pokecollect.pl

403 reviews since 14 gru 2023

Ważny od: 19 gru 2023
pokecollect.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo chwalą staranne i bezpieczne pakowanie produktów, podkreślając brak uszkodzeń i troskę o stan przesyłki. Wielu klientów docenia bardzo szybką realizację zamówień i krótkie czasy dostawy. Dodatkowe gratisy do zamówień są miłym zaskoczeniem, które pozytywnie wpływa na doświadczenie zakupowe. Obsługa oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i szybka w kontakcie, co buduje zaufanie klientów. Opinie na temat cen są mieszane – część klientów uważa je za dobre, jednak inni wskazują na ich wysoką wysokość.

Opiniepokecollect.pl

Już drugi raz zamawiam od was booster box i za kazdym razem przychodzi w idealnym stanie, mega zapakowane i bezpiecznie do wysyłki, mam nadzieję że dalej będziecie tak się starać z tak starannym pakowaniem do wysyłki, zamawiałem kilka razy z innym stron mniej lub bardziej popularnych i niestety nie mam dobrej opinii, patrząc na te hobby jako kolekcjoner również zafoliowanych rzeczy jestem mega zadowolony już drugi raz, za gratis również dziękuję, szczera opinia, trzymajcie tak dalej 👍

Świetne doświadczenie, wszystko na najwyższym poziomie!

Jestem bardzo zadowolony z zamówienia. Wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych problemów – szybka wysyłka, dobre zabezpieczenie paczki i zgodność z opisem. Produkty dotarły w idealnym stanie, co jest dla mnie bardzo ważne przy tego typu zakupach. Na plus również kontakt – szybka i pomocna odpowiedź na moje pytania. Widać, że sklep dba o klienta i podchodzi profesjonalnie do realizacji zamówień. Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze tu wrócę 👍

Szybka dostawa ;)

Szybka dostawa ale na minus to ze zamawiajac dwa te same produkty po tym jak sie pojawił jeden po drogim, zamiast w 1 to dostalem 2 osobne przesylki xD na ten sam adres do tego samego paczkomatu. A zakup dzielimi kilka minut :p
Bardzo dobrze zapakowana przesyłka, folia w nienagannym stanie, tak jak przystało na produkt kolekcjonerski. Oby tak dalej !

5 gwiazdek!

Kilka razy złożyłem zamówienie, przesyłki wysyłane na czas i odpowiednio zabezpieczone. Polecam!
Fast shipping, packaging was good, plus a free booster pack from a different set as a bonus. I recommend.
Wzorowa obsługa, towar zgodny z opisem, staranie zapakowany i wysłany błyskawicznie.
Wszystko ok, ale szkoda że nie było lub nie widziałem takiej możliwość że można zaznaczyć że chce dostać paczek w sobotę
Polecam wszystko bez zarzutu. Paczka dobrze zabezpieczona towar nie uszkodzony

5/5

Wysyłka na drugi dzień po zamówieniu. Elegancko zabezpieczona. Gratisowe sleevy napewno się przydadzą.

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Zamówione produkty dotarły w idealnym stanie. Na pewno dokonam ponownych zakupów. Polecam
Najlepszy sklep z kartami Pokemon. Cenowo akceptowalnie, choć bez szału. Co ważniejsze szybka wysyłka i super bezpiecznie zapakowane
Szybkie i sprawne zakupy. Kilka razy zdarzyło mi się kupować karty na miejscu w sklepie. Korzystałem te z zakupów online. Świetna obsługa, bezproblemowy kontakt. Gorąco polecam!
Dzięki za sleevy, miły dodatek, drop spoko bardzo przyjemnie się otwierało, dobrze zapakowane choć taśma kartonu się troszkę urwała to karty nie zostały uszkodzone. 10/10
Excellent, fast and secure shipping. With a free booster pack!
Paczka dobrze zabezpieczona, zero nerwów i uszkodzeń :)
Szybka wysyłka, dobrze zapakowane były też gratisy
Wszystko sprawnie, bezpiecznie zapakowane, polecam
Dobrze zapakowana przesyłka, dobre ceny. Polecam
Serdecznie polecam. Szybka dostawa oraz błyskawiczny i świetny kontakt.