Klienci najczęściej chwalą staranne i bezpieczne pakowanie roślin. Większość klientów podkreśla dobrą kondycję, zdrowie i wygląd otrzymanych roślin. Większość opinii pozytywnie ocenia szybkość realizacji zamówienia i dostawy. Klienci często podkreślają, że produkty są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i uprzejma. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące niedostatecznego zabezpieczenia przesyłek oraz incydentalnych uszkodzeń lub niższej jakości roślin.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniee-szmaragd.pl
Sadzonki wyglądają na dobrze ukorzenione. Generalnie wszystko ok tylko sposób pakowania powinien się zmienić (za mały karton- sadzonki miały pozaginane czubki i źle zabezpieczone doniczki przed wysypywaniem się ziemi). Mimo wszystko polecam
Rośliny bardzo ładne, zdrowe, doskonale zabezpieczone na czas transportu. Sprawna realizacja zamówienia. Serdecznie polecam.
Sadzonki cisòw ,które otrzymałam w pojemnikach 5 l.zostały wykopane z ziemi i włożone do pojemnikòw wszystkie mają mocno uszkodzone korzenie , czego w opisie produktu nie zaznaczono.
Bardzo szybka dostawa - sadzonki wysokiej jakości i profesjonalnie zapakowane
Laurowiśnia przyszła w bardzo dobrym stanie. Dobrze zapakowana i ładnie wygląda. Długo czekałam ale jak wyjaśnił sprzedawca było to konieczne ze względu na warunki atmosferyczne. Polecam ten sklep
roślinki dotarły i już rosną. zapakowane profesjonalne i w dobrej kondycji
Bardzo szybka, sprawna i dobrze zapakowana przesyłka Laurowiśni
jak dla mnie profesjonalizm
Szybka przesyłka, rośliny dobrze i bezpiecznie zapakowane
Świetna jakość i profesjonalna obsługa!
Zamówione rośliny dotarły w doskonałym stanie – starannie zapakowane, zdrowe i zgodne z opisem. Widać, że sprzedawca dba o jakość i profesjonalnie podchodzi do wysyłki żywych roślin. Kontakt ze sprzedawcą był szybki i bardzo pomocny, a czas realizacji zamówienia naprawdę ekspresowy.
Bardzo ładne sadzonki, dobrze zabezpieczone na czas transportu
, napewno skorzystam ponownie
Odpowiedź ze sklepu e-szmaragd.pl
Staramy się coraz lepiej zabezpieczać sadzonki
Krzew dotarł żywy
B. ładne sadzonki i sprawna obsługa zamówienia
Wszystko ok
Bardzo ładne rośliny. Bezpiecznie zapakowane :) Polecam.
Zamowilam cyprysowiec leylanda. Komunikacja swietna I przesylka na 5+
Odpowiedź ze sklepu e-szmaragd.pl
Robię wszystko aby odbierać i odpisywać na tel. lub oddzwaniać
Jakoscc i szybkość działania