febestore.pl

Opinie łącznie (2210) Opinie (810) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas dostawy. Większość klientów ocenia jakość produktów jako bardzo dobrą. Klienci często chwalą łatwość i prostotę montażu. Wiele opinii wskazuje na zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Klienci w większości pozytywnie oceniają stosunek jakości do ceny. Klienci zazwyczaj pozytywnie opiniują kontakt i komunikację ze sklepem. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia w dostawie lub uwagi co do jej terminu. Pojawiają się również krytyczne opinie dotyczące jakości niektórych elementów oraz drobne trudności z montażem niektórych części. Pojedyncze głosy sugerują potrzebę dokładniejszych informacji lub lepszej prezentacji produktów, a także zastrzeżenia co do wysokości progu darmowej wysyłki lub marży. Sporadycznie występują drobne problemy z komunikacją.

Opiniefebestore.pl

Bardzo polecam

Polecam firmę i produkt. Dostawa następnego dnia od złożenia zamówienia. Skrzynia solidna i łatwa w montażu, spokojnie poradzi sobie jedna osoba. Jedynie klapa trochę więcej cierpliwości wymaga 😁 Nic się nie ugina gdy się na niej usiądzie. Jedyna wada, to siłowniki. Pomysł fajny, ale ponieważ nie są niczym osłonięte/zabudowane, to trzeba uwzględnić miejsce na nie podczas zapełniania skrzyni.

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że doceniasz solidność oraz łatwość montażu naszej skrzyni. Twoja uwaga o siłownikach jest dla nas cenna i na pewno weźmiemy ją pod uwagę. Pozdrawiamy serdecznie!
Bardzo często, a w zasadzie zawsze zamawiam mniejsze paczki. Miło by było gdyby próg darmowych wysyłek był niższy niż 600zł. W przypadku dużych opakowań to zrozumiałe że jest to trudne a jednak wartość zawsze przekracza kwotę. Niemniej taki gest byłby czymś fajnym .
Bardzo fajne skrzynie, po roku użytkowania i ostrej zimie nic się z nimi nie stało, kupiłam drugą postawiłam obok obok tej z przed roku i nawet nie ma różnicy w kolorze, a stoi na słońcu. Polecam

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że nasze skrzynie tak doskonale sprawdzają się nawet w trudnych warunkach i przez długi czas zachowują świetny wygląd. Pozdrawiamy serdecznie!
szybka realizacja zamówienia .Zgodna z opisem instrukcja montażu czytelna.Fajnie się montowało lepiej od mebli z ikea. Brawo. jedyne co trzeba poprawic to dłuższe mocowania do ziemi

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za takie miłe słowa i docenienie naszej szybkiej realizacji oraz czytelnej instrukcji. Twój feedback dotyczący mocowań jest dla nas bardzo cenny i na pewno weźmiemy go pod uwagę. Pozdrawiamy serdecznie!

Produkty z chin

Produkt niestety mocno rozczarowuje. Spodziewałem się prostego, ale wytrzymałego tunelu foliowego. Pomimo świadomości, że jest to produkt „made in China”, liczyłem przynajmniej na podstawową kontrolę jakości przed sprzedażą w polskim sklepie. W praktyce jest to typowy produkt z AliExpress/Temu sprzedawany z dużą marżą. Największe problemy: - folia jest praktycznie bez żadnego zapasu materiału - jest zbyt mała względem stelaża. Przy próbie normalnego naciągnięcia jej na konstrukcję bardzo łatwo doprowadzić do rozrywania łączeń albo uszkodzenia zamków. - szwy stębnówki są wykonane bardzo rzadko. Odstępy między ściegami są na tyle duże, że można spokojnie wsunąć między nie palec. Folia nie ma szans wytrzymać większego wiatru, nie mówiąc o kolejnych sezonach. - zamki są najtańszego typu marki noname, bez żadnego zabezpieczenia przed wypadaniem. Jeden z nich rozpadł się jeszcze przed założeniem folii na stelaż. Pozostałe w wielu miejscach mają zgniecione lub wyłamane ząbki, przez co nie zamykają się szczelnie. - rurki stelaża są bardzo cienkie, można je zgnieść w dłoni. Cała konstrukcja sprawia wrażenie delikatnej i mało odpornej na normalne warunki ogrodowe. - elementy stelaża nie mają żadnych zatrzasków ani blokad na łączeniach. Konstrukcja trzyma się w zasadzie dopiero wtedy, gdy folia zostanie nałożona i dociśnięta, co przy zbyt ciasnej folii tylko zwiększa ryzyko uszkodzenia. Podsumowując, tunel foliowy jest niskiej jakości i nieadekwatny do ceny. Identyczne tunele można znaleźć na AliExpress/Temu za około połowę tej kwoty. W tej cenie oczekiwałem chociaż podstawowej selekcji jakościowej, a nie zakupu typowego dropshippingowego produktu z dużą marżą. Nie polecam.
Błyskawiczna wysyłka, skrzynia fajna ale martwię się o jej dno, bo jest bardzo cienkie. Obawiam się, że jak będzie obciążona nie będzie można jej przesunąć…

Wszystko OK

Wszystko wporządku. Towar dostarczony na czas. Informacja i kontakt - super. Dziękuję i pozdrawiam. Polecam jak najbardziej.

