Opinie łącznie (2393) Opinie (812) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 paź 2021

ledison.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci doceniają szybką i terminową dostawę, wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z opisem. Obsługa klienta jest często oceniana jako miła, profesjonalna i pomocna. Dodatkowo, kontakt ze sklepem zazwyczaj przebiega sprawnie, a przesyłki są starannie i bezpiecznie pakowane. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz zastrzeżenia co do kontaktu ze sklepem. Część klientów zwraca również uwagę na problemy z dostępnością produktów i aktualizacją stanów magazynowych na stronie.

OpinieLEDisON.com.pl

Zakupiona lampa jest piękny

Zakupiona lampa jest piękna, była bardzo dobrze zapakowana. Początkowo zamówiłam towar, który okazało sie ze nie ma na stanie jednak w tej samej chwili miałam zwrot pieniędzy na konto i telefon gdzie bardzo miła Pani pomogła mi wybrać inną lampę w zasadzie identyczną. Bardzo miła obsługa, dobrze znająca swój asortyment do tego ekspresowa realizacja. Dziękuję i polecam.
Bardzo dobra i szeroka oferta sklepu. Dobrze zapakowany towar. Minusowa gwiazdka za długie oczekiwanie na wysyłkę. Sugeruję lepszy kontakt z zamawiającym w sprawie towaru (np. możliwości zastąpienia brakującego artykułu).
Szybka wysyłka, dobrze zorganizowane powiadomienia o etapach realizacji zamówienia. Mimo zabezpieczenia profili LED 3m w rurze PCV to niestety delikatnie pozaginane końce profili.
Zamawiałem jedną lapmę otrzymałem dwie krótsze.... udało się je wmontować i pomyślnie zastąpiły zepsutą jedną listwę. Myślę, że trzeba uściślić na stronie dostępność. Było bowiem napisane w środę u Ciebie... a okazało się, że jest niedostepna w tej skali 4000K. Ale ok. Pozdrawiam

Wszystko ok!

Zamowilem profile aluminiowe antracytowe 45 stopni i mleczne zaslepki do nich. Wszystko pod tasmy led. Towar dotarl zapakowany bardzo dobrze, swietnej jakosci. Nie mam zadnych uwag. Polecam!
Szybka i bezproblemowa wysyłka. Włączniki ceramiczne Alkri piękne, najwyższej jakości. Gorąco polecam sklep i ten produkt!
Produkty zgodne z opisem, bardzo dobra jakość w stosunku do ceny, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Szybka i bardzo dobrze zabezpieczona dostawa, bardzo dobry i pomocny kontakt, zamówiony towar spełnia w 100% oczekiwania, polecam.
Szybka wysyłka, fajna jakość, jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Opóźniona dostawa, zamawiając towar dostawa była planowana. na środę co się okazało po telefonie w poniedziałek że nie ma profili na stanie osoba z która rozmawiałem zapewnił mnie że profile dotrą do mnie do piątku tak się jednak nie stało. Dotarły dopiero poniedziałek.

NAjwyższy poziom obsługi klienta i pomocy posprzedażowej.

Pomimo tego, że kurier mocno nawalił firma stanęła na wysokości zadania. Gorąco polecam!
Polecam sklep. Obsługa profesjonalna. Z oświetlenia jestem bardzo zadowolona.
miła obsługa, szybka dostawa. jestem zadowolony
Polecam !!świetna obsługa klienta

Zakup zgodny z oczekiwaniami

Towar dobrze zapakowany, zakup bezproblemowy.
Błyskawiczna dostawa. Brawo !!
Łatwość zamówienia, szybka dostawa. Szybka odpowiedź na emaila w razie pytań.
Produkty wysokiej jakości
Towar zgodny z opisem, lampki prezentują się bardzo ładnie, nadając klimatyczny nastrój w ogrodzie, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i szybko dostarczona, sprzedawca godny polecenia😀
Profesjonalna obsługa klienta.

• +48607624367
  • ledison.com.pl
  • sklep@ledison.com.pl
  • Warszawa, POL

LEDisON.com.pl

LEDisON to sklep stworzony z myślą o osobach, których interesuje nowoczesne oświetlenie. Wyróżnia nas bardzo zróżnicowana oferta, dzięki czemu znajdą u nas coś dla siebie zarówno klienci szukający lam...