deltaoptical.pl

5445 reviews since 23 wrz 2010

Ważny od: 5 wrz 2011
deltaoptical.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybkość i terminowość dostawy, co jest szczególnie istotne przy ekspresowych zamówieniach. Obsługa klienta jest chwalona za życzliwość, profesjonalizm oraz szybkie i kompetentne wsparcie, również w sytuacjach problemowych. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, solidne i spełniające oczekiwania. Większość klientów docenia solidne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Dodatkowo, fachowe doradztwo i kompetencje pracowników pomagają w doborze sprzętu i rozwiązywaniu problemów technicznych. Ceny są postrzegane jako atrakcyjne i adekwatne do jakości. W kilku przypadkach pojawiają się uwagi dotyczące niewystarczająco jasnych lub niepełnych instrukcji obsługi oraz sporadyczne zastrzeżenia do niedostatecznego zabezpieczenia przesyłek.

Opiniedeltaoptical.pl

Towar idealnie zapakowany do wysyłki. Jedynym problemem był błąd przy płatności online - pierwsza płatność kartą nie przeszła z mojej winy, ale później system nie pozwalał mi na opłacenie zamówienia (wyświetlał "do zapłaty 0,00 zł" i odrzucał kolejne próby płatności). Wymagało to interwencji telefonicznej, a przy próbie rozwiązania problemu zniknął przycisk "zapłać" i trzeba było zmienić pośrednika płatności kartą. Ale ostatecznie się udało i przesyłka szybko dotarła.
To nie konkurs na miss hehehe... RZETELNOŚĆ ... Fajnie, że mikroskop `stereo` w AKCEPTOWALNEJ CENIE który kupiłem, jest ni mniej ni więcej sprzętem optycznym spełniającym swoją rolę- działa zgodnie z przeznaczeniem i ma dobrą optykę, a nie plastikowe "COŚ"-tam . Obdarowany 7 latek zaraz znalazł coś do wsadzenia na `stolik`, a wkrótce odkrył, że nawet prozaiczne przedmioty mają swoje magiczne strony i tajemnice, których nie dostrzega się gołym okiem. Mama (moja siostrzenica) również wpadała w `sidła` i zaczęła oglądać różne rzeczy, czyli akceptacja i zachwyt ze strony rodzica i dziecka i O TO MI DOKŁADNIE CHODZIŁO. Sam również byłem pod wrażeniem i myślę, że zakupie jeden taki mikroskop dla siebie. DOSTĘPNOŚĆ i DOBRA CENA DLA KAŻDEGO to moi Drodzy był ZAWSZE klucz do EDUKACJI DLA WSZYSTKICH a nie jedynie tych, którzy mają wypchane konta i grube portfele - PAMIĘTAJCIE O TYM PROSZĘ.. Zarazić się pasją można w różnym wieku, ale to czym skorupka za młodu... tylko trzeba dać szansę każdemu, a nie każdego stać na drogi sprzęt. To nie powinna być droga fanaberia , ale możliwość dana każdemu dziecku. Trochę "filozoficzne" podejście, ale świat i dzieci podążają w nieznanym kierunku, pchane przez media i "owczy pęd", "jedynie słusznego, poprawnego toru". Myślę, że Delta Optical ma ambicje stanąć w pierwszym szeregu w wojnie z ogłupianiem - promowaniu rozwoju intelektualnego młodego pokolenia ... szczególnie tego najmłodszego, któremu często wciska się PLASTIKOWE BADZIEWIE które bardziej ZNIECHĘCA niż rozbudza pasję. Serdecznie pozdrawiam.

Profesjonalizm na najwyższym poziomie – nawet dla kompletnego laika!

