defender.net.pl

Opinie łącznie (1669) Opinie (1189) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą miłą, profesjonalną i zaangażowaną obsługę, podkreślając indywidualne podejście oraz chęć pomocy ze strony pracowników. Wielu klientów podkreśla błyskawiczną realizację zamówień, szybką wysyłkę oraz sprawność obsługi przy zwrotach czy reklamacjach. Asortyment sklepu jest oceniany jako bardzo szeroki i dobrze dopasowany do potrzeb motocyklistów. Klienci cenią sobie fachowe doradztwo i wiedzę pracowników, którzy pomagają w wyborze produktów i konfiguracji zamówień. Proces zwrotów i reklamacji oceniany jest jako bezproblemowy, szybki i ułatwiony przez obsługę sklepu. Ceny są postrzegane jako atrakcyjne i konkurencyjne, a możliwość negocjacji i promocje są dodatkowym atutem sklepu. Produkty oferowane przez sklep oceniane są jako wysokiej jakości i zgodne z opisami, co przekłada się na satysfakcję z zakupów.

Opiniedefender.net.pl

P P
Piotr P.
Dostawa natychmiastowa. Super. Dobrze by było jednak zmienić wyświetlany cza dostawy woucherow elektronicznych z najbliższego dnia roboczego na natychmiastowy. To wprowadza w błąd. Ja, kupując w piątek miałem wyświetlony cza dostawy najbliższy poniedziałek. Reszta super.
Polecam zakupy . Szybka wysyłka towar wysokiej jakości no i cena atrakcyjna. Tak przy okazji rozmawiałem z kumplem to jest jeden z lepszych sklepów, który posiada wysokiej jakości asortyment. Pozdrawiam
Bardzo duzy wybór towaru i pomocni pracownicy na miejscu. Miejsce przyjazne motocyklistom .
Sklep bardzo dobrze wyposażony w asortyment motocyklowy, napewno każdy znajdzie wszystko co potrzebuje. Jedyne czego mogę się przyczepić to przy zakupie kasku marki Shoei brak informacji od sprzedającego, że istnieje możliwość wykonania PFS w cenie przy zakupie właśnie kasku tej marki.

100% profeska

Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, bez absolutnie żadnych problemów. Tylko polecać!!!
Konkurencyjne ceny, bardzo szybka obsługa zamówienia i dostawa przez Paczkomat! Polecam !

Polecam z zadowolenia.

Witam, Jak zawsze jesteśmy zadowoleni z produktów które są najwyższej jakości. Sklep a to co robi ten sklep to obsługa jest na najwyższym poziomie. Pracownicy tacy to skarb, zawsze pomogą, doradzą, zainteresują się klientem. Z całego serca polecamy z żoną Was.
Sprzedawca godny polecenia. Nie pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie.👍👍👍
Fachowość i życzliwość obsługi oraz ogromny wybór na miejscu.
Pomoc sprzedawców - lepiej będzie napisać normalnych ludzi.
Polecam sklep, kontakt bardzo dobry, obsługa bardzo pomocna, szybka dostawa jak również zwrot. Towar zabezpieczony, szybka dostawa - polecam wszystkim !!!
Pomóc pana ze sklepu przez telefon oraz super szybka wysyłka
zamówienie zostało szybko zrealizowane towar doszedł bez uszkodzeń zgodny z zamówieniem buty są świetne, wygodne, lekkie i bezpieczne, mam poprzedni model ale bez goretex dlatego zdecydowałam się zakupić druga parę z membraną goretex, polecam
Bardzo dobra, rzeczowa i konkretna obsługa. Gorąco polecam!!!

Super! Polecam!

Szybko, sprawnie i przede wszystkim miło i profesjonalnie przy odbiorze. Wszystkim serdecznie polecam! Duży, dobrze wyposażony sklep i bardzo fajna obsługa znająca się na rzeczy!
Polecam, szybka wysyłka towaru zgodnego z ofertą. Polecam

Duży wybór towaru

Fachowe doradztwo, duży wybór towaru ,szybka realizacja zamówienia.
Szeroki wybór produktów i akcesoriów dla motocyklisty, miła obsługa, szybka wysyłka, atrakcyjne ceny.
WSZYSTKO , TO BYŁA REKLAMACJA SPRAWNIE , SZYBKO PROFESJONALNIE PAN KAMIL MACIEJOWSKI ODZNACZYŁ SIĘ PROFESJONALNYM PODEJŚCIEM DO KLIENTA , UPRZEJMOŚCIĄ I ZAINTERESOWANIE I SZYBKOŚCIĄ W INFORMOWANIU O PRZEBIEGU REKLAMACJI PIOTR .R KRAKÓW
Jedyny sklep z pełną rozmiarówką. Możliwość zakupu na korzystne raty. Obsługa strony super. Wysyłka natychmiastowa. Brawo Polecam.