Sklep zoologiczny Świat Pupila- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 2 kwi 2019
data aktualizacji: 30 mar 2023
Sklep Sklep zoologiczny Świat Pupila został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie Sklep zoologiczny Świat Pupila można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 2 kwi 2019

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu Sklep zoologiczny Świat Pupila

Opinie zweryfikowana (215) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (1089)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

6 mar 2023
Obsłiga klienta na bardzo wysokim poziomie. W sklepie skończył się produkt smaczzków dla pieska, który zamówiłam. Otrzymałam bardzo miły telefon odnośnie mojego zamówienia, z zapytaniem o to czy chcę zrezygnować z części zamówienia, czy wymienić je na inne smaczki. Dopytano mnie szczegółowo o potrzeby pieska i wymieniono produkt na podobną cenę, dopłacając różnicę na koszt sklepu. Jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta.

najbardziej krytyczna opinia

14 kwi 2022
Wysyłka sprawna paczka kompletna ale niestety zabawki dla papug śmierdzą stęchlizną

Opinie nt. sklepu Sklep zoologiczny Świat Pupila

12 mar 2023
4 sie 2022
Bardzo długi czas realizacji zamówienia, które jeszcze do mnie nie dotarło.