Ważny od: 19 sie 2022Ważny
Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania i materiałów oferowanych produktów. Produkty są opisywane jako piękne, estetyczne i atrakcyjne wizualnie. Obsługa klienta zbiera pozytywne opinie za swoją uprzejmość, pomoc i profesjonalizm. Dodatkowo, większość klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień oraz sprawną dostawę. Część klientów docenia także zgodność rozmiarów. Pojedyncze głosy zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia lub problemy z dostawą, a także na niedopasowanie rozmiarów w niektórych przypadkach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniejk-collection.pl
Dostarczone produkty sa naprawde łsdne i solidne. Maja ciekawe kolory i dobrą cene. Super prezent dla męża.
Kurier ktory to dostarczył zapukał do drzwi i sobie poszedł. Dobrze ze ktoś był w domu bo nawet nie wiedziała bym ze paczka juz jest.
Tunika rewelacja. Bardzo fajny sklep. Jest świetnie, jak dla mnie nic nie należy zmieniać. 🤗
Super, piękna, rozmiar poprawny, dobry gatunek i piękny haft
Bardzo szybko realizacja zamówienia
Bluzeczki są super. Polecam.
Koszula pięknie wykonana, krój lekko wyslimowany. Polecam wziąć większy rozmiar
Świetne produkty i super obsługa
Super ubrania. Polecam.
Dziękuję. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam!
Super. Dziękujemy.
Idealne.
Porządne wykonanie, dziękuję:)
Wszystko super. Szybka dostawa
Dobry Prezent
Cierpliwa paczka , opłacało się czekać
Zadowolona klientka.
Bluzeczki bardzo ładne, szybka dostawa.
Bardzo piękna bluzeczka. Ślicznie wykonań. Polecam zakup.
Otrzymałam zamówienie. Spódniczka jest dobra, jak dla dziecka w porządku.
Okulary są dobry, jeszcze nie sprawdzałam jak oni,bo za malo słoneczka. Dobrze zapakowane. Dziękuję
- +48790896321
- jk-collection.pl