Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, chwaląc materiały, wygląd oraz zgodność z opisem. Doceniają także szybkość i sprawność dostawy, solidne i bezpieczne zapakowanie produktów oraz miły, kompetentny i pomocny kontakt ze sprzedawcą. Pozytywne doświadczenia zakupowe buduje również zgodność towaru z opisem na stronie. Wśród nielicznych uwag pojawiają się informacje o sporadycznych opóźnieniach w dostawie oraz w odpowiedzi ze strony obsługi, a także drobne uwagi dotyczące produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieLEDisON.com.pl
Zamawiałem jedną lapmę otrzymałem dwie krótsze.... udało się je wmontować i pomyślnie zastąpiły zepsutą jedną listwę. Myślę, że trzeba uściślić na stronie dostępność. Było bowiem napisane w środę u Ciebie... a okazało się, że jest niedostepna w tej skali 4000K. Ale ok. Pozdrawiam
Wszystko ok!
Zamowilem profile aluminiowe antracytowe 45 stopni i mleczne zaslepki do nich. Wszystko pod tasmy led. Towar dotarl zapakowany bardzo dobrze, swietnej jakosci. Nie mam zadnych uwag. Polecam!
Szybka i bardzo dobrze zabezpieczona dostawa, bardzo dobry i pomocny kontakt, zamówiony towar spełnia w 100% oczekiwania, polecam.
Łatwość zamówienia, szybka dostawa. Szybka odpowiedź na emaila w razie pytań.
Towar zgodny z opisem, lampki prezentują się bardzo ładnie, nadając klimatyczny nastrój w ogrodzie, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i szybko dostarczona, sprzedawca godny polecenia😀
Jest dobrze. Sklep obsługuje klienta normalnie. Lepiej tego nie psuć.
Zamówienie zostało zrealizowane terminowo, towar zgodny z zamówieniem.
Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka.
Kompetentna i miła obsługa.
Lampa zgodna z opisem. Sklep godny polecenia. Pozdrawiam
Zamówienie odpowiada moim wymogów, xprawnie i szybko
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Informacja o statusie zamówienia na każdym etapie. Pełny profesjonalizm.
Dobra komunikacja ze sprzedawcą. Duży wybór towaru.
Towar dostarczono z lekkim poślizgiem ale po informacji że tak może być więc wszystko pod kontrolą. Jedną z lamp musiałem reklamować i czekam na rozstrzygnięcie. Na razie brak odpowiedzi, czekam.
Przyjemna cena, znalazłem tę lampę prawie trzy razy droższą i szukałem jej według numeru, aż znalazłem ją tutaj.
Nie było instrukcji do lampy ani pilota, zamierzałem zwrócić towar, ale napisałem do sklepu na adres e-mail i otrzymałem odpowiedź, co należy zrobić.
Wszystko było dobrze zapakowane, dotarło w nienaruszonym stanie, ale mam wrażenie, że albo jest to wadliwy produkt, albo należy go zwrócić. Brakuje jednej śrubki, co widać na zdjęciu, są też niewielkie problemy z czarną powłoką, co widać na filmie i zdjęciu.
Jednak cena rekompensuje te wady, lampa mi odpowiada.
Bardzo dobry kontakt, rzetelne podejście do klienta. Zero problemów przy reklamacji. Wszystko w najlepszym porządku.
Jedna gwiazdka tylko dlatego, że nie można niżej ocenić. Towar zamówiony 19 maja 2026. Zaraz po opłaceniu komunikat, że kompletujemy twoje zamówienie bo brak na stanie magazynu pomimo, że na stronie informacja że towar wysyłamy jutro. Czyli marketingowy pic. Na moją kilkukrotną interwencję telefoniczną jegomość był uprzejmy wysłać towar dopiero 28 maja 2026 czyli nie na następny dzień tylko 9 dni od zamówienia.Towar ruszył z impetem od nadawcy i ... utknął w centrum logistycznym . Powód uszkodzona przesyłka. Inpost natychmiast powiadamia nadawcę i oczekuje dalszej dyspozycji. Czy towar idzie do odbiorcy czy wraca do nadawcy. Nadawca milczy przez piątek (to ustaliłem z Inpostem). W poniedziałek ponownie interweniuję u nadawcy. Ten twierdzi że dał dyspozycję co okazuje się kolejnym picem i robieniem z klienta wariata. Dyspozycja idzie dopiero we wtorek 26 maja o wysłaniu towaru do odbiorcy. Dzisiaj jest 27 maja 2026 roku , a towar nadal zalega w Inpoście i nie dotarł do mnie. W zamian za to sprzedawca już chce opinię o realizacji zamówienia. Zatem bardzo proszę. Dziadostwo i nic więcej. Pierwszy i ostatni raz. Za kilkanaście moich telefonów do Pana właściciela i brak dotychczas realizacji zamówienia wypadałoby przynajmniej przeprosić.
Odpowiedź ze sklepu LEDisON.com.pl
Witam,
Inpost zwraca się czasami z prośbą o dyspozycję e-mailową, a czasami o dyspozycją poprzez formularz. Odpisaliśmy emailowo (piątek) - w tym przypadku oczekiwali przez formularz (zrobiliśmy to w poniedziałek). Nasz błąd za co oczywiście przepraszamy. Nie było tutaj złych intencji i próby celowego wprowadzenia klienta w błąd. To już są historie dopowiedziane przez Klienta.
pozdrawiam
Wszystko ok
Produkt zgodnie z opisem na stronie, bardzo dobry kontakt ze strony sklepu, mimo złożenia problematycznego zamówienia. Szczerze polecam. :)
Towar zgodny z opisem. Polecam
Zalety Ledison
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Produkt jest wysokiej jakości
Ładnie się prezentuje
Wykonany z materiałów wysokiej jakości a nie z plastiku
Gorąco polecam
Praktycznie ja ze swoich doświadczeń ze sklepem uważam, że wszystko jest tak jak być powinno. Towar zgodny za opisem, dobrze zapakowany i dostarczany stosunkowo szybko. Polecam
towar dotarł tak jak powinien. zabezpieczenie 100% bezpieczne mega.