deltaoptical.pl- Logo - Opinie

deltaoptical.pl

Opinie (2152) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4142)

deltaoptical.pl- Logo - Opinie

deltaoptical.pl

Opinie (2152) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4142)

Opinie na temat deltaoptical.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę sprzętu. Opinie na temat obsługi klienta są w większości bardzo pozytywne, podkreślając profesjonalizm, kompetencje i przyjazne podejście pracowników. Wysoka jakość oferowanego sprzętu, solidność wykonania oraz spełnienie oczekiwań są często wymieniane jako atuty sklepu. Klienci doceniają również fachowe doradztwo i indywidualne podejście pracowników oraz solidne, bezpieczne i profesjonalne zabezpieczenie przesyłek na czas transportu. Szeroka oferta produktów spotyka się z uznaniem ze strony kupujących. Część klientów zwraca jednak uwagę na konieczność zwiększenia dostępności niektórych produktów lub marek.

Opinie nt. sklepu deltaoptical.pl

Delta optical to wiodący i pewnie najlepszy dostawca produktów astro w Polsce. Właściciele wykonają kawał dobrej roboty i dobrze rozwijają działalność. Nigdy nie miałem problemów z realizacją zamówień. Mimo dosyć bogatej oferty produktów, brakuje w sklepie kilku dobrych dobrych marek światowych w szczególności z USA np. TEC, Astro - Physics, Paramount itp....choć zdaje sobie sprawę z trudności logistycznych, niszowej branży i trudnego rynku. Tak, czy tak z czystym sumieniem oceniam działalność na *****
Pierwszy raz zdecydowałem się ocenić sklep internetowy na maksimum gwiazdek. Kwestie takie, jak terminowość, rzeczowość, itd. powinny być po prostu oczekiwanym standardem. Natomiast, nie zdarzyło mi się do tej pory by sprzedawca osobiście dzwonił do klienta, by poinformować, że towar właśnie dotarł od producenta, jest przygotowywany do wysyłki i powinien dotrzeć w określonym terminie. Do tego w biurze obsługi klienta, kontakt z żywym człowiekiem, a nie formularzem, czy jakimś wirtualnym agentem AI, więc masz pewność, że sprawę załatwiłeś, bez żadnych wątpliwości.

Bardzo dobre wrażenie!

Bardzo dobra obsługa klienta :) W razie pytań zawsze można liczyć na pomoc pracownika wykonując telefon na podany na stronie numer. Wszystkie przesyłki do tej pory dostarczone bez najmniejszych problemów. Posiadam już większość potrzebnych mi akcesoriów, czekam jeszcze za teleskopem, który będzie ostatnim elementem mojej układanki ale na pewno w przyszłości odwiedzę jeszcze sklep Delta Optical bo zakupy tutaj to czysta przyjemność :) Pozdrawiam, Marcin.
Mikroskop cyfrowy Delta Optical Smart 5MP PRO Dobrze by było, gdyby sterowniki do mikroskopu cyfrowego dostępne były na stronie, zamiast płycie CD. W starszym modelu 1,2MP był na kamerce wyłącznik kamerki. Ogólnie mikroskop fajny, do moich zastosowań (drobne detale elektroniczne) się przydaje. Wygląda na to że ma automatyczną korekcję jasności, czy da się to gdzieś z poziomu sterownika wyłączyć/włączyć?

Na czas

Sklep - wszystko ok. Z minusów to prowokująca aplikacja trusted shops nie wiem co kliknąłem i po co. Urządzenie sprawia wrażenie solidnego i spełniającego moje nadzieje lutowania elektroniki pod mikroskopem ale jestem laikiem jeśli chodzi o mikroskopy więc moja opinia sensowna może być za kilka miesięcy jak nauczę się obsługiwać. Około godziny zajęło mi zanim cokolwiek zobaczyłem
Polecam zakupy w Delta Optical. Kupowałam tutaj swój pierwszy teleskop, byłam nieco zagubiona jednak Pan Łukasz pomógł mi dobrać odpowiedni sprzęt :) Przesyłka dotarła ekspresowo, sprzęt zapakowany w taki sposób, że wszystko dotarło bez zarzutu. Polecam!

Pięć gwiazdek to zdecydowanie za mało !!!

Zamawiam większość produktów zdalnie zazwyczaj w wyspecjalizowanych sklepach internetowych. Delta jest wyjątkową firmą pod każdym względem. Dokonałem ostatnio trzech zakupów w firmie . Za każdym razem napotkałem się z bardzo kompetentną i przemiłą obsługą oraz z bardzo fachowym doradztwem. Towar wysokiej klasy zawsze zgodny z opisem , a dostawa dosłownie błyskawiczna . Bardzo solidna firma godna polecenia nastawiona na klienta. Oczywistym jest zatem że nie ma potrzeby niczego "zrobić lepiej" , bo jak coś działa dobrze to "ulepszając " często można osiągnąć skutek przeciwny

Galaktyczna fachowość

Bardzo profesjonalne i kompleksowe doradztwo fachowców pracujących w sklepie. Przez świetny kontakt mailowy dokonałam zakupu sprzętu - teleskopu, montażu, okularu i filtru. Wspaniali ludzie z pasją i kompetentni wiedzą w dziale astronomii.

