szklonawymiar.pl

Opinie łącznie (488) Opinie (244) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają sposób pakowania produktów, podkreślając, że szkło i lustra docierają perfekcyjnie zabezpieczone, co niweluje ryzyko uszkodzenia w transporcie. Bardzo pozytywnie wypowiadają się również o jakości wykonania szyb i luster, doceniając precyzję cięcia oraz estetykę. Większość klientów potwierdza, że otrzymany produkt jest zgodny z zamówieniem i opisem. Klienci chwalą także profesjonalizm, miłą obsługę oraz możliwość uzyskania fachowej porady, co pozytywnie wpływa na ogólne doświadczenie zakupowe. Opinie na temat terminowości realizacji zamówień są mieszane; mimo przeważających głosów pozytywnych dotyczących szybkiej wysyłki, część klientów zgłasza opóźnienia. Sporadycznie pojawiają się również uwagi dotyczące niewielkich rozbieżności wymiarów otrzymanych produktów.

Opinieszklonawymiar.pl

Opinia pozytywną

Polecam, wszystko super zabezpieczone i odcięte idealnie do wymiar. Już wisi na ścianie :)
Rewelacja. szkło piękne, idealnie docięte. zapakowane super! Polecam
Wszystko było w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam
Szkło super zabezpieczone.
Bardzo polecam, szyby dobrze zapakowane i zabezpieczone dotarły w całości.
Wszystko docięte perfekcyjnie
Zgodnie z zamówieniem. Bardzo bezpieczne pakowanie. Bardzo dobrze zastąpiło rozszczelnione okno z lat 90-tych.
Szkło zapakowane perfekcyjne... Pozdrawiam
Bardzo dobrze
Szyba przycięta na wymiar bardzo dobrze. Paczka zabezpieczona mega. Polecam .
Bardzo starannie zapakowany towar (lustro).
Wszystko w porządku, zgodnie z opisem i dobrze zapakowane
Wymiary szyby dokładnie z zamówieniem. Przesyłka zapakowana bardzo bezpiecznie. Zbyt długi czas oczekiwania.
szybka realizacja zamówienia, zamówiony produkt dostarczony przed terminem, paczka zabezpieczona odpowiednio, szyba dotarła bez uszkodzeń
Ok. Jedyny mankament to w tym przypadku długi termin realizacji- powyżej 7 dni roboczych.
świetnie zabezpieczona przesyłka, wszystko w terminie
Profesjonalizm i terminowość
Serdecznie polecam, solidnie zabezpieczone szło, czas wysyłki zgodny z podanym terminem.
Wszystko w porządku, szybka dostawa.
Wszystko było zgodne z podanymi informacjami, Polecam!