Opinie łącznie (547) Opinie (302) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 sie 2024

szklonawymiar.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo solidne, bezpieczne i profesjonalne zabezpieczenie produktów na czas transportu. Produkty oceniane są jako bardzo dobrej jakości, spełniające oczekiwania klientów. Klienci podkreślają precyzję wykonania oraz idealne dopasowanie produktów do zamówionych wymiarów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, miła i pomocna, szczególnie w kontakcie telefonicznym. Doceniane jest także to, że produkty i realizacje są zgodne z opisem oraz zamówieniem. Opinie dotyczące terminowości dostaw są w większości pozytywne, choć pojawiają się pojedyncze głosy o opóźnieniach.

Opinieszklonawymiar.pl

Well done and well packed!
Wszystko zgodnie z zamówieniem. W terminie. Polecam!
Wszystko jest ok, dalej tak trzymac:)
Bardzo dobrze zapakowane do transportu- niczym dzieło sztuki. Szyby- idealne.
Produkt zgodny z opisem. Trochę się obawiałem czy nie będzie problemu z przesyłką, ale zapakowane bardzo solidnie i myślę że to, że przesyłks dotarła bez szwanku to w większości zasługa tego co pakował.
M W
Mirek W.
Towar zgodny z zamówieniem, super zabezpieczony i w dobrym czasie. Cena dobra. Polecam
Wszystko dotarlo na czas i bardzo zabezpieczone.Dziekujemy.
Szyby zapakowane solidnie, odpakowanie zajęło solidne kilka minut 😁 Wymiary idealne, co do milimetra. Naklejki zeszły bez zostawienia śladów klejowych. Paczka nawet zmieściła się do paczkomatu dpd 😎
Realizacja przebiegła sprawnie. Szkło idealnie pasuje do podanego wymiaru. Przesyłka zabezpieczona perfekcyjnie! Polecam
szkło dotarło w terminie i w całości!
Wszystko poszło według zamówienia
Szyba bardzo dobrze zapakowana i dobrze wykonana. Wymiar zgodny z zamówieniem. Jedynie opóźnienie z dostawą, ale po kontakcie z firmą udało się przyspieszyć.

szklonawymiar.pl

Nasza firma specjalizuje się w sprzedaży wysokiej jakości luster oraz szkła na wymiar, pochodzących od producenta. W naszej ofercie znajdziesz zarówno lustra gotowe, jak i te wykonywane na zamówienie,...