Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówionych produktów. Większość klientów bardzo pozytywnie ocenia jakość, świeżość oraz smak oferowanych kaw. Doceniają również szeroki asortyment kaw, w tym różne gatunki i opcje, co ułatwia wybór nawet wymagającym. Opinie na temat obsługi klienta są przeważnie bardzo pozytywne i podkreślają łatwy kontakt oraz profesjonalizm. Część klientów wyraża oczekiwanie częstszych promocji, rabatów lub kodów zniżkowych, zwłaszcza przy większych zamówieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniegorillacoffee.pl
Ingagi Coffee – świeżość i smak, które zachwycają
Kawa jest naprawdę smaczna i świeża – już od pierwszego łyku czuć wysoką jakość ziaren i staranne palenie. Aromat jest intensywny, ale przyjemny, a smak idealnie zbalansowany – bez goryczy, za to z wyczuwalną głębią i naturalną słodyczą.
To jedna z tych kaw, do których chce się wracać każdego dnia. Jeśli ktoś szuka świeżej, aromatycznej i naprawdę dobrej kawy – Ingagi Coffee to świetny wybór!
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię! ☕
Ogromnie się cieszymy, że smak, aromat i świeżość naszej kawy zrobiły tak dobre wrażenie. Dokładamy dużej staranności do procesu palenia, dlatego takie słowa są dla nas ogromną motywacją.
Mamy nadzieję, że kolejne filiżanki Ingagi Coffee będą smakować równie dobrze. Zapraszamy ponownie!
Świetne odkrycie – polecam!
Zdecydowałam się na testowe zamówienie w Ingagi Coffee, skuszona bardzo ciekawą i nietuzinkową ofertą.
Jako fanka Peaberries doceniam jakość ziaren, ale to Half-Caff (50% kofeiny) skradła moje serce – smakuje wybornie!
Realizacja zamówienia i dostawa bez najmniejszych zastrzeżeń. Kawa jest świeża i świetnej jakości.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 😊
Ogromnie się cieszymy, że Half-Caff tak przypadła do gustu – to naprawdę wyjątkowa kawa. Super też słyszeć, że cały proces zamówienia był bezproblemowy. Zapraszamy ponownie do odkrywania kolejnych smaków ☕
Pozytywne doświadczenie
Na duży plus komunikacja w s.zamówienia i dalszych kroków jego realizacji.
Zamówiona kawa mocno palona, wolę średnio lub jasno, szczególnie w kawach bez kofeiny, ale jednocześnie brawa za stosowanie pozbawiania ziaren kofeiny
metodą wykluczającą środki chemiczne. Na pewno będę szukała ulubionych, jaśniejszych ziaren w tej palarni.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za tak szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że doceniła Pani komunikację i sposób dekofeinizacji ziaren. Mamy nadzieję, że wśród naszych jaśniej palonych kaw znajdzie Pani swojego kolejnego faworyta. ☕
Jakość kawy, design opakowań, logistyka i opis są na najwyższym poziomie. Wracam po kawę co jakiś czas i nie zdarzyło mi się, żebym natrafiła na problemy. Uważam, że to świetna palarnia i polecam ją znajomym, bo tak duży wybór ziaren i cold brew przy tak wysokiej jakości i rozsądnych cenach to prawdziwa sztuka
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! Ogromnie nas cieszy, że docenia Pani jakość kawy, opakowania i cały proces realizacji zamówienia. Tym bardziej miło słyszeć, że wraca Pani do nas regularnie. Dziękujemy za polecenia i do następnej kawy ☕
Szybka, bezpieczna dostawa.Pyszna kawa.Znajomi, którzy ją kosztowali proszą o jeszcze.Ja natomiast jako wierna klientka ,chciałabym korzystać z kodów rabatowych.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że kawa smakuje nie tylko Pani, ale także znajomym. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą kodów rabatowych dla stałych klientów – takie głosy są dla nas bardzo cenne i na pewno weźmiemy je pod uwagę. ☕💚
Wszystko w porządku
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczony produkt. Próbowałem na razie jednej kawy z paczki i jest bardzo dobra :)
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zarówno kawa, jak i sposób zabezpieczenia przesyłki spełniły oczekiwania. Mamy nadzieję, że kolejne kawy z paczki będą smakować równie dobrze ☕😊
Kupuje głównie kawy bezkofeinowe i wszystkie bardzo lubię. Ostatnio jest ich mniej, wiec czekam na nowości.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie do naszych kaw bezkofeinowych! ☕ Cieszymy się, że tak dobrze trafiają w Pani gust. Dziękujemy również za sugestię – pracujemy nad poszerzaniem oferty, więc warto zaglądać do nas po nowości. 😊
Faktycznie wyczuwalne są delikatnie nuty czekolady i orzechów. Dobra kawa. Powtarzalna. Łatwo było ustawić parametry sprzętu.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za tak szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że udało się wyczuć nuty czekolady i orzechów, a kawa okazała się powtarzalna i przyjazna w ustawieniu parametrów. To właśnie taki komfort parzenia i smak chcemy dostarczać w każdej paczce ☕🌰🍫
Chocolate Pride
Nie ma to jak świeżo palona kawa , krema gęsta tak jak lubię i ten zapach. Dobra kawka do espresso o klasycznych butach które nigdy się nie nudzą.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Panie Krzysztofie, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową opinię i za zdjęcia! ☕📸 Cieszymy się, że Chocolate Pride spełniła Pana oczekiwania – od świeżości palenia, przez gęstą cremę, aż po klasyczny, espresso-wy profil smakowy. Takie recenzje od miłośników kawy są dla nas szczególnie cenne. Życzymy wielu kolejnych udanych filiżanek i zapraszamy po następne aromatyczne wypały! 😊
Super sprawna obsługa, szybka i bezproblemowa wysyłka. Bardzo smaczna kawa. Polecam😁
Jak zawsze wysokiej jakości kawa. Kupuję od kilku lat i jeszcze się nie zawiodłem.
