Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, profesjonalna i pomocna, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Szybki i łatwy kontakt z konsultantami oraz jasne odpowiedzi na zapytania są doceniane przez klientów. Jakość i zgodność produktów z opisem są bardzo wysoko oceniane, klienci często wracają po kolejne zakupy. Klienci cenią sobie indywidualne podejście oraz wsparcie przy wyborze produktów i rozwiązywaniu problemów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemeridensklep.pl
Zachwycona
Jestem wręcz zachwycona tym jak zostałam obsłużona w tym sklepie. W związku z tym że nie było na stanie danego produktu Pani z którą rozmawiałam poprosiła o cierpliwość i po dosłownie 5 minutach oddzwoniła że znalazła 2 sztuki produktu. Polecam i można się uczyć od tej Pani obsługi klienta.
Gorąco polecam ten sklep. Służą radą i pomocą obsługa szybka i w pełni profesjonalna. Od dłuższego czasu szukałam końcówek do mojej szczoteczki i był z tym problem. Urządzenie jest starszego typu ( a mimo to nadal działa fantastycznie) i był problem z dokupieniem końcówek. Wystarczyło jedno zapytanie na stronie sklepu, szybka odpowiedź, błyskawiczna dostawa i nie muszę już rozglądać się za nową szczoteczką.
Indywidualna konsultacja z panią Martą, która jest niezwykle życzliwa i pomocna. Wszystko dokładnie mi wytłumaczyła, wszystkie różnice i zalety poszczególnych szczoteczek. Dziękuję
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Możliwość darmowej dostawy do paczkomatu. Swietny kontakt z obsługą sklepu.
Super szczoteczka. To już moja druga tej firmy. Niestety do wcześniejszej nie można kupić końcówek.
Szczoteczka Smart+ sprawdza się idealnie. Ładny wygląd, odpowiednie programy, łatwa obsługa, idealnie wyczyszczone zęby. Długo działa po pełnym naladowaniu
Szybka dostawa, dobrej jakości sprzęt
ok
Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
Przemiła obsługa, szybka wysyłka i świetna jakość towaru