Opinie łącznie (1946) Opinie (533) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 27 cze 2022

smyklove.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są zachwyceni wysoką jakością, starannością i precyzją wykonania produktów. Większość klientów podkreśla doskonałe dopasowanie produktów do wózków i indywidualnych potrzeb. Dużym atutem jest wygląd, piękne wzory oraz estetyka produktów. Kontakt ze sprzedawcą oraz obsługa klienta są regularnie chwalone za uprzejmość, pomoc i profesjonalizm. Doceniana jest także szybka realizacja zamówień oraz szeroki wybór wzorów i możliwość personalizacji produktów według własnych preferencji. Klienci chwalą komfort użytkowania produktów zarówno dla dzieci, jak i dla siebie. Choć większość klientów jest zadowolona z czasu realizacji zamówień, sporadycznie pojawiają się wzmianki o dłuższym oczekiwaniu w gorących okresach.

Opiniesmyklove.pl

Prześliczna, cudowna wkładka!

Prześliczne!!! Pani była dla mnie bardzo wyrozumiała, ponieważ kilka razy zmieniałam koncepcję kolorów ;) Wkładka wyszła idealna, cudowna, piękna!
Wkładka do wózka skrojona na miarę;) piękna i wygodna ;) córeczka zadowolona ;)

Polecam serdecznie

Przesyłka dotarła bardzo szybko, pięknie wykonana wkładka do wózka. Świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam serdecznie
Bardzo dobra wkładka do wózka – miękka, wygodna i dobrze dopasowana. Świetnie poprawia komfort dziecka. Polecam! Jakość na wysokim poziomie, łatwa w czyszczeniu i uniwersalna. Sprawdza się na co dzień. Praktyczny i estetyczny dodatek do wózka. Dziecko siedzi stabilnie i wygodnie.
Wysoka jakość, staranne wykonanie, szybka realizacja, super kontakt
Polecam serdecznie, szybka realizacja, przepiękne wykonanie 😊

Wkładka i poduszka miś easy Walker 2XL

Wkładka i poduszka miś dobrze uszyta, natomiast naramienniki do tego modelu nie pasują bo spadają, założyłam spowrotem stare i nowych nie użyje. Nie mam żadnych zastrzeżeń więcej, polecam

Polecam!!!

Świetny wkład do wózka. Idealnie dopasowany i przepiękny kolor.
Wkładka do wózka pasuje idealnie. Bardzo starannie wykonane, wszystko zgodne z zamówieniem:) polecam!
Polecam, piękna wkładka do spacerówki i szybka realizacja :)
Poprosiłam o wcześniejszą wysyłkę i moja prośba została spełniona! Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości produktów! To moje nie pierwsze i z pewnością nie ostatnie zakupy! Gorąco polecam!!!!
Produkt wykonany bardzo starannie , precyzyjnie , kolory idealnie pasują do wózka . Bardzo dziękuję osobie , która zaproponowała inny kolor podnóżka , bo wydaniu ten zestaw kolorów by nie pasował . Na pewno będę polecać Państwa firmę . Pozdrawiam Ewelina
Wkładki do wózka bardzo dobrze wykonane. To już drugi komplet który zamówiłam dla dzieci w przeciągu 4 lat. Polecam.
Świetna wkładka! Dopracowana w każdym calu. Piękny wzór . Polecamy!

Bardzo dobre jakościowo produkty, sprawna realizacja i bezproblemowe doszycie jednego elementu w późniejszym czasie. Super kontakt, polecam serdecznie!
Bardzo jesteśmy zadowoleni ,że można uszyć pasujący do tego typu wózka podklad. Tym bardziej w pięknych kolorach i dobrych materiałach. Ponadto zabezpiecza dziecko przed plastikowymi elementami , które mogą wpijac się dziecku w plecy, czego twórca wózka nie przemyślal.
Świetna jakość i szybka realizacja. Polecam!
Wkladka do wózka bardzo starannie uszyta, pasuje do wózka jak ulał, jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Świetna jakość

Duży wybór, świetna jakość, polecam 🙂👍

Godne polecenia! 10/10

Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości, wykonania, samych materiałów. Top! Polecam!

• +48608771808
  • smyklove.pl
  • kontakt@smyklove.pl
  • Wrocław, POL

smyklove.pl

Masz dosyć produktów dla dzieci niskiej jakości? Produkowanych na masową skalę? Szukasz produktów dla swojej pociechy najwyższej jakości, które powstają od a do z w Polsce? Które są szyte na podstawie...