Cała transakcja w sklepie Delta Optical przebiegła niezwykle sprawnie i – mówiąc krótko – bez najmniejszych zakłóceń! Kompletnie nie znam się na optyce, a teleskop wraz z okularem kupowałam przez internet jako prezent. Ze względu na brak możliwości dojazdu do sklepu stacjonarnego, musiałam w 100% zaufać obsłudze i to był strzał w dziesiątkę. Współpraca z działem klienta jest po prostu fantastyczna! Miałam okazję skonsultować się z prawdziwym ekspertem, który cierpliwie odpowiedział na każde moje pytanie, doradził i sprawił, że wszystkie oczekiwania zostały spełnione. Co ważne, produkt docelowy był niedostępny, ale zaproponowano mi zamianę sprzętu – ta zmiana w żaden sposób nie wpłynęła na pogorszenie jakości, a wręcz przeciwnie. Paczka dotarła w idealnym stanie, nienaruszona. Całość była doskonale zabezpieczona i wyraźnie oznaczona, że w środku znajduje się delikatny sprzęt. Po rozpakowaniu okazało się, że niczego nie brakowało i żadna część nie była uszkodzona. Sam proces składania (dzięki pomocnym instrukcjom oraz dostępnym filmikom wideo) przebiegł błyskawicznie i bez jakiegokolwiek stresu. Najważniejsze na koniec: obdarowany użytkownik jest zachwycony efektem końcowym! Gorąco polecam Delta Optical za profesjonalizm, świetne podejście do laika i wzorową obsługę. Na pewno wrócę przy kolejnych zakupach!
Opinię wystawiam dopiero po miesiącu od zakupu. Oceniam sklep i mogę powiedzieć że z czystym sumieniem mogę polecić zakupy w tym sklepie. Pierwsza lornetka miała wadę fabryczną w prawym "oku" Po odesłaniu druga bez wad dotarła szybko i bezpiecznie do mnie. Komunikacja ze sklepem bardzo dobra. Osoby zorientowane i bardzo miłe. Nic więcej nie muszę pisać jestem zadowolony z zakupu i z obsługi w tym sklepie.
Jestem bardzo zadowolony, że przesyłka tak szybko do mnie dotarła. Dzięki szerokiemu asortymentowi sklepu, udało mi się znaleźć to czego szukam a co nie jest zbyt powszechne na Polskim rynku, zasługuje to na szczególną uwagę, ponieważ tego typu sprzęt ma niewielkie grono odbiorców w naszym kraju ( w stosunku do całej populacji).

Bardzo fajny mikroskop ale slaba instrukcja obslugi

Bardzo fajny mikroskop ale z racji tego że dedykowany jest dzieciom a nie zawodowcom to moglby zawierac jednak jakas bardziej zrozumiałą instrukcję obslugi a nie dwie kartki papieru napisane tylko angielsku i to niezbyt zrozumiale dla mlodego czlowieka ktory pierwszy raz ma do czynienia z takim typem mikroskopu. Tylko dzieki temu że mialem " kontakt" z mikroskopem na studiach i pomocy chata udalo sie mojemi dzieciakowi zobaczyc cos na dokupionych w zestawie szkielkach.
Delta Optical zawsze trzyma najwyższy poziom obsługi klienta. Znam tę firmę od lat i zawsze jestem zadowolony z bezpośredniego kontaktu z firmą (kompetencja, przyjazne nastawienie) oraz szybkości realizacji zamówień i jakości zapakowania przesyłek, co przy akcesoriach optycznych jest kluczowe! Brawo za tak stabilną przez lata doskonałą pracę. Jestem pod ogromnym wrażeniem!
Very nice binoculars, especially considering their compact size and low weight. Of course, they can't match an 8x42 in every respect, but the trade-off is well worth it for the portability. Shipping was fast, and everything arrived exactly as expected. The only downside is that the store delivers to just a few countries, which means I have to use a forwarding service.
Gorąco polecam - I wielkie podziękowania dla całego zespołu Delta Optical - dzięki ekspresowej wysyłce, mogłem razem z Żoną cieszyć się oglądaniem zaćmienia słońca nad morzem - niech gwiazdy świecą nad Waszymi sukcesami a planety czuwają nad Waszym powodzeniem!
Delta optical to wiodący i pewnie najlepszy dostawca produktów astro w Polsce. Właściciele wykonają kawał dobrej roboty i dobrze rozwijają działalność. Nigdy nie miałem problemów z realizacją zamówień. Mimo dosyć bogatej oferty produktów, brakuje w sklepie kilku dobrych dobrych marek światowych w szczególności z USA np. TEC, Astro - Physics, Paramount itp....choć zdaje sobie sprawę z trudności logistycznych, niszowej branży i trudnego rynku. Tak, czy tak z czystym sumieniem oceniam działalność na *****
Pierwszy raz zdecydowałem się ocenić sklep internetowy na maksimum gwiazdek. Kwestie takie, jak terminowość, rzeczowość, itd. powinny być po prostu oczekiwanym standardem. Natomiast, nie zdarzyło mi się do tej pory by sprzedawca osobiście dzwonił do klienta, by poinformować, że towar właśnie dotarł od producenta, jest przygotowywany do wysyłki i powinien dotrzeć w określonym terminie. Do tego w biurze obsługi klienta, kontakt z żywym człowiekiem, a nie formularzem, czy jakimś wirtualnym agentem AI, więc masz pewność, że sprawę załatwiłeś, bez żadnych wątpliwości.
Obiektyw planachromatyczny 60x (Evolution 300) - świetna jakość. W codziennej pracy niezastąpiony. Doposażenie mojego mikroskopu o nową jakość. Kontakt z działem obsługi 10/10. Bardzo profesjonalny. Doradca rozumiejący potrzeby klienta. Niemożliwe załatwiane od ręki Odpowiedzialnie polecam firmę i jej produkty

