Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Recenzje często chwalą solidne, bezpieczne pakowanie produktów oraz ich dobry stan po dostawie. Klienci są bardzo zadowoleni z dodatkowych gratisów i bonusów do zamówień. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i przyjazna. Produkty są oceniane jako oryginalne, zgodne z opisem i bez wad.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepokecollect.pl
Świetne doświadczenie, wszystko na najwyższym poziomie!
Jestem bardzo zadowolony z zamówienia. Wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych problemów – szybka wysyłka, dobre zabezpieczenie paczki i zgodność z opisem. Produkty dotarły w idealnym stanie, co jest dla mnie bardzo ważne przy tego typu zakupach.
Na plus również kontakt – szybka i pomocna odpowiedź na moje pytania. Widać, że sklep dba o klienta i podchodzi profesjonalnie do realizacji zamówień.
Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze tu wrócę 👍
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Zamówione produkty dotarły w idealnym stanie. Na pewno dokonam ponownych zakupów. Polecam
Najlepszy sklep z kartami Pokemon. Cenowo akceptowalnie, choć bez szału. Co ważniejsze szybka wysyłka i super bezpiecznie zapakowane
Szybkie i sprawne zakupy. Kilka razy zdarzyło mi się kupować karty na miejscu w sklepie. Korzystałem te z zakupów online. Świetna obsługa, bezproblemowy kontakt. Gorąco polecam!
Dzięki za sleevy, miły dodatek, drop spoko bardzo przyjemnie się otwierało, dobrze zapakowane choć taśma kartonu się troszkę urwała to karty nie zostały uszkodzone. 10/10
Szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona, towar zgodny z opisem. Polecam
Bardzo dobre ceny , profesjonalna obsługa , szybka dsotawa i super zapakowana. Sklep któremu można zaufać , jesteście w 100% pewni , że dostaniecie oryginalne przedmioty dobrze zapakowane, czasem nawet dodatkowe prezenciki. 10/10.
Pozdrawiam ekipe PokeCollect oby tak dalej!
Szybka dostawa i dobrze zapakowany produkt
Bardzo szybka dostawa. Produkt porządnie i bezpiecznie zapakowany.
Wszystko super Bardzo szybko dostawa miałem na drugi dzień Dziękuję i pozdrawiam
Szybka dostawa. Bardzo dobrze zabezpieczone produkty.
Wszystko super - trochę drogo ale to hobby więc nikt mi nie kazał kupować ;) ;) pozdrawiam
Super zapakowane i dziękuję za bonusowe koszulki :)
Zamówienie doszło całe i solidnie zapakowane! Bardzo dziękuję za gratisowy boosterek i koszulki <3
Super turniej i świetny sklep