JadwigaMorska.pl

Opinie łącznie (1023) Opinie (471) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają doskonałą kondycję zwierząt, które otrzymują zdrowe, dobrze przygotowane do akwarium i bez pasożytów. Recenzenci bardzo doceniają solidne, staranne i bezpieczne pakowanie zamówień, często z dodatkowymi niespodziankami. Klienci wielokrotnie chwalą profesjonalne podejście, obsługę i wysokie standardy realizacji zamówień. Recenzje często wspominają o świetnym, szybkim i przyjaznym kontakcie telefonicznym i mailowym ze sklepem. Wielu klientów zwraca uwagę na szybkie i sprawne realizowanie zamówień oraz dostaw. Klienci doceniają wsparcie merytoryczne, fachowe doradztwo i pomoc w rozwiązywaniu problemów.

OpinieJadwigaMorska.pl

Macropharyngodon

Piękna i delikatna ryba, zapakowana i dostarczona profesjonalnie. Odkarmiona, zero problemów z aklimatyzacją i jedzeniem, na następny dzień już wcinała mrożonki. Przy tym gatunku to bardzo duży plus, została profesjonalnie przygotowana by cieszyć oko w nowym zbiorniku🥰

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za tak wyjątkową opinię. Ogromnie cieszy nas, że ryba dotarła bezpiecznie, była profesjonalnie przygotowana i od samego początku dobrze zaaklimatyzowała się w nowym zbiorniku. Tym bardziej miło nam słyszeć, że już następnego dnia zaczęła pobierać mrożonki — przy tym gatunku to rzeczywiście bardzo cenna informacja. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.

Rewelacja

Genialnie zapakowane, każdy worek szczelny z etykietą na której widnieje informacja o ilości i gatunku. Przed wysyłką otrzymałem tel. z zapytaniem czy termin mi pasuje. Po otrzymaniu przesyłki kolejny telefon z pytaniem czy wszystko w porządku. Profesjonalne podejście do klienta. Perfect!

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za tak wyjątkową opinię. Ogromnie cieszy nas, że docenili Państwo sposób pakowania, oznaczenie każdego worka oraz kontakt przed i po dostawie. Zależy nam, aby każdy etap zamówienia był dopracowany i komfortowy dla klienta, dlatego takie słowa są dla nas ogromnym wyróżnieniem. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.

Był to pierwszy zakup w Państwa sklepie - odczucia bardzo pozytywne!

Paczka bardzo solidnie zapakowana. Styrobox o grubych ściankach. Dobry kontakt telefoniczny. Sprawna wysyłka. Dzieciaki również znalazły "niespodziankę" i były zachwycone - był to pierwszy zakup w Państwa sklepie - odczucia bardzo pozytywne!

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię. Ogromnie się cieszymy, że pierwszy zakup w naszym sklepie pozostawił u Państwa bardzo pozytywne odczucia. Miło nam, że docenili Państwo solidne pakowanie, sprawną wysyłkę oraz dobry kontakt telefoniczny. Szczególnie cieszy nas, że niespodzianka w paczce sprawiła radość także dzieciom. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Wiedza, pomoc, dużo ważnych informacji na temat akwarystyki morskiej, zdrowe zwierzęta, pomoc w rozwiązywaniu trudności dotyczących akwarystyki morskiej, polecam bardzo. Towar pierwsza klasa

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za tak obszerną i miłą opinię. Ogromnie cieszy nas, że doceniają Państwo naszą wiedzę, pomoc oraz wsparcie w rozwiązywaniu trudności związanych z akwarystyką morską. Tym bardziej miło nam, że zdrowie zwierząt i jakość towaru zostały ocenione tak wysoko. Dziękujemy za zaufanie, polecenie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Dobrze zapakowane. Szybko nadane. Reklamację rozpatrzona pozytywnie. Lepiej, moze znaleźć skuteczniejsze pakowanie korali twardych z ostrymi końcami, które przekuwaja worek

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Dziękujemy za opinię oraz za konstruktywną uwagę. Cieszymy się, że przesyłka została dobrze zapakowana, szybko nadana, a reklamacja rozpatrzona pozytywnie. Dziękujemy również za wskazanie kwestii pakowania korali twardych o ostrych końcówkach — każdą taką sugestię traktujemy bardzo poważnie i stale pracujemy nad jak najlepszym zabezpieczeniem zwierząt w transporcie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Bardzo zdrowe ryby i korale . Żadnych pasożytów . Dużo dostępnych mrożonek . I jeśli chodzi o bezpieczny, ciepły , transport to ideał. Co najważniejsze , kiedy narobiłem błędów to w każdej chwili mogłem dzwonić i za rączkę mnie prowadzili jak dziecko we mgle . Dlatego jestem lojalny . Patryk Mazurek

