Ważny od: 5 paź 2021
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają szybkość i sprawność dostawy oraz realizacji zamówienia. Produkty są bardzo dobrze oceniane pod względem jakości i skuteczności. Wielu klientów chwali smak produktów, szczególnie suplementów i kawy. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, pomocna i na wysokim poziomie. Klienci zauważają, że przesyłki są dobrze zapakowane i docierają bez uszkodzeń.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieactivlab.pl
Profesjonalizm, bogata oferta, obsługa Klienta na bardzo wysokim poziomie, możliwość zmiany zmówienia nawet w trakcie realizacji, oraz dbałość w każdym naj mniejszym szczególe od momentu złożenia zamówienia , aż po moment dostawy do klienta.
Dzień dobry!
Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię dotyczącą firmy Activlab. Cieszymy się, że nasz profesjonalizm, szeroka oferta oraz wysokiej jakości obsługa spełniły Państwa oczekiwania. Możliwość elastycznej zmiany zamówienia to jedna z wielu wartości, które aktywnie wdrażamy, aby sprostać potrzebom naszych klientów.
zespół Activlab
Polecam kawę od Dody, obawiałam się smaku, ale się okazała w smaku pyszna..przypomina mi gorącą czekoladę w smaku mimo, że w składzie ma grzyby..
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię o kawie od Activlab. Cieszymy się, że smak spełnił Państwa oczekiwania i przypomina ulubione smaki. Dbamy o najwyższą jakość produktów dla naszych klientów.
zespół Activlab
Próbowałam już różnych produktów ale te z Activlab są rewelacyjne! Keratyna i odżywka wow w smaku, jak też izotoniki 🤩 chyba wejdzie mi w nawyk nowe smaki.
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za podzielenie się wspaniałą opinią o naszych produktach . Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania zarówno pod względem smaku, jak i działania. W Activlab dokładamy wszelkich starań, aby oferować wyroby najwyższej jakości, które wspierają zdrowy styl życia i dostarczają wyjątkowych doznań smakowych. Zapraszamy serdecznie na następne zakupy!
zespół Activlab
szybka wysylka,produkt bardzo dobry , cena ok,napewno jeszcze nie raz cos kupie kupie w ACTIVLAB
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą szybkiej wysyłki oraz jakości naszych produktów. W Activlab dokładamy wszelkich starań, aby spełniać oczekiwania naszych Klientów i zapewniać atrakcyjne ceny.
zespół Activlab
Przesyłka dotarła cała i zdrowa. Czas oczekiwania był niewielki. Jestem zadowolona ze współpracy. Pozdrawiam Serdecznie
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Pani w doskonałym stanie oraz, że czas oczekiwania spełnił oczekiwania. W Activlab stawiamy na jakość obsługi i satysfakcję każdego klienta, dlatego tak pozytywne słowa są dla nas źródłem motywacji do dalszej pracy. Mamy nadzieję na owocną współpracę również w przyszłości.
zespół Activlab
Wszystko w najlepszym porządku! Produkty świetnej jakości! Przesyłka dotarła błyskawicznie
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat jakości naszych produktów oraz szybkiej realizacji przesyłki. W Activlab zawsze dbamy o najwyższe standardy, aby spełniać oczekiwania naszych klientów.
zespół Activlab
Polecam serdecznie najlepsze suplementy i super szybka
Wysyłka:)
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za polecenie i miłe słowa! W Activlab dokładamy wszelkich starań, aby nasze suplementy spełniały najwyższe standardy, a realizacja zamówień była szybka i bezproblemowa.
zespół Activlab
Super szybka dostawa. Produkty działają jak trzeba
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że dostawa była szybka, a produkty Activlab spełniły Państwa oczekiwania i działają bez zarzutu. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość oraz satysfakcję naszych klientów.
zespół Activlab
Zakupione produkty spełniają moje oczekiwania. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie smak produktu "cytrulline". Dobrze smakuje też kolagen, który zakupiłem. Osobiście ucieszyłbym się mogąc zakupić u Państwa wszystkie rodzaje kolagenu ( I, II, III ). Z perspektywy konsumenta tak dobrze smakowo zrobiona cytrulina zasługiwała by na 500 g. Nie zmienia to faktu, że jestem bardzo kontent. Na pewno wrócę po tą cytrulinę.
