staradobraksiazka.pl- Logo - Opinie

staradobraksiazka.pl

Opinie (399) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (458)

12 lis 2023
Jak dla mnie wszystko mi się podobało żadnych problemów przy składaniu zamówienia jak zwykle szybka dostawa co oznacza profesjonalne podejście do klienta.

14 maj 2024
Lepsza rachunkowosc,oplacona książka,brak dostawy

Opinie nt. sklepu staradobraksiazka.pl

Odpowiedź ze sklepu staradobraksiazka.pl
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię o naszej księgarni "Stara Dobra Książka". Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom doskonałą obsługę i produkty wysokiej jakości. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem i cieszymy się, że mieli Państwo z nami wspaniałe doświadczenia. Dziękujemy, że wybrali Państwo nasz Antykwariat.
Odpowiedź ze sklepu staradobraksiazka.pl
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i wybór naszej firmy. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. W "Starej Dobrej Książce" staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia i cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Dziękujemy za Państwa wsparcie.
ZD
Zofia D.
Częstochowa
Odpowiedź ze sklepu staradobraksiazka.pl
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję Starej Dobrej Książki! Cieszymy się, że miała Pani dobre doświadczenia z naszymi książkami. Staramy się dostarczać naszym czytelnikom wysokiej jakości i ponadczasową literaturę. Dziękujemy za wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie w naszym Antykwariacie!
Odpowiedź ze sklepu staradobraksiazka.pl
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję. Cieszymy się, że spodobał się Państwu nasz wybór książek. W "Starej Dobrej Książce" staramy się zapewnić naszym klientom szeroki wybór wysokiej jakości książek. Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie. Życzymy Państwu miłej lektury!
26 sie 2024
27 sie 2024
Dziękujemy, że znalazła Pani czas, aby zostawić tak pozytywną recenzję. Cieszymy się, że miała Pani wspaniałe doświadczenia z naszą dostawą, produktami i obsługą klienta. Staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą jakość i obsługę. Dziękujemy za wybranie "Starej Dobrej Książki" i mamy nadzieję, że będziemy mogli służyć Państwu ponownie w przyszłości.
ŁO
Łukasz O.
Węgorzewo
24 sie 2024
27 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię na temat naszego Antykwariatu "Stara Dobra Książka"! Cieszymy się, że mieli Państwo z nami wspaniałe doświadczenia i będziemy nadal dążyć do doskonałej obsługi klienta. Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy. Życzymy miłej lektury!
24 sie 2024
27 sie 2024
Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. Nasz zespół w Starej Dobrej Książce zawsze stara się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia. Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie służyć Państwu pomocą w przyszłości.
23 sie 2024
27 sie 2024
Dziękujemy za miłą opinię dotyczące naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. Cieszymy się, że miała Pani z nami tak pozytywne doświadczenia. Nasz zespół ciężko pracuje każdego dnia, aby zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.
21 sie 2024
21 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu doskonałą obsługę i produkty wysokiej jakości. Doceniamy Państwa wsparcie.
19 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Staramy się zapewnić Państwu doskonałą obsługę i produkty wysokiej jakości. Państwa wsparcie wiele dla nas znaczy.
17 sie 2024
19 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną recenzję. Cieszymy się, że wybrali Państwo "Stara Dobrą Książkę" Naszym celem jest zawsze zapewnienie Państwu najlepszej możliwej obsługi.
17 sie 2024
19 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i wybór "Starej Dobrej Książki". Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu doskonałą obsługę i produkty wysokiej jakości. Doceniamy Państwa wsparcie.
13 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywne opinie. Nieustannie staramy się zapewnić najlepsze wrażenia z czytania i doceniamy Państwa wsparcie. Życzymy miłej lektury!
13 sie 2024
Dziękujemy za polecenie naszych książek! Jesteśmy wdzięczni za pozytywne opinie i cieszymy się, że możemy być częścią Państwa czytelniczej podróży.
13 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! W "Starej Dobrej Książce" staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze wrażenia z czytania. Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.
12 sie 2024
Dziękujemy za Państwa opinię. Państwa wsparcie wiele dla nas znaczy. Pozdrawiamy Antykwariat Stara Dobra Książka
12 sie 2024
Dziękujemy za Państwa 5-gwiazdkową recenzję! Doceniamy Państwa wsparcie. Życzymy Państwu miłej lektury!
31 lip 2024
Książka w super stanie. Cena konkurencyjna. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi Sprzedającego. Mam nadzieję że napewno do Państwa jeszcze nie raz skorzystam z zakupów.
1 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Staramy się zapewnić doskonałą obsługę i cieszymy się, że miał Pan dobre doświadczenia. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.
9 sie 2024
Bardzo długo szukałam tej książki . Wreszcie mam i to w bardzo dobrym stanie ,choć spodziewałam się ,że może byc kiepsko,sadząc po ocenie sprzedających. Gorąco polecam .
9 sie 2024
Cieszymy się, że w końcu znalazła Pani poszukiwaną książkę w dobrym stanie. Dziękujemy za polecenie nas i mamy nadzieję, że nadal będziemy świadczyć usługi na najwyższym poziomie.
7 sie 2024

Szybki termin realizacji

Szybka realizacja zamówienia. Dobrze zapakowana przesyłka. Bardzo dobry kontakt. Polecam
7 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że docenił Pan naszą szybką dostawę, dobrze zapakowaną przesyłkę i dobrą komunikację. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu najlepszą możliwą obsługę. Dziękujemy za polecenie nas.