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie. Cieszymy się, że wszystko dotarło na czas i kontakt był dla Ciebie jasny oraz pomocny. Serdeczne pozdrowienia!
SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA, TO OGROMNY ZAKUP. ZAMÓWIONE PRODUKTY ŁATWE W MONTAŻU I ZGODNE Z OPISEM. DLA MNIE REWELACJA.

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za super opinię! Cieszymy się, że zakupy i montaż poszły sprawnie, a produkty spełniły Twoje oczekiwania. To dla nas bardzo ważne! Pozdrawiamy serdecznie!
Towar bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem i w świetnej cenie. Wszystko jak być powinno. Błyskawiczna dostawa Zero problemów

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie jakości naszych produktów oraz szybką dostawę. Cieszymy się, że wszystko spełniło Twoje oczekiwania! Pozdrawiamy serdecznie!

Polecam zakupy w sklepie 😉

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sklepem ....Towar jak najbardziej spelniajacy moje oczekiwania ...Polecam sklep

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej szybkiej wysyłki oraz kontaktu. Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania. Zawsze staramy się dostarczać najwyższą jakość i obsługę. Pozdrawiamy serdecznie!
Solidna i dokladna informacja o towarze. Towar godny polecenia jak i terminowa dostawa. Polecam !!!

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i polecenie. Zawsze staramy się dostarczać rzetelną informację i terminową obsługę. Trzymaj się!

Opakowanie produktu

Opakowanie było trochę słabe. Profile bym spiął następnym razem w jeden blok, aby nie miały miejsca na wibracje podczas transportu. Zamówienie w sumie dotarło w porządku.
Wszystko jest ok cały Domek jest dobrze wykonany chociaż niektóre elementy powinny być skręcane na farmer np. jak Dach a tak poza tym wszystko jest ok

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię i cieszymy się, że domek spełnił Twoje oczekiwania. Uwagi dotyczące montażu są dla nas cenne i pomagają nam udoskonalać nasze produkty. Miłego użytkowania!
Super mata na ogrodzenie. Wracam z urlopu i zamawiam kolejne!!! Bardzo dziękuję!!!

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za super opinię! Cieszymy się, że mata na ogrodzenie spełnia Twoje oczekiwania i z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienia. Zawsze dbamy o najwyższą jakość naszych produktów. Pozdrawiamy serdecznie!
Bardzo porządna skrzynia ogrodowa, dobrze się prezentuje i bardzo pakowna Polecam:)

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za ciepłe słowa i polecenie! Cieszymy się, że skrzynia spełnia Twoje oczekiwania – solidność i funkcjonalność to nasze priorytety. Miłego korzystania!

polecam

proponuję dodać dokładne odległości między uchwytami lub zdjęcie poglądowe

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dzięki za sugestię! Zawsze dbamy o to, by nasze produkty były jak najbardziej przejrzyste i wygodne w użyciu, więc takie pomysły są dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy serdecznie!
Skrzynia jest ok pufy schowane w niej były suche mimo dużego deszczu

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dzięki za opinię! Cieszymy się, że skrzynia spełniła swoje zadanie i pufy pozostały suche nawet po deszczu. Dbamy o jakość, abyście byli zawsze zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie!

Szybka dostawa, plac zabaw super jakości! Dzieciaki zadowolone :)

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dzięki za miłe słowa! Cieszymy się, że plac zabaw spełnia oczekiwania i sprawia radość Waszym dzieciom. Miłego korzystania!

Prawie bardzo dobrze

Podpórki bardzo ładne i starannie wykonane. Niestety jedna z sześciu zamówionych miała pękniety element, na skutek złego kąta wkręcania wkręta. Na szczęście orobina kleju i ściski stolarskie załatwiły sprawę.
Dobrze spakowany produkt, dobry opis do złożenia pergoli, wykonanie jeż dobre

Odpowiedź ze sklepu febestore.pl

Cześć! Dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania pod względem pakowania, opisu i wykonania. Pozdrawiamy serdecznie!