Opinie łącznie (976) Opinie (963) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 26 sie 2025

craft-point.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkowo szybką realizację zamówień oraz profesjonalizm, pomocność i przyjazne podejście obsługi, co przekłada się na łatwy kontakt. Wielu klientów chwali wysoką jakość produktów, w szczególności skóry i narzędzi, a także dobre zabezpieczenie przesyłek. Dodatkowo, klienci są zadowoleni z otrzymania produktów zgodnych z opisem i zamówieniem oraz deklarują wielokrotny powrót do sklepu i konsekwentną satysfakcję z kolejnych zamówień. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące jakości produktów oraz drobne niezgodności pomiędzy zamówieniem a otrzymanym produktem. Pojawiają się także uwagi dotyczące użytych materiałów opakowaniowych.

Opiniecraft-point.com

Pasy mogłyby mieścić się ciaśniej w tolerancji podanej w ofercie, ale zbyt grube zawsze można ścienić. Byłoby gorzej gdyby dostarczono zbyt cienkie. Poza tym przedmioty bez zarzutu.
Lepiej już się nie da. Podobała mi się szybka reakcja na zamówiene, szybka dostawa, towar dobrej jakosci zgodny z ofertą. Pozdrawiam

Kolejny udany zakup

Wszystko w jak najlepszym porządku 😊Przesyłka została wysłana naprawdę szybko. Zawartość porządnie zabezpieczona.
Wspaniały jakościowo wyrób w przystępnej cenie, błyskawiczna wysyłka. Dziękuję że jesteście!
Jest bardzo dobrze, z małym zastrzeżeniem. Super szybka wysyłka, ale niektóre narzędzia były trochę tępe. Po naostrzeniu wszystko git

Odpowiedź ze sklepu craft-point.com

Ogromnie dziękujemy za miłe słowa i za to, że tworzysz razem z nami! Każda taka opinia daje nam ogromną energię do starannego przygotowywania kolejnych paczek dla pasjonatów rzemiosła. Niech nowe materiały służą jak najlepiej przy każdym wyzwaniu! 🧵 Pozdrawiamy, zespół Craft Point
Wysyłka szybsza niż obiecana. Produkty wysokiej jakości, znakomicie zapakowane. Wzorowa transakcja.

Odpowiedź ze sklepu craft-point.com

Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas, opinię oraz zaufanie do naszego sklepu :) Życzymy owocnej pracy nad kolejnymi projektami kaletniczymi ✂️
Pełen profesjonalizm. Bardzo pomocna ekipa. Duża otwartość na potrzeby klienta. Towar zgodny z potrzebami zamawiającego. Serdecznie polecam.

Wszystko w najlepszym porządku

Przesyłka na czas, produkt - pasek jest OK i idzie do dalszej obróbki. Sądzę że nie jest to ostatni zakup.

Odpowiedź ze sklepu craft-point.com

Szybka dostawa , naprawdę świetna jakość skóry, polecam serdecznie
To moje kolejne zakupy i nie ostatnie😉 Polecam!👍
Jak bym zamawiał drobne przedmioty typu guziki do koszuli to opakowanie kopertowe by mi nie robiło różnicy, ale gdy zamawiam chemię i elementy ostre i inne drobiazgi wolałbym trwalsze opakowanie typu karton a nie paczkę jak na skarpety z sekendhenda. Do produktów nie mam zastrzeżeń.
Bardzo szybka przesyłka, towar z najwyższej półki
Dostawa ekspresowa. Skóra dobrej jakości. Nici też. Wybijaki otworów sprawują się dobrze.

Odpowiedź ze sklepu craft-point.com

Super jakość i szybka dostawa!
Wszystko zgodnie z opisem. Szybka wysyłka.
Szybka realizacja zamówienia.
Wpadłam jak śliwka w kompot :D Szybka dostawa i towar bez zastrzeżeń.

Odpowiedź ze sklepu craft-point.com

Świetny pas. Skóra na prawdę gruba(zgodnie z opisem), pięknie pachnie. Widać i czuć, że to porządny produkt. Do tego szybka dostawa. Polecam
Bardzo dobra jakość skóry, szybka realizacja zamowienia

Odpowiedź ze sklepu craft-point.com

To już drugie moje zamówienie z tej firmy i jestem bardzo zadowolony z jakości przedmiotów. Dodatkowo warto zaznaczyć, że wysyłka, jak i kontakt z firmą przebiegały bardzo pomyślnie. Polecam zakupy w tym sklepie!!!

craft-point.com

CraftPoint to miejsce dla miłośników kaletnictwa i naturalnych wyrobów skórzanych. Zajmujemy się sprzedażą wszelkiego rodzaju akcesoriów kaletniczych, dzięki którym każdy – nawet początkujący – pasjo...