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że nasza cytrulina spełniła Pana oczekiwania. Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoją opinią i niezmiernie nam miło czytać pozytywne słowa. Zapraszamy serdecznie na następne zakupy!
Doceniam możliwość płatności gotówką. Z tego powodu odszedłem po.latach z Ostrovit
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasze rozwiązania spełniają Państwa oczekiwania i zachęcają do korzystania z naszych produktów. W Activlab nieustannie pracujemy nad dostarczaniem najwyższej jakości oraz wygody obsługi dla naszych klientów.
zespół Activlab
Szybka dostawa.Produkty spełniają moje oczekiwania
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. W Activlab zawsze dbamy o szybką realizację zamówień oraz wysoką jakość naszych produktów, by spełniać oczekiwania klientów.
Jestem bardzo zadowolona z Zelek Doda beauty i doda hair
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię o produktach Activlab. Cieszymy się, że Żelki Doda Beauty i Doda Hair spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać najwyższej jakości produkty.
zespół Activlab
Wszystko super, produkty zgodne z opisem, szybka i sprawna wysyłka :)
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię. Cieszymy się, że produkty Activlab spełniły Pani oczekiwania oraz, że dostawa przebiegła szybko i sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości oraz zapewniać jak najlepszą obsługę.
zespół Activlab
Bardzo dobre produkty, szybka wysyłka. Wszystko ok.
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że produkty Activlab oraz nasza szybka wysyłka spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni zadowolony.
Na medal
Wszystko zgodne z opisem, paczka bez uszkodzeń. Suplementy bardzo na plus
Dzień dobry!
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz zaufanie okazywane marce Activlab. Cieszymy się, że zamówione suplementy spełniły oczekiwania oraz dotarły w nienaruszonym stanie. Państwa satysfakcja to dla nas największa motywacja do dalszej pracy.
zespół Activlab
Bardzo szybko, sprawniej polecam!
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że obsługa w Activlab spełniła Państwa oczekiwania pod względem szybkości i sprawności. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł korzystać z naszych usług na najwyższym poziomie.
zespół Activlab
Zamówiłam kolagen mega pyszny polecam !!!!!!!!!!!
Dzień dobry!
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat kolagenu Activlab. Cieszy nas, że produkt spełnił Pani oczekiwania pod względem smaku i jakości. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać suplementy diety, które są nie tylko skuteczne, ale również smaczne.
zespół Activlab
Szybka dostawa. Żelki beauty i creavita cytrynowa - bardzo dobry smak .
Dzień dobry!
Cieszymy się, że żelki Beauty oraz Creavita o smaku cytrynowym spełniły Państwa oczekiwania pod względem smaku. Szybka realizacja zamówienia jest dla nas priorytetem, dlatego tak ważne są dla nas tak miłe słowa.
zespół Activlab
Szybka dostawa, bardzo dobre produkty.
Dzień dobry!
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. W Activlab dbamy o szybką dostawę oraz najwyższą jakość oferowanych produktów, aby spełniać oczekiwania naszych klientów.
zespół Activlab
Szybka i bez problemowa dostawa
Dzień dobry!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. W Activlab dokładamy wszelkich starań, aby dostawa naszych produktów była szybka i bezproblemowa, a satysfakcja klientów zawsze na pierwszym miejscu.
activlab.pl
- +48695001099
- www.activlab.pl
- ebok@activlab.pl
- Kraków, POL
activlab.pl
Activlab to nie tylko sklep dla sportowców i innych osób lubiących aktywność fizyczną. Jesteśmy sprawdzonym, rzetelnym dystrybutorem i producentem suplementów oraz odżywek. Mamy wieloletnie doświadcze...