sklepzherbatami.pl

: 2245Bardzo dobry

znaku jakości

Ważny od: 4 cze 2021
sklepzherbatami.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu sklepzherbatami.pl

Opinie zweryfikowana (556) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (2245)

najbardziej pozytywna opinia

30 maj 2023
Uwielbiam herbaty Basilur, a sklep oferuje ich najszerszy dostępny w Internecie wybór (a tak przynajmniej wydaje się z moich poszukiwań). Jest też szeroki wybór herbat sypanych, na których się nigdy nie zawiodłam - ilości do zamówienia są odpowiednie do spróbowania, a herbaty mają dokładne opisy. Kolejną miłą niespodzianką są próbki naparów dodawane do przesyłek - pozwalają spróbować czegoś nowego z oferty, a ostatnio dostałam całą herbatkę, nie tylko próbki. Połączenia bywają zaskakujące i sama raczej nie wpadłabym na to, aby ich spróbować, więc tym bardziej jestem wdzięczna za wydaje mi się przemyślaną dbałość w rozszerzaniu mojego pola smaków. Kiedyś dostawa była wydłużona do ok. 2 tygodni, ale ostatnio herbatki dotarły do mnie chyba dosłownie w dwa dni, więc również byłam mile zaskoczona. Pakowane są tak pieczołowicie, że opakowania docierają zawsze piękne, kształtne i bez najmniejszych wgnieceń. Ogólnie - naprawdę bardzo polecam!

najbardziej krytyczna opinia

15 lis 2022
Firma sprzedala herbate o krotkim tylko kilkutygodniowym okresie waznosci. Oczekuje ze klient nie zorientuje sie jak krotkie daty firma stosuje. Normalne sklepy o krotkiej GWARANCJI towary sa przeceniane, ale w tej firmie nie ma o tym mowy, upychaja bo może sie uda. Zawiodziony z zakupow klient, zdecydowanie NIGDY NIE DOKONAM ZAKUPU Z TAJ FIRMY BO CZUJE SIE OSZUKANY

Opinie nt. sklepu sklepzherbatami.pl

Od najnowszych
Resetuj
1 dzień temu
Rewelacyjnie szybka dostawa. Pyszne herbaty . I zawsze do zamówienia dodany prezent. Dziękuję bardzo
20 minut temu
Bardzo dziękujemy za Twoją recenzję! Cieszymy się, że spodobała Ci się nasza szybka dostawa, wyśmienite herbaty i dodatkowy bonus w postaci prezentu-niespodzianki. Jesteśmy dumni z oferowania doskonałej obsługi i produktów premium w Sklepiezherbatami.pl. Miło jest nam słyszeć, że miałaś tak wspaniałe doświadczenie. Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa!
16 minut temu
Bardzo dziękujemy za Twoją ocenę! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej dostawy, towarów i obsługi klienta. W Sklepiezherbatami.pl staramy się zapewnić jak najwyższą jakość usług, a Twoja opinia pomaga nam stale ulepszać nasze produkty i usługi. Naszą misją jest, aby każdy zakup zapewniał Ci przyjemne doświadczenia. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu i za pozostawienie nam tylu gwiazdek - naprawdę to doceniamy!
ZAWSZE MOGĘ ZAMÓWIĆ TO CO BARDZO DOBRE I TO CO CHCE
14 minut temu
Dziękujemy za miłe słowa! Naprawdę doceniamy Twoją lojalność i cieszymy się, że jesteś zadowolony z wyboru herbat, które oferujemy. Naszą misją w Sklepiezherbatami.pl jest zapewnienie naszym klientom najlepszych możliwych doświadczeń z herbatą. Zależy nam na tym, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Jeszcze raz dziękujemy za Twoją recenzję!
BB
BARBARA B.
WARSZAWA
Polecam sklep - szeroki asortyment, ciekawe i częste promocje, atrakcyjne ceny
2 godziny temu
Bardzo dziękujemy za Twoją recenzję! Cieszymy się, że doceniasz nasz szeroki wybór herbat, ciekawe i częste promocje oraz atrakcyjne ceny. W Sklepzherbatami.pl wierzymy, że herbata jest istotną częścią życia. Przynosi ukojenie podczas stresującego dnia lub dodaje energii podczas długiej nocy nauki i pracy. Staramy się dostarczać najwyższej jakości herbaty z całego świata w najniższych możliwych cenach. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi przemyśleniami - na zdrowie!
Promocja
Przed chwilą
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z promocjami w Sklepiezherbatami.pl. Wierzymy, że każdy powinien mieć dostęp do jak największego wyboru herbat z całego świata. Dlatego staramy się, aby nasze promocje były jak najbardziej kompleksowe i dostępne. Dzięki temu możemy pomóc każdemu cieszyć się dobrodziejstwem herbat! Jeszcze raz dziękujemy za Twoją opinię!
Przed chwilą
Bardzo dziękujemy za Twoją ocenę! Naprawdę doceniamy opinie i cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszą dostawą, produktami i obsługą klienta. W Sklepzherbatami.pl staramy się zapewnić wszystkim naszym klientom najwyższą możliwą jakość produktów i usług. Z niecierpliwością czekamy na dalsze zapewnianie Ci takiego samego poziomu satysfakcji w przyszłości!
Przed chwilą
Bardzo dziękujemy za Twoją ocenę! Jesteśmy zadowoleni, że miałeś tak wspaniałe doświadczenie podczas zakupów w Sklepiezherbatami.pl. Staramy się zapewnić każdemu z naszych klientów najwyższą jakość produktów i usług, i wspaniale jest słyszeć, że udało nam się to dla Ciebie osiągnąć. Będziemy nadal dokładać wszelkich starań, aby wszyscy nasi klienci mieli pozytywne doświadczenia podczas zakupów u nas. Dziękujemy, że jesteś częścią herbacianej rodziny!
Najlepszy sklep z herbatą. Polecam
Klient sklepzherbatami.pl
Super produkty, błyskawiczna dostawa. Brawo!

ZbiG 😉

Ile to już lat, jak TU kupuję 🤔 pewnie Sklep o tym pamięta...
Klient sklepzherbatami.pl
Wszystko jest super, kontakt telefoniczny, szybka wysyłka, mnóstwo towaru do wyboru - a jest w czym wybierać, naprawdę. Polecam zakupy u tego sprzedającego.
Klient sklepzherbatami.pl
Sprawna i szybka obsługa.Towar zgodny z opisem.Serdecznie polecam .
Klient sklepzherbatami.pl
Śliczny kubek, szybka przesyłka, starannie opakowany towar, miła niespodzianka w postaci prezentu - pysznej herbaty
Klient sklepzherbatami.pl
Zgodnie z zamówieniem i na czas.
UR
Urszula R.
Warszawa
Super dzbanek, do palenia herbaty. Bardzo ładny i posiada wygodna w otwieraniu pokrywke. Polecam
Klient sklepzherbatami.pl
Bardzo szybka wysyłka, dobre produkty - będę tu wracać.