Bukiety smaków przywodzą na myśl te z wykwintnych alkoholi. Polecam
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Bardzo dziękujemy za tak świetną i szczegółową opinię! 😊
Ogromnie nas cieszy, że wracasz do nas od lat i kawa wciąż spełnia oczekiwania. Te wyjątkowe nuty smakowe to coś, nad czym naprawdę pracujemy ☕
Nie zawiodłem się na pierwszym ze smaków. Mam nadzieję, że kolejne będą równie ciekawe
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że pierwszy smak przypadł do gustu. Mamy nadzieję, że kolejne kawy również pozytywnie zaskoczą i pozwolą odkryć nowe ulubione aromaty ☕
Duży wybór kaw, zwłaszcza moich ulubionych jasno palonych. Szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Pani Elżbieto, serdecznie dziękujemy za rekomendację! ☕ Bardzo się cieszymy, że znalazła Pani u nas szeroki wybór ulubionych kaw jasno palonych. Miło nam również, że doceniła Pani sprawną realizację zamówienia. Zapraszamy ponownie po kolejne aromatyczne odkrycia!
Bardzo duży wybór kaw. Szukałam akurat kawy na prezent dla wyjątkowo wymagającego amatora kawy. Asortyment sklepu bardzo ułatwił wybór, chociaż nie był on łatwy. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że udało się znaleźć kawę na prezent i że nasz wybór okazał się pomocny. Mamy nadzieję, że obdarowana osoba była równie zadowolona. Zapraszamy ponownie ☕
super kawusia
błyskawiczna dostawa, i najważniejsze super Kawusia, ten smak i aromat Polecam!
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że zarówno smak i aromat kawy, jak i błyskawiczna dostawa zrobiły tak dobre wrażenie. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy po kolejne kawowe przyjemności ☕🚀
Szybka realizacja, kawa świeżo palona - data. Bardzo zadowalająca jakość. Palarnia ma wiele gatunków kaw, bardzo prawdopodobne że każdy znajdzie coś dla siebie.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że docenił Pan świeżość kawy i szybką realizację zamówienia. Mamy nadzieję, że wśród naszych kaw znajdzie Pan jeszcze wiele swoich ulubionych smaków ☕
Dodatkowa opłata za wybór płatności elektronicznej na minus, nawet jeśli niewielka, większość sklepów internetowych nie wymaga od kupującego takiej opłaty. Przesyłka to jedno, ale za dodatkową opłatę za płatność daję gwiazdkę mniej.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Dziękujemy za opinię i zwrócenie na to uwagi. Staramy się, aby koszty były jak najbardziej przejrzyste, a opłata wynika z kosztów operatorów płatności. Cieszymy się jednak, że przesyłka spełniła Pani oczekiwania i mamy nadzieję, że sama kawa również przypadnie do gustu. ☕
Pyszna kawa, zamawiam w tej palarni, ponieważ stopień wypalenia ziaren najlepiej przekłada się na smak kawy.
Pozdrawiam,
Barbara z Krakowa
Kawa jak zwykle świetna i szybka wysyłka, tylko kurier DPD miał obsuwę z dostawą.
Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl
Panie Jarosławie, serdecznie dziękujemy za kolejną pozytywną opinię! ☕😊 Cieszymy się, że kawa jak zawsze spełniła Pana oczekiwania i dotarła szybko. Przykro nam jednocześnie, że po stronie przewoźnika pojawiło się opóźnienie w dostawie. Dziękujemy za wyrozumiałość i zaufanie – mamy nadzieję, że kolejne zamówienia będą już w pełni bezproblemowe. Zapraszamy ponownie!
Kawa chokolade pride espresso
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Kawa bardzo smaczna. Pewnie jeszcze ją zamówię.