4rooms.com.pl

330 reviews since 21 gru 2022

Ważny od: 2 lut 2023
4rooms.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość grafik, obrazów i plakatów, które otrzymali. Są zachwyceni bardzo szybką wysyłką i sprawną realizacją zamówień. Doceniają miłą, pomocną i profesjonalną obsługę, chwaląc kontakt i doradztwo. Klienci są zachwyceni pięknym wyglądem, ciekawymi motywami oraz żywymi kolorami grafik i plakatów. Cenią elastyczność sklepu i możliwość dostosowania zamówień do indywidualnych potrzeb. Bardzo chwalą łatwość kontaktu ze sklepem i szybkie odpowiedzi na zapytania. Podkreślają także staranne zabezpieczenie przesyłek. Sporadycznie pojawiają się uwagi co do opakowania i komunikacji o dostawie.

Opinie4rooms.com.pl

Obsługa sklepu na najwyższym poziomie! Potrzebowałam realizacji zamówienia tapety w trybie przyspieszonym, Pani która obsługiwała zamówienie pomogła je przyspieszyć i udało się z szybką dostawą :) tapeta jest piękna
Rewelacyjny sklep. Po drugiej stronie przemiła, profesjonalna obsługa, która doradzi i szybko realizuje zamówienie. Nie ma dla nich rzeczy niemożliwych.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Obrazki są starannie wykonane, świetnie się prezentują i w rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Szybka wysyłka i bezproblemowa transakcja. Polecam!
Tak trzymać wysyłka dotarła bardzo szybko, dokładnie zapakowana, cenię też możliwość zapłaty przy odbiorze.

Odpowiedź ze sklepu 4rooms.com.pl

Bardzo dziekujemy za ocenę. Cieszymy się kiedy nasi klienci są zadowoleni. Zapraszamy ponownie

Plakat bardzo ładny, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Jestem zadowolona z zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu 4rooms.com.pl

Bardzo dziekujemy za miłe słowa, Zapraszamy ponownie.
Wszystko w najlepszym porządku, jestem zadowolony z zakupu.
Bardzo szybka dostawa. Zamówienie zgodne z opisem, polecam;)

Odpowiedź ze sklepu 4rooms.com.pl

Bardzo dziekujemy za 5* zawsze jest nam miło kiedy klienci wracają do nas z pozytywną oceną.
Quick delivery! Package was also secured well :)
Plakaty dotarły szybko i wyglądają super. Świetny kontakt i szybka realizacja. Napewno wrócę
Bardzo fajne motywy z Wrocławiem, ciekawe plakaty które trudno znaleźć gdzie indziej. Towar zapakowany w tube, dotarł bez uszkodzeń.

Odpowiedź ze sklepu 4rooms.com.pl

Serdecznie dziekujemy za pozytywną opinię i miłe słowa. Dziekujemy za wizytę w naszym sklepie i zapraszamy ponownie.
Piękne plakaty, wyglądające jak prawdziwa akwarela

Odpowiedź ze sklepu 4rooms.com.pl

Bardzo dziekujemy za miłe słowa. Zapraszamy ponownie
Bardzo fajny obraz. Szybka i sprawna dostawa. Polecam!
wszystko ok
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja. Polecam
Super obraz. Jestem bardzo zadowolona
Piękne! Wysoka jakość. Bardzo szybka dostawa i świetny kontakt ze sklepem.
Piękne obrazy, serdecznie polecam!
Obraz wygląda lepiej na żywo, niż na zdjęciach! Jest piękny. Bardzo polecam ;)

Odkryj wyjątkową ofertę sklepu. Wysokiej jakości plakaty, przepiękne tapety i naklejki ścienne w dobrych cenach, aby uczynić twój dom bardziej stylowym. Prosty i szybki sposób na dodanie charakteru do...