Mieszane uczucia co do obsługi sklepu

Zamówiłem kamerę termowizyjną a następnie w drugim zamówieniu ładowarkę do niej jednocześnie poprosiłem w uwagach o przesłanie w jednej paczce. Kilkakrotnie chciałem się w tej sprawie skontaktować, miałem pecha wszyscy byli na targach. Ponieważ drugą paczkę wziąłem z odbiorem w sklepie (żeby nie płacić za przesyłkę drugi raz) musiałem odebrać w sklepie bo jedną wysłali z centrali a druga ze sklepu. Nikt ze sklepu w Warszawie nie raczył zadzwonić żeby poinformować, że nie można połączyć paczek. Zareagowała dopiero Pani z centrali firmy na maila.
Jak zawsze Delta Optical to mistrzostwo świata. Czy zakupy w salonie w Warszawie, czy online, pełen profesjonalizm. Doskonały kontakt telefoniczny, profesjonalne doradztwo, bez wciskania produktu na siłę.
Kolejny zakup w Delta Optical . Należę do tych klientów którzy zanim coś kupią , lubią poczytać o produkcie i zadzwonić do sprzedającego. Z obsługą rozmawia się jak ze znajomym który zna temat i pomaga Ci coś kupić w sklepie . Towar super. A jeżeli chodzi o prędkość dostawy - to zastanawiam się czy przy następnych zakupach kurier zapuka zanim odłożę słuchawkę od telefonu !!!

Delta Optical - perfekcja. DHL - do anulowania

Bardzo żałuję, że nie mogę dać 5 gwiazdek, bo ta firma naprawdę na to zasługuje. Spełniło się moje marzenie - jestem już po pierwszych obserwacjach, coś wspaniałego. Jedna gwiazdka została odjęta tylko i wyłącznie przez stan, w jakim było pudełko w które zapakowano teleskop. Jak widać w załączniku - karton po prostu pękł, a pasy wbiły się w środek. Z ręką na sercu otwierałem pudełko, żeby tylko nie ujrzeć zniszczeń. Na szczęście wszystko było dobrze. Jest to więc gwiazdka odjęta z powodu firmy przewozowej - DHL to najwyraźniej nieodpowiednia firma to transportowania tego typu towarów, wobec tego - mocno sugeruję zastanowienie się nad zmianą przewoźnika. Co do samej firmy Delta Optical - bezproblemowy proces kupna. Na kanale YouTube znalazłem dużo poradników dotyczących teleskopów - kolejny duży plus. Profesjonalne artykuły, rzeczowa i sympatyczna strona internetowa, bardzo szybka kolimacja i wysyłka, dużo maili informacyjnych, dostarczanych podczas procesu kupna. Mocno polecam
Jestem bardzo zadowolony z szybkiej i bezpiecznej dostawy paczka przyszła szybko i zarazem bez ani jednego zadrapania.Jestem również usadyswakcjonowany ponieważ dotarły do mnie bardzo potrzebne mi rzeczy. dziękuję pozdrawiam

Godne polecenia

Moja paczka doszła świetnie zabezpieczona, kontakt z biurem przez numer telefonu ekspresowy i miły. Świetny mikroskop, produkt zgodny z oczekiwaniami. Polecam!!

Słaba obsługa działu myślistwa

Utrudniony kontakt z działem myślistwa (kilkakrotne bezskuteczne próby kontaktu telefonicznego - raz Pan na targach, innym razem wyszedł, nie ma kolegi przy biurku itp.). W moich wątpliwościach pomógł w końcu kolega Pana od myślistwa choć produkt i tak nie do końca działa (kamera termowizyjna z 8k zł. permanentnie się kalibruje co kilka do kilkudziesięciu sekund). Mało kto w firmie wie jak to powinno działać. Pomimo tego, że kupowałem wcześniej optykę i astro zraziłem się do sklepu.
jestem po pierwszym strzelaniu, kolimator trochę znosił po skosie w dół, dałem broń z kolimatorem do rusznikarza, ustawił pion natomiast wg niego ( kolimator używam wraz konwersją ll generacji na pm63) nie można już zejść w dół, dlatego trzeba na 25 metrach celować 15 cm poniżej celu, ponadto wg mnie mam problem z włączeniem urządzenia i wielkością kropki, raz po włączeniu jestem bardzo mała kropka a innym razem świeci bardzo jasna i jest duża.
Kontakt z firmą super potrafią wysłuchać potrzeb i doradzić. Zaś w momencie problemow-nie ze swej winy- znaleźć bardzo dobre rozwiązanie. Pracownicy profesjonalni i zaangażowani, oby inne firmy miały takich.

Wszystko super

Szybka dostawa, chyba nawet dostępność zamówionego sprzętu na miejscu w Gdańsku, bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sklepem. Uprzejma obsługa na miejscu przy odbiorze.

Rzetelność

Zamówienie przebiegało płynnie. Produkt zgadza się z reklamą i opisem. Zakupiony sprzęt spełnia nasze i dziecka oczekiwania oraz sprawia możliwość rozwoju jego zainteresowań. Dziękujemy i będziemy polecać.
Super.Sklep.Dobrych parę lat temu rozmawiałem z takim starszym panem z tego sklepu.Bylem za granicą a na niebie miało być coś ważnego,nie pamiętam co.Teleskop nie zdążyłby przyjsć przed moim wynagrodzeniem.Ten miły pa zrozumiał mnie i chociaż nie poprosiłem to powiedział tak: -Ja Panu wyślę ten teleskop żeby był u Pana w domu jak pan wróci z Niemiec a pan mi wyślę pieniądze potem,a było to kilka tysięcy.Polecam sklep i obsługę.Podsylam zdjęcie ostatniego nabytku.Szybko sprawnie i elegancko