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za tak obszerną i wyjątkowo miłą opinię. Ogromnie cieszy nas, że ryby i korale spełniły oczekiwania pod względem zdrowia i kondycji, a także że docenili Państwo bezpieczny transport oraz dostępność mrożonek. Szczególnie ważne są dla nas słowa o wsparciu i kontakcie — bardzo się cieszymy, że mogliśmy pomóc na każdym etapie. Dziękujemy za zaufanie i lojalność. Serdecznie zapraszamy ponownie, Panie Patryku.
Zamówiłem Euphyllię i paczka przyszła tak elegancko zapakowana, że przez chwilę myślałem, że pomylono mnie z jakimś VIP-em akwarystyki. W środku czekały gadżety, świąteczna kartka, a potem zadzwoniła przemiła pani, żeby upewnić się, że moja nowa koralowa księżniczka dotarła cała. Podejrzewam, że to mogła być sama pani Jadwiga Morska — obsługa na poziomie premium rafy koralowej! Polecam

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za tak wyjątkową, pełną humoru opinię. Ogromnie cieszy nas, że Euphyllia dotarła bezpiecznie i że docenili Państwo sposób pakowania, dodatki oraz kontakt po dostawie. Takie słowa to dla nas ogromna radość i motywacja. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie — z przyjemnością zadbamy o kolejną „koralową księżniczkę”.

Świetna obsługa, kontakt, dbałość i troska o zwierzęta. Euphyllie dotarły w bardzo dobrej kondycji. Polecam
Wszystko profesjonalnie spakowane, krótki czas dostawy, zwierzęta w dobrej kondycji.

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że przesyłka była profesjonalnie zapakowana, dostawa przebiegła szybko, a zwierzęta dotarły w dobrej kondycji. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Polecam bo przemiła obsługa i towar pierwsza klasa.Dzoekuje i polecam

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecenie. Cieszymy się, że obsługa oraz jakość towaru spełniły oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Jak zwykle profesjonalna obsługa. Zwierzaki zdrowe i pełne energii.

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jak zwykle doceniają Państwo naszą profesjonalną obsługę, a zwierzęta dotarły zdrowe i pełne energii. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Super zapakowane. Rybka i krewetka w świetnej kondycji. Polecam

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Ogromnie cieszy nas, że wszystko dotarło w jak najlepszym porządku, przesyłka była starannie zapakowana, a rybka i krewetka są w świetnej kondycji. Dziękujemy za zaufanie i polecenie. Serdecznie zapraszamy ponownie.
Jak zwykle szybka profesjonalną obsługa. Miła rozmowa.

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jak zwykle obsługa była szybka i profesjonalna, a rozmowa przebiegła w miłej atmosferze. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Jak zawsze pełen profesjonalizm. Nigdy się nie zawiodłem.

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Ogromnie cieszy nas, że jak zawsze wszystko przebiegło w pełni profesjonalnie i że nigdy się Pan na nas nie zawiódł. Dziękujemy za wieloletnie zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Zamówienie super zapakowane. Rybka i krewetka w świetnej kondycji. Wszystko bez zastrzeżeń

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Jak zawsze wszystko pełna profeska. Polecam wszystkim.

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że jak zawsze wszystko przebiegło w pełni profesjonalnie. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Jak zawsze szybka sprawna transakcja. Zwierzęta w najlepszej kondycji. I telefon po dostawie czy wszystko dotarło w jak należy to jest sklep godny polecenia.

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że jak zawsze transakcja przebiegła szybko i sprawnie, a zwierzęta dotarły w najlepszej kondycji. Bardzo nam miło, że docenili Państwo również kontakt po dostawie. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Profesjonalne podejście do klienta, wiedza i szacunek do zwierząt.

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Ogromnie cieszy nas, że docenili Państwo nasze podejście do klienta, wiedzę oraz szacunek do zwierząt. Takie słowa są dla nas bardzo ważne i motywują nas do dalszej pracy. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.
Perfekcja w każdym calu 😁 Pełni pasji i profesjonalni. Jestem pod wrażeniem.

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię. Ogromnie cieszy nas, że docenili Państwo naszą pasję i profesjonalizm. Takie słowa są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.

Piękne i, zdrowe koralowce

Piękne, zdrowe szczepki koralowców. Super zapakowane, a do tego miłe gratisy w paczce. Zdecydowanie polecam.

Odpowiedź ze sklepu JadwigaMorska.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że szczepki koralowców dotarły piękne i zdrowe, a sposób pakowania spełnił oczekiwania. Bardzo nam miło, że gratisy w paczce również sprawiły przyjemność. Dziękujemy za polecenie i serdecznie zapraszamy ponownie.