4 cze 2024
Delta Optica świetne miłe profesjonalne doradztwo przez telefon jak i mailowo szybka realizacja zamówienia,towar ktory zamówiłem świetny jakościowo sprawdza się jak pan z Delta Optical zapewniał naprawdę świetne doradztwo.Szybka dostawa dobrze zabezpieczony towar ,ceny konkurencyjne .Dziękuję Delta Optical i polecam ten sklep wszystkim i tym zaczynającym zabawę z obserwacą nieba i tym już zaawansowanym.
Kupiłem u nich sprzętu za kilkadziesiąt tysięcy , a ostatnio po konsultacji i doradcą Delty zamówiłem trzy rzeczy , które okazały się być nie prawidłowe do mojego zestawu . Po rozmowach telefonicznych kazano mi odesłać produkty (rezygnacja z zakup) oczywiście na własny koszt , potwierdzając że towar był niezgodny z opisem i konsultacją , poniosłem jeszcze dodatkowe koszty zakupu specjalnego akumulatora i ładowarki do niego, które mogę sobie teraz na ścianie powiesić. Ktoś kto doradza takiemu "zielonemu" jak ja klientowi nie może być bardziej zielony niż ja. Czas może poszukać już innej firmy która rzetelnie podejdzie do nie tuzinkowego klienta chętnego wydać troszkę kasy na zabawki.
Opinie nt. sklepu deltaoptical.pl
Opinia
Jak na razie, montaż użyty raz, spełnia swoje zadanie, sledzienie obiektów działa bardzo dobrze, dodatkowo możliwość obsługi migawki aparatu. Dostawa szybka. Kontakt ze sklepem super.
4 wrz 2024
Bardzo sprawny zakup przy tak profesjonalnej obsłudze w tak profesjonalnym sklepie. Pozdrawiam.
Wszystko bardzo dobrze, polecam
Szybko, sprawnie,a do tego jeszcze rabacik , wszystko bardzo dobrze
28 sie 2024
Super sklep. Bardzo dobrze zapakowane i szybko wysłane 👍🏻