cebulki-kwiatowe.pl

Opinie łącznie (15 952)

15 952 reviews since 12 paź 2016

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość cebulek i sadzonek, podkreślając ich zdrowie, dorodność i brak uszkodzeń. Większość osób docenia bardzo dobre, bezpieczne i estetyczne pakowanie produktów. Szybkość i terminowość dostaw są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Dodatki i gratisy do zamówień budują pozytywne doświadczenie zakupowe. Klienci wysoko oceniają profesjonalizm, komunikację i przyjazność obsługi, szczególnie doceniając szybkie reakcje na reklamacje i łatwość kontaktu. Jasne i czytelne opisy produktów, a także dołączane etykiety i zdjęcia są cenione jako ułatwienie w identyfikacji i sadzeniu. Sporadycznie pojawiają się uwagi o słabszych egzemplarzach cebulek i sadzonek. Pojedyncze głosy wskazują na możliwości poprawy pakowania. Nieliczne uwagi dotyczą opóźnień lub braku powiadomień o dostawie.

Opiniecebulki-kwiatowe.pl

Sadzonka bardzo dobrze zabezpieczona w super stanie i wspaniała niespodzianka w postaci gratisowej cebulki,o której marzyłam. Bardzo dziękuję. Na pewno będę zamawiać u Państwa wszystkie roślinki 🙂
Cebulki przyszły bardzo ładne i zabezpieczone zachęcam do zakupu!!

zdrowe, ładne i świetnie opisane

zdrowe, duże cebule, świetnie opisane na stronie i na opakowaniach. b podoba mi się, że na rachunkach także są zdjęcia kwitnących cebul bo czasem kupię za dużo nowości i zapominam jak mają wyglądać. zdj ułatwia robienie kompozycji. Dziękuję i zdecydowanie Was polecam.
Cebulki Lilii białych bardzo małe. W poprzednich latach ta odmiana była 2x w większych cebulkach. Na dostawę czekałam długo. Bez uprzedzenia dotarła przesyłka. Nie mieszkam przy ogródku. Nie mogłam zaplanować zasadzenia tych cebulek. I jeszcze jedna odmiana była z pędami po ok. 15-17 cm( wszystkie cebulki z danego rodzaju) . Pierwszy raz mam zastrzeżenia. Do tej pory wszystko było ok.
Sposób pakowania i zabezpieczenia oraz bardzo wysoką jakość zamawianego asortymentu i najważniejsze kartka z kolorowymi rysunkami zamawianych roślin bardzo podpowiada przy sadzeniu gdzie posadzić dane rośliny zgodnie z zakładanym wcześniej planem polecam
Sadzonki zdrowe, pięknie zapakowane.Realizacja zamówienia terminowa.Jestem pod wielkim wrażeniem,profesjonalizm na wysokim poziomie.Napewno jeszcze skorzystam z oferty firmy,,Królik". Dziękuję i polecam😃
Ze cebulki niezawodza na wiosna i dodaja koloru
Suprer sprzedawca. Rośliny były bardzo profesjonalnie zapakowane i bardzo ładne. I jeszcze coś dostapam w gratisie. Bardzo polecam tego dostawcę. Na pewno jeszcze skorzystam z jego usług.
przyszło tyle cebulek ile zamówiłam i miałam niespodziankie sadzonkie Lili bardzo mie ucieszyło i było wszystko bardzo pięknie zapakowane na jesień bende o państwu pamietać
Wszystko w najlepszy porządku , szybko , sprawnie i na temat , bardzo dobry kontakt , przesyłka z gratisem , Sprzedający THE BEST , NUMBER ONE - polecam bez wyjątku wszystkim .Miłego dnia i nie tylko , Pozdrawiam Państwa - Jan
Doskonały sprzedawca, mam szafirki, żonkile, tulipany, krokusy i wszystko rośnie i kwitnie. Cebulki doskonałej jakości, bez śladu pleśni i innych niespodzianek, dobrze przygotowane do sadzenia i idealnie zapakowane do transportu. POLECAM!!!

Cebulki dotarły jędrne, twarde w bardzo dobrym stanie.
Cebulki ładnie popakowane. Dobrze zabezpieczone.
Zamówienie zrealizowane w terminie mimo wolnych dni. Dodatkowo otrzymałam prezent. Hosty pięknie opakowane i opisane. Zdrowe byliny wsadziłam i czekam. Polecam firmę.
Przesyłka perfekcyjnie zapakowana. Roślinki w idealnym stanie. Dostawa trochę długo trwała ale myślę że powodem był okres zimowy. W sumie jestem bardzo zadowolona i myślę że w przyszłości jeszcze skorzystam z waszej oferty. Pozdrawiam i życzę sukcesów w pracy
Realizacja i terminowość dostawy oceniam pozytywnie. Dziękuję za dodatkowy prezent. To bardzo miłe ze strony firmy promującej swoje produkty. Zamówione bulwy begonii wyglądają świeżo. Na właściwą ocenę przyjdzie pora jak wszystkie bulwy wzejdą a kwiaty zakwitną.
Bardzo szybka wysyłka i świetne cebulki. Mieszkam na leśnej polanie i staram się zrobić taki leśny, dziki, naturalny ogród z przebiśniegami, przylaszczkami, zawilcami gajowymi, kopytnikami, kokoryczą, konwalijką dwulistną, konwalią ,dąbrówką, miodunką itp. Mam też bliżej domu trochę takich nie do końca naszych roślin np. szafirki, hiacyntowce, puszkinie, śnieżniki, różne cebulice... Wszystkie cebulki głównie kupuję na waszej stronie u nigdy się nie zawiodłam!!!

Funkie

Zamówienie zgodne z opisem! Roślinki nie uszkodzone w doskonałym stanie! Dostawa bardzo szybka! Dziękuję bardzo i polecam wszystkim ten sklep!
Jestem bardzo zadowolona z jakosci i szybkosci dostawy .Do tego mila niespodzianka byl zalaczony prezent w postaci nowych sadzonek ,bylo to bardzo mile ! Polecam bardzo producenta !!
Cebulki świetnie zapakowane i opisane.

Sprawdź ofertę sklepu przeglądając setki odmian rozmaitych roślin cebulowych! W tym sklepie kupujesz od producenta! Masz gwarancję poprawności odmianowej a ceny należą do najniższych w kraju! Do każd...