30mm a realna jego szerokość wynosiła około 32mm co nie pasowało mi do projektu, musiałem poświęcić dodatkowy czas i pracę aby szerokość pasa była taka jaką potrzebowałem, do tego nie byłem specjalnie zachwycony jakością skóry tego pasa, natomiast na plus szybkie zrealizowanie zamówienia.
Polecam sklep, wszystkie materiały bardzo dobrej jakości, miła obsługa, świetne narzędzia. Aż miło się z tym wszystkim pracuje :)
Odpowiedź ze sklepu craft-point.com
Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i rekomendację! Państwa satysfakcja to dla nas najlepsza nagroda. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Bardzo komunikatywny sprzedający, szybka reakcja, bardzo dobra informacja.
Dziękujemy za opinię!
Zamówienie zawsze przychodzi szybko i bezpiecznie zapakowane
Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z opisem.
Czesto zamawiam i zawsze jestem zadowolony
Zamówiłem, zapłaciłem, otrzymałem wszystko w deklarowanym terminie, zgodnie z zamówieniem właściwie zapakowane. Polecam
Super obsługa klienta.
Szybki oraz konkretny kontakt z klientem, polecam.
Odpowiedź ze sklepu craft-point.com
Dziękujemy za zaufanie i tak miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy w CraftPoint spełniły Twoje oczekiwania. Codziennie dbamy o to, by dostarczać Wam to, co najlepsze do pracy ze skórą. Pozdrawiamy!
Dostawa i zakup bez zastrzeżeń. Super że można kupić takie małe kawałki skóry, przydał się do naprawy butów
Skórka super, idealne wymiary. Polecam
Dobra jakość. Produkt dobrze zapakowany. Dostawa terminowa.
Kolejny już zakup.Wszystko w porządku, polecam sprzedawcę.