Bardzo dobre wrażenie!

Bardzo dobra obsługa klienta :) W razie pytań zawsze można liczyć na pomoc pracownika wykonując telefon na podany na stronie numer. Wszystkie przesyłki do tej pory dostarczone bez najmniejszych problemów. Posiadam już większość potrzebnych mi akcesoriów, czekam jeszcze za teleskopem, który będzie ostatnim elementem mojej układanki ale na pewno w przyszłości odwiedzę jeszcze sklep Delta Optical bo zakupy tutaj to czysta przyjemność :) Pozdrawiam, Marcin.
Mikroskop cyfrowy Delta Optical Smart 5MP PRO Dobrze by było, gdyby sterowniki do mikroskopu cyfrowego dostępne były na stronie, zamiast płycie CD. W starszym modelu 1,2MP był na kamerce wyłącznik kamerki. Ogólnie mikroskop fajny, do moich zastosowań (drobne detale elektroniczne) się przydaje. Wygląda na to że ma automatyczną korekcję jasności, czy da się to gdzieś z poziomu sterownika wyłączyć/włączyć?

Szybka wysyłka na ostatnią chwilę

Dziękuję za szybką wysyłkę. Zamówienie dotarło przed zaćmieniem słońca, co umożliwiło niezapomniane obserwacje. Bardzo doceniam, bo domyślam się że zamówień było sporo przed takim wyjątkowym wydarzeniem.

Ekstra! Ludzie na plaży zazdrościli nam specjaln…

Ludzie na plaży zazdrościli nam specjalnych okularów do oglądania zaćmienia słońca :) Nawet pożyczyli i stwierdzili, że super widać. Potwierdzam i polecam - szybka obsługa zamówienia, towar pierwsza klasa!

Szybka przesyłka, świetna jakość produktu, bardzo czytelny proces składania i realizacji zamówienia. Mimo że to było tylko niewielkie zamówienie, na pewno wrócę do Państwa sklepu z kolejnymi zamówieniami.
Gdyby na maila przychodził status zamówienia to by było super (dla niezalogowanych klientów). Mega, że ogarnęliście taką liczbę zamówień przed zaćmieniem. Bardzo dziękuję bo to musiało być mega wyzwanie!

Okulary super i przesyłka też :)

Bardzo dziękuję za szybką przesyłkę - bałam się, że przy nawale zamówień będzie opóźnienie, ale moje przyszło w zwyczajnym terminie i mogłam cieszyć się oglądaniem zaćmienia przez porządne okulary.
Stresowałem się czy okulary przyjdą na czas do Lublina. Daliście radę, przyszły! Jednak zapomniałem ich odebrać a tego samego dnia miałem lot i nie udało mi się po nie wrócić. Tak czy inaczej 5/5.

• +48257860520
  • deltaoptical.pl