Ważny od: 5 sty 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo pozytywnie oceniają wyjątkową jakość, świeżość i smak kaw oferowanych przez sklep. Szybkość realizacji zamówień i dostawy przesyłek jest bardzo często chwalona przez klientów. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, miła, pomocna i elastyczna w rozwiązywaniu problemów. Klienci doceniają estetykę, staranność oraz ekologiczne aspekty opakowań. Dodatkowe prezenty, kartki czy słodkości dołączane do zamówień są mile widziane i wyróżniają sklep.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepacamacoffee.pl
Dzień dobry,
kilka dni temu wyraziłem negatywną opinię ( niesłusznie ) o zakupionym kakao, co było wynikiem tego, że kakao buło pokruszone na małe kawałki a co jest wynikiem procesu kruszenia go z bloku, o czym nie wiedziałem. Zmyliło mnie to gdyż wcześniej otrzymałem kakao w postaci " pastylek". Samo kakao jest znakomitej jakości i smaku. Jednocześnie gratuluję Państwu bardzo taktownego i kulturalnego potraktowania sprawy ze swojej strony.
Kupuję bezkofeinowe ziarna w Pacama już od kilku lat. Przetestowałam już wiele innych kaw bezkofeinowych z konkurencyjnych palarni, ale regularnie wracam tutaj bo jakość i smak tych kaw nigdy mnie nie zawodzi. Obecnie również cena jest atrakcyjna a jakość pozostała taka sama, co szczególnie doceniam. Skuszona nowościami w sklepie zakupiłam cały bezkofeinowy set i testuję po kolei, na pierwszy ogień padła żółta Colombia. Przepyszna, głęboka już od pierwszej filiżanki, nie musiałam nawet dokładnie ustawiać młynka bo już pierwsze espresso wyszło świetnie, a mleko tylko dopełniło kompozycji. Jako fanka niebieskiej wersji (mexico decaf), przerzucam się teraz na Colombię i z niecierpliwością czekam czym zaskoczą mnie kolejne ziarna. Polecam mocno.
PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA, BARDZO MIŁA OBSŁUGA, USZKODZONA KAWA W TRANSPORCIE NIEZWŁOCZNIE WYSŁANA PONOWNIE, BARDZO DZIĘKUJE , POZDRAWIAM SERDECZNIE
Szybka i bezproblemowa wysyłka. Piękne opakowania. Zamowilam na prezent, wiec na temat smaku nie mogę się wypowiedzieć:)
Świetna kawa и stała jakość!
Moja ulubiona kawa od lat. Ma genialny, zbalansowany smak i doskonałą jakość, która nigdy się nie zmienia. Wszystko super, bardzo polecam!
Po prostu dobra kawa, dopasowana do mojego smaku. Mogłem wybrać, odpowiednia kombinacje kwasowość, goryczka, intensywność, i co więcej zgadza się.
Nie jestem klawiszem, ale naprawdę lubię ten moment. Sieciowe kawy tego nie mają.
Jak zawsze wszystko super
Przesyłka zawsze szybko dostarczana. Kawa przepyszna.
Wszystko ok. Jestem bardzo zadowolona z dostawy i smaków kaw😍.
Pozdrawiam.
Magdalena
Polecam! Pyszne kawy!
świetnie zapakowana przesyłka z kartą powitalną- super pomysł, niby drobiazg ale warto doceniać nietuzinkowe pomysły
Świetna kawa!
pacamacoffee.pl