Ważny od: 6 lip 2022Ważny
Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz szybką wysyłkę. Obsługa sklepu oceniana jest jako fachowa, uprzejma i pomocna, z dużym zaangażowaniem w potrzeby klienta. Klienci chwalą bardzo dobry, sprawny i przyjazny kontakt ze sklepem oraz sprzedawcą. Ceny produktów są postrzegane jako konkurencyjne i atrakcyjne. Klienci doceniają staranne zabezpieczenie paczek i produktów podczas wysyłki. Produkty są oceniane jako zgodne z opisem i wysokiej jakości.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesupersportowy.pl
Kupiłam rower w naprawdę dobrej cenie. Zamówiłam w niedzielę popołudniu, a w poniedziałek rano był już wysłany. Bardzo dobrze zapakowany.
Marine sprawuje się świetnie, pierwsze 200 km za mną.
Bardzo polecam sklep :) Rower Kellys Phoebe 50 dotarł świetnie zabezpieczony. Jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia do klienta, obsługa jest niezwykle uprzejma i potrafi sprawić kupującemu bardzo miłą niespodziankę.. :) Czuć, że zadowolenie klienta jest dla nich priorytetem. Serdecznie polecam
Kellys Gate 70
Doskonały kontakt ze sklepem. Szybka wysyłka i dobre zabezpieczenie roweru. Gorąco polecam!
Fachowa obsługa z humorem i dystansem, a przede wszystkim z kwalikacjami na najwyższym poziomie. Trafiłem tu przypadkiem, ale polecam każdemu!!
Szybka realizacja zamówienia i konkurencyjna cena.
Wszystko ok
Zamówiłem u nich rower z wysyłką. Zakup przebiegł szybko, dodatkowo udało mi się dogadać konkretny dzień wysyłki, tak żebym na pewno tego dnia był w domu. W 100% polecam
Towar dobrze zapakowany ,jakość zgodna z deklarowaną oraz szybka wysyłka.Tak trzymać!
Northwave hammer plus wide
Buty bardzo wygodne, precyzyjne zapięcie. Cena konkurencyjna. Szybka wysyłka. Polecam!!!
Super obsługa i bardzo szybka wysyłka. Rower był u mnie w ciągu 2 dni.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Rzeczowe i pomocne wskazówki dotyczące zakupu roweru. Polecam.
Fachowa pomoc i szybka wysyłka:)))
Szybki odbiór na miejscu, bezproblemowa obsługa panowie bardzo pomocni.
Świetny kontakt i bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim!
rower +
prawie złożony rower +
plastikowe pedały -
Sprawna i profesjonalna obsługa
Był jakiś techniczny problem z voucherem ale bardzo szybka była reakcja. Obsługa w sklepie super. Polecam!