e-szmaragd.pl

Opinie łącznie (219) Opinie (219) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci często podkreślają wysoką jakość i staranność zapakowania roślin, co przekłada się na ich dobry stan po dostawie. Większość kupujących chwali zdrowie, wygląd oraz jakość otrzymanych sadzonek. Doceniana jest również szybka realizacja zamówień i ekspresowa dostawa przesyłek. Opinie klientów wskazują na profesjonalizm, sprawność oraz pomocność obsługi sklepu. Wielu klientów poleca sklep innym, wyrażając zadowolenie z całego procesu zakupu. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy o uszkodzeniach lub zbyt małych roślinach. Niektórzy klienci zgłaszają rozbieżności pomiędzy otrzymanymi sadzonkami a opisem lub zdjęciami w ofercie.

Opiniee-szmaragd.pl

Błyskawiczna reakcja na zwiększenie ilości zamówienia. Bardzo profesjonalna obsługa i piękne roślinki, które otrzymałam kurierem

Piękne rośliny

Bardzo dobrze zapakowane rośliny i choć zamówiłam małe sztuki to pięknie rozkrzewione. Bez wątpienia POLECAM.
Sadzonki wyglądają na dobrze ukorzenione. Generalnie wszystko ok tylko sposób pakowania powinien się zmienić (za mały karton- sadzonki miały pozaginane czubki i źle zabezpieczone doniczki przed wysypywaniem się ziemi). Mimo wszystko polecam
Rośliny bardzo ładne, zdrowe, doskonale zabezpieczone na czas transportu. Sprawna realizacja zamówienia. Serdecznie polecam.
Sadzonki bardzo ładne dobrze zapakowane. Polecam sprzedającego .
Wysokiej jakości rośliny dostarczone w idealnym stanie
Bardzo dobra jakość sadzonek i bezpieczne opakowanie
Laurowiśnia przyszła w bardzo dobrym stanie. Dobrze zapakowana i ładnie wygląda. Długo czekałam ale jak wyjaśnił sprzedawca było to konieczne ze względu na warunki atmosferyczne. Polecam ten sklep
Towar bardzo dobrze zapakowany. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
Sadzonki cisòw ,które otrzymałam w pojemnikach 5 l.zostały wykopane z ziemi i włożone do pojemnikòw wszystkie mają mocno uszkodzone korzenie , czego w opisie produktu nie zaznaczono.
Polecam. Sadzonki piękne, dobrze zabezpieczone do trnsportu.
Bardzo szybka dostawa - sadzonki wysokiej jakości i profesjonalnie zapakowane
Piekne sadzonki, perfekcyjnie zapakowane.
roślinki dotarły i już rosną. zapakowane profesjonalne i w dobrej kondycji
Sprawność realizacji zamówienia oraz jakość towaru
Bardzo szybka, sprawna i dobrze zapakowana przesyłka Laurowiśni jak dla mnie profesjonalizm

Świetna jakość i profesjonalna obsługa!

Zamówione rośliny dotarły w doskonałym stanie – starannie zapakowane, zdrowe i zgodne z opisem. Widać, że sprzedawca dba o jakość i profesjonalnie podchodzi do wysyłki żywych roślin. Kontakt ze sprzedawcą był szybki i bardzo pomocny, a czas realizacji zamówienia naprawdę ekspresowy.