Ważny od: 17 mar 2023
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniealewnetrze.com.pl
Obsługa i czas realizacji
Dobra współpraca. Szybko i bezpiecznie dotarła przesylka.
Profesionalna obsługa oraz szybka wysyłka,polecam
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. W okolicznościach pilnej dostawy oraz awarii niefortunnej systemu firmy kurierskiej, załoga sklepu stanęła na wysokości zadania. Otrzymałem pełne wsparcie, a towar dotarł w idealnym momencie. Polecam w 100%.
Długi czas oczekiwania oraz brak kompetencji osoby odpowiedzialnej za wysyłkę. Wmawianie klientowi że paczka wysłana a tak naprawdę nawet nie ruszona. Srednio
Odpowiedź ze sklepu alewnetrze.com.pl
Dzień dobry, dziękujemy za opinie.
Chcielibyśmy wyjaśnić, że byliśmy z Panią stałym kontakcie. Dzwoniliśmy do Pani w sprawie podwójnie złożonego zamówienia 5.11, a po informacji o realizacji tylko jednego i po otrzymaniu wpłaty, przekazaliśmy zamówienie do realizacji zgodnie z naszym harmonogramem.
W dniu 07.12 otrzymała Pani informacje o przygotowaniu towaru wraz z numerem listu przewozowego, a tego samego dnia przesyłka została odebrana przez kuriera. Z uwagi na długi weekend 10-11.11 oraz fakt, że kurierzy nie doręczają przesyłek w weekend, doręczenie nieznacznie się wydłużyło.
Zamówienie zostało wysłane w terminie zgodnie z informacjami podanymi na naszej stronie.
Pozdrawiamy serdecznie i pozostajemy do Pani dyspozycji.
wszystko super 🤩
alewnetrze.com.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas
alewnetrze.com.pl
W sklepie znajdziesz bogaty wybór płytek ceramicznych ale nie tylko... To tutaj znajdziesz całe wyposażenie do łazienek - od płytek po oświetlenie, ale również wyposażenie do domu jak tapety, zlewozmy...