Opinie łącznie (1845) Opinie (1339) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 29 paź 2018

defender.net.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą miłą, kompetentną i pomocną obsługę, doceniając indywidualne podejście oraz zaangażowanie pracowników. Wysoko oceniane jest doradztwo i fachowa pomoc przy doborze produktów oraz rozwiązywaniu problemów. Doceniana jest także łatwość i efektywność kontaktu ze sklepem, zarówno telefonicznego, jak i mailowego. Szybkość i sprawność dostawy są bardzo często doceniane przez klientów. Proces zwrotów i wymian oceniany jest jako bardzo sprawny i bezproblemowy. Klienci wskazują na bardzo szeroki wybór produktów i dobry dostęp do poszukiwanego asortymentu, a produkty są oceniane jako wysokiej jakości i zgodne z opisem. Dodatkowo ceny i dostępne rabaty są uznawane za konkurencyjne i atrakcyjne, co pozytywnie wpływa na ocenę zakupów. Sporadycznie pojawiają się uwagi do czasu realizacji dostawy.

Opiniedefender.net.pl

Skrzynka bardzo dobrej jakości. Warto jednak zaznaczyć, że większe klucze np do odkręcania koła na długość się tam nie zmieszczą. Warto najpierw sprawdzić jakiej długości ma się potrzebne klucze a następnie porównać je z wymiarami skrzynki.
Jesteście super. Moje zakupy z uwagi na nietrafiony rozmiar spodni musiałem zwrócić ale jak to ułatwiające w swojej aplikacji to Mistrzostwo Świata. Dzięki i pozdrawiam

Polecam zakupy w tym sklepie.

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam.
wysoka jakość produktów, szybka wysyłka i bardzo profesjonalna obsługa klienta
Dostawa zgodnie z wcześniejszą informacją, zero opóźnień, informacja na każdym etapie. Towar bez uszkodzeń i dobrze zapakowany.

Szybko i skutecznie

Sklep szybko realizuje zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam.
1. Towar zgodny z zamówieniem (buty Dainese w odpowiednim rozmiarze). 2. Szybka akcja. 3. Informacje na bieżąco. Gdyby wszyscy tak działali...
Super plecak i szybka realizacja zamówienia polecam.
Polecam sklep, mega szybko dostawa a i z wymianą nie robią problemów tylko współpracują wymieniają wysyłają
Super produkt! Wczoraj wypróbowałam i świetnie się sprawdza
Obsługa pomocna odrazu podchodzi, bardzo duży wybór i niezłe ceny. Polecam!
Bardzo szybka usługa , towar pierwszej klasy , pozdrawiam i dziękuję , 🏍️🏍️🏍️🏍️🏍️
Polecam. To mój kolejny zakup w tym sklepie. Zawsze udany
Towar zgodny z zamówieniem, błyskawiczna wysyłka
Doskonały sklep! Bogato wyposażony, ceny bardzo konkurencyjne, miła i pomocna obsługa
Profesjonalna i miła obsługa, szybka wysyłka. Czego chcieć więcej? :)

Sprzęt bardzo dobry jednak jest jedno ale..

Wysyłka myląca, zdecydowałem się na zakup w tym sklepie z racji zakupu do 15 i wysyłki tego samego dnia... jednak tak nie było. Zakup o 14 wysyłka wyszła jednak na drugi dzień myślę, że można to poprawić zależało mi na czasie na szybko szukałem sprzętu. Pozostałe rzeczy wszystko OK !

Najlepszy sklep motocyklowy w okolicy

Najlepszy sklep motocyklowy w okolicy. Super doradztwo, zniżki dla stałych klientów.
Przyjemna obsługa - mega asortyment.
Przyjemna i owocna współpraca. Szybkie wysyłki, bezproblemowe zwroty i wymiany. Obsługa klienta na wysokim poziomie.