Opinie łącznie (1603) Opinie (1603) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 2 mar 2026

agranatura.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową i sprawną dostawę zamówionych produktów. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, skuteczne i niezawodne przez wielu klientów, a ich pozytywne efekty są wyraźnie zauważalne. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma. Opakowania są najczęściej opisywane jako wygodne i dobrze zabezpieczone. Wielu klientów to stali nabywcy, którzy regularnie wracają po kolejne produkty. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące uszkodzeń opakowań. Niektórzy klienci wskazują również na wysokie koszty produktów, choć inni podkreślają ich wydajność jako uzasadnienie ceny.

Opinieagranatura.pl

Polecam! Używam od zeszłego sezonu produktów z agranatura, nie wyobrażam sobie przyszłych już bez nich. Polecam :)

Polecam!!!

Kolejny sezon kupuję nawozy z tej firmy i jestem bardzo zadowolona z efektów oraz szybkiej obsługi.

Godne polecenia

Bardzo dobre naturalne ekologiczne preparaty, które są niezastąpione w ogrodzie. Co najważniejsze działają. Szczerze polecam
Ekspresowa dostawa i widoczna różnica w wyglądzie roślin po stosowaniu preparatów w porównaniu do ubiegłego roku bez stosowania.
Wspaniałe specyfiki , jjedynie cena mnie przeraża bo wszystko drożeje a pensje nie ..... częściej bym kupowała ale mnie nie stać
Zachęcam do zakupu preparatów. Na etapie produkcji własnych rozsad, potwierdzam widoczną poprawę wzmocnienia korzeni oraz zauważalny wzrost sadzonek. Na pewno zakupię pozostałe proponowane nawozy po posadzeniu roślin w docelowych miejscach uprawy
Zamawiam już 7x i jestem zadowolona nie mam co powiedzieć do zmiany. Świetny sprzedawca.
Ekspresowa wysyłka. Zamówiłam dwa rodzaje naturalnych nawozów. Jeden nawóz użyłam juz dwa razy, ale tak naprawdę już po pierwszym razie moje sadzonki pomidorów niesamowicie odżyły i przyspieszyły wzrost. Bardzo polecam!

Od pierwszego zastosowania do moich planów - Agranatura

Jestem zadowolona z wasz produktów i szybkiej wysyłki.Dziękuję że jesteście.
Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z kolejnymi informacjami od sprzedawcy.
Solidna firma, zamówienie i wysyłka beż zarzutów, produkty pierwsza klasa, dziękuję, pozdrawiam i polecam.
Nic dodać nic ująć jesteście super ,dostawa expresowa dziękuje
Szybka dostawa. Środek u was kupiony działa na moje pomidory.
Bardzo się cieszę bo jeszcze tak szybko nie miałam skutecznych i szybkich rezultatów oby w późniejszym terminie użytkowania rzeczy Agranatura plony były super dziękuję

Zestaw Bacter 2.0 + Humi 2.0

Produkty które państwo oferujecie są rewelacyjne. Rośliny świetnie po nich rosną, nie chorują, są silne i odporne. Bardzo się cieszę, że powstał nawóz ekologiczny, granulowany. Życzę wszystkiego dobrego i czekam na kolejne produkty. Pozdrawiam.
Jest całkiem dobrze. Puki co wszystko jest tak, jak należy. Dla nas to dobry sklep.

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Wrócę do Was napewno. Produkty pierwsza klasa. Polecam
Przesyłka dotarła błyskawicznie. Bakterie i kwasy humusowe to sprawdzone produkty.
Witam, chcecie żebym oceniła,ale ja jeszcze nie widzę efektów. Dałam 5 gwiazdek, wierząc w to co widzę i oglądam na blogu, Pani Kasi. Pozdrawiam

Opinia

Trzeci owocny sezon w ogrodzie w agranatura , polecam wszystko, szczególnie biochit

agranatura.pl

AgraNatura to polska marka specjalizująca się w tworzeniu nowoczesnych i naturalnych rozwiązań wspierających zdrową glebę oraz prawidłowy rozwój roślin. Firma powstała z potrzeby połączenia praktyczne...