activlab.pl

Opinie łącznie (1650) Opinie (315) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę przesyłek. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości i spełniają oczekiwania klientów. Klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i sprawność obsługi klienta. Wielu klientów wspomina o starannym, bezpiecznym oraz estetycznym pakowaniu przesyłek. Kontakt z firmą oceniany jest jako szybki i bezproblemowy. Ceny produktów są odbierane jako atrakcyjne i adekwatne do jakości. Zamówienia są zgodne z opisem i oczekiwaniami. Choć kontakt z firmą generalnie jest oceniany bardzo dobrze, pojawiają się sporadyczne sugestie poprawek. Sporadycznie pojawiają się również pomyłki w zamówieniach.

Opinieactivlab.pl

Zakupione produkty spełniają moje oczekiwania. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie smak produktu "cytrulline". Dobrze smakuje też kolagen, który zakupiłem. Osobiście ucieszyłbym się mogąc zakupić u Państwa wszystkie rodzaje kolagenu ( I, II, III ). Z perspektywy konsumenta tak dobrze smakowo zrobiona cytrulina zasługiwała by na 500 g. Nie zmienia to faktu, że jestem bardzo kontent. Na pewno wrócę po tą cytrulinę.

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że nasza cytrulina spełniła Pana oczekiwania. Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoją opinią i niezmiernie nam miło czytać pozytywne słowa. Zapraszamy serdecznie na następne zakupy!
Proteiny idealne do zabawy dla dzieci. Wanilia-biały Czekolada-brązowy Przezroczysty-zimna woda Duża przezroczysta filiżanka 0,5 l ze sklepu Społem 1001 i zabawa na całego z całą rodziną. Pozdrawiam Iwona Pluta

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dziękujemy za świetną opinię! ;) Zapraszamy serdecznie na kolejne zakupy!
Produkt na wysokim poziomie, szybka wysyłka. Myślę, że można by było zadbać o jakiś wkład chłodzący w przesyłce latem, bo jednak probiotyki, nawet te, których nie trzeba trzymać w lodówce, nie lubią wysokich temperatur, a pobyt w metalowej skrzynce - paczkomacie, nawet przez kilka godzin, nie działa na korzyść.

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Posiadamy możliwość transportu przesyłki w kontrolowanych warunkach dla wyrobów medycznych za pośrednictwem przewoźnika Poltraf. Cieszymy się, że czas dostawy spełnił Pani oczekiwania! Zapraszamy na kolejne zakupy!
Kupiłam maslan i witaminy dla kobiet. Kapsułki są dość duże dla osób mających problem z połykaniem może być kłopot a czas dostawy bardzo szybki

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że czas wysyłki spełnił Pani oczekiwania. Informujemy, że zawartość kapsułek można rozpuścić w wodzie w przypadku problemów z połknięciem a tabletki można podzielić na mniejsze. Nie stracą swoich właściwości. Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!
Szybki sposób dostawy i komunikacja, natomiast moglibyście poprawić, żeby zwroty nie były na koszt klienta.

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że komunikacja z nami spełniła Pani oczekiwania! Dziękujemy za ocenę i zapraszamy ponownie!

Viki

Przesyłka ok ale przy otwarciu balsamu za 1 razem przy korku urwała się jedna część ,także trochę nie bardzo ,perfumetka ok

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę oraz istotne uwagi! Serdecznie zapraszamy na następne zakupy!
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodne z opisem. Białka znam i stosuję od ponad roku, smaki pyszne. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że nasz obsługa spełniła Pani oczekiwania! Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na ponowne zakupy!
Kupiłam z miłości do DODY !❤️ Kocham Dodę🫶💖👑 Stosuje już drugie opakowanie i polecam z całego serca. Włosy mniej wypadają, odrastają i mają połysk.

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dziękujemy za miłe słowa. Bardzo się cieszymy, że nasze produkty wywołują tak wiele pozytywnych emocji! Mamy nadzieję na więcej możliwości do współpracy!

Wszystko ok :)

Bezpiecznie i ekologicznie zapakowane zamówienie i w miarę szybka wysyłka jak na okres Black Friday, choć mogłoby być trochę lepiej ;)

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że nasza wysyłka spełniła Pani oczekiwania! Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na następne zakupy!

Izotonik

Jak zawsze obsługa na najwyższym poziomie,suple najwyższej jakości. Polecam

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszmy, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania! Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie!
Jestem bardzo zadowolona ! Szybka wysyłka za granicę.

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy że nasza wysyłka wzbudza zadowolenie naszych klientów! Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!
Zakup przebiegł bardzo sprawnie. Polecam

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dziękujemy za wspaniałą opinię! Mamy nadzieję na więcej okazji do współpracy!
szybka wysyłka .dobry krem .polecam

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dziękujemy za rekomendację i świetną ocenę! Mamy nadzieję na więcej okazji do współpracy!

Perfekcja

Witam, perfekcyjnie - od przyjęcia zamówienia do momentu dostarczenia. Polecam Krzysiek

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania! Dziękujemy za wybitną ocenę i zapraszamy do dalszej współpracy!
Wyroby super. Jestem rekonwalescentem po dwóch zabiegach i izolatce. Stawiają a nogi i to dosłownie :))

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że działanie naszych produktów spełniło Pana oczekiwania! Dziękujemy za świetną opinię i zapraszamy na następne zakupy!
Szybkość dostawy i powiadomienie, że produkt jest już dostępny

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie! Dziękujemy za wybitną ocenę i zapraszamy ponownie!
Bardzo dobra jakość, szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że jakość naszych produktów spełniła Pani oczekiwania! Dziękujemy za świetną opinię i zapraszamy na następne zakupy!
Bardzo szybka dostawa i dobrze zabezpieczona paczka

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że nasza dostawa spełniła Pani oczekiwania! Dziękujemy za wybitną ocenę i zapraszamy do dalszej współpracy!
Łatwy i szybki kontakt, szybka dostawa na terenie Europy. Produkty podtrzymujące życie w ciężkich przypadkach. Obyśmy mogli zamawiać wasze produkty jak najdłużej. Dziękujemy

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, mogąc czytać takie opinie od zadowolonych klientów. Serdecznie dziękujemy za świetną opinię i mamy nadzieję na więcej okazji do współpracy!
Szybka wysyłka. Produkty super jakości.

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że czas dostawy spełnił Pani oczekiwania! Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!