Ważny od: 4 mar 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji usług i dostawy. Opinie na temat obsługi są zdecydowanie pozytywne, klienci doceniają profesjonalizm i uprzejmość personelu. Wielu klientów podkreśla, że instrukcje są czytelne i cały proces jest dla nich jasny. Klienci pozytywnie oceniają dobrą organizację procesu, kompletny zestaw i bezproblemową obsługę. Profesjonalizm firmy jest często podkreślany jako istotny atut doświadczenia klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniegenetico.pl
Zestaw dotarł bardzo szybko. Instrukcja czytelna i nie pozostawiająca wątpliwości. Koperta zwrotna, bezpieczne koperty, wszystko na najwyższym poziomie. Pani pod podanym numerem telefonu z cierpliwością udzieliła wszystkich informacji i rozwiała wszelkie wątpliwości Jeszcze nie mam wyniku, ale jestem dobrej myśli zważywszy na profesjonalizm w kontakcie z klientem
Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię oraz tak wysoką ocenę.
Cieszymy się, że cały proces, od dostawy zestawu po kontakt telefoniczny, spełnił Państwa oczekiwania. To dla nas najlepsza informacja zwrotna, że dbałość o każdy etap w tym czytelną instrukcję, bezpieczne koperty i profesjonalną obsługę – rzeczywiście przekłada się na komfort naszych Klientów.
Pozostajemy do dyspozycji, gdyby pojawiły się jakiekolwiek pytania. Zapraszamy do kontaktu pod numerami 605 612 886 oraz 52 506 56 78
Chętnie pomożemy na każdym kolejnym kroku.
Mila obsluga I profesjomalne doradztwo
Odpowiedź ze sklepu genetico.pl
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią i tak wysoką ocenę. Zapraszamy ponownie jeśli będziemy mogli jeszcze w czymś pomóc.
Odpowiedź ze sklepu genetico.pl
Dziękujemy za tak wysoka ocenę.
Najlepsze laboratorium
Profesjonalna obsługa, szybki kontakt i sprawny proces badania
Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i najwyższą ocenę! Bardzo nas cieszy, że obsługa, kontakt i cały proces badania spełniły Państwa oczekiwania. To dla nas najlepsze potwierdzenie, że dbałość o każdy etap ma sens.
W razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji pod numerami 605 612 886 oraz 52 506 56 78.
Odpowiedź ze sklepu genetico.pl
Dziękujemy za tak wysoka ocenę.
Szybko i bezproblemowo
Odpowiedź ze sklepu genetico.pl
Bardzo dziękujemy za tak wysoką ocenę.
Dziękujemy za tak wysoką ocenę.
Szybka wysyłka, bogata oferta badań, łatwy dostęp do wyników i szybka realizacja.
Szanowny Kliencie,
Pięknie dziękujemy za tę opinię! Cieszymy się, że nasza szeroka oferta badań oraz intuicyjny panel klienta spełniły Pana oczekiwania.
Staramy się, aby proces od zamówienia do otrzymania wyniku był dla naszych pacjentów jak najprostszy i najbardziej komfortowy, dlatego szybkość realizacji zamówień jest dla nas priorytetem.
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Przesyłka dotarła szybko
Odpowiedź ze sklepu genetico.pl
Dziękujemy za opinię i wysoką ocenę naszych usług.
Dobry kontakt i miła obsługa! Pozdrawiam!
Dzień dobry,
dziękujemy za miłe słowa i pozdrowienia! Cieszymy się, że kontakt i obsługa spełniły Państwa oczekiwania to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy.
Pozdrawiamy serdecznie i pozostajemy do dyspozycji pod numerami 605 612 886 oraz 52 506 56 78.
Odpowiedź ze sklepu genetico.pl
Dziękujemy za wysoką ocenę.
Odpowiedź ze sklepu genetico.pl
Dziękujemy za wysoką ocenę naszych usług.
Dziękujemy za tak wysoką ocenę.
To, że badanie jest robione z 2 wymazów...
Dzień dobry,
dziękujemy za pozytywną opinię i najwyższą ocenę! Cieszymy się, że docenili Państwo dokładność procedury. Badanie z dwóch wymazów pozwala nam zapewnić najwyższą wiarygodność i pewność wyniku.
W razie pytań pozostajemy do dyspozycji pod numerami 605 612 886 oraz 52 506 56 78.
genetico.pl
- +48525065678