Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i terminową dostawę zamówień. Wysoko oceniana jest jakość karmy, jej skład oraz pozytywny wpływ na zwierzęta. Wielu klientów podkreśla, że ich zwierzęta chętnie jedzą karmę i są z niej bardzo zadowolone. Klienci często zauważają również solidne, staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, miła i pomocna, z bardzo dobrym kontaktem. Rzadko pojawiają się pojedyncze uwagi o opóźnieniach w dostawie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebiofeedzoo.pl
Polecajka
Zaczęłam - ja "kociara" - moją przygodę z Biofeedzoo i ... nie żałuję. Transakcje już dwie} przeprowadzone w sposób profesjonalny : doskonały kontakt z Firmą, wyjątkowo szybka dostawa, bardzo dobre opakowanie i zabezpieczenie przesyłki i moje koty wyjątkowo wybredne JEDZĄ {!!!!!!} suchą karmę {Tasty Cats Life HAIRBALL z królikiem}. Mogę jedynie mocno trzymać kciuki, aby nic się nie zmieniło. Pozdrawiam załogę.
Cześć!
Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i cieszymy się, że nasza karma Tasty Cats Life HAIRBALL spełnia oczekiwania Twoich wybrednych kotów. Zależy nam na profesjonalizmie, szybkie dostawie i najwyższej jakości produktach, byście Wy i Wasi pupile byli w pełni zadowoleni.
Pozdrawiamy serdecznie!
Bardzo dobra karma dla szczeniąt. Mój pies chętnie ją je, nie ma problemów trawiennych. Skład z indykiem i królikiem jest dużym plusem. Przesyłka dotarła szybko, produkt był dobrze zapakowany. Polecam sprzedawcę i na pewno wrócę po kolejne zakupy.
Cześć!
Dziękujemy za tak miłe słowa i pozytywną opinię o naszej karmie. Cieszymy się, że Twój szczeniak chętnie ją je i dobrze się po niej czuje. Staramy się dostarczać produkty najwyższej jakości, a szybka i bezpieczna przesyłka to dla nas standard.
Do następnego zamówienia!
Przesyłka bardzo szybko dostarczona , mega dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem,
Przesyłka bardzo szybko dostarczona, starannie zapakowana i bardzo dobrze zabezpieczona, jestem bardzo zadowolona, mój piesek chętnie zjada zamówioną karmę.
Na pewno wrócę nie raz do sklepu.
Cześć!
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej szybkiej i starannej obsługi. Cieszymy się, że karma smakuje Twojemu pieskowi i że jesteś zadowolona z zakupów. Zawsze dokładamy wszelkich starań, by spełniać Wasze oczekiwania.
Do zobaczenia ponownie!
Świetna karma w dobrej cenie
Karma bardzo smakuje mojemu szczurowi chętnie ją je Duże opakowanie, dobra jakość i przede wszystkim bardzo korzystna cena Jestem zadowolony z zakupu i na pewno kupię ponownie
Cześć!
Bardzo się cieszymy, że Twój szczur tak dobrze przyjmuje naszą karmę! Duże opakowanie, wysoka jakość i korzystna cena to dla nas priorytety, więc fajnie słyszeć, że spełniamy Twoje oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję na kolejne zakupy!
Pozdrawiamy serdecznie!
Zamówienie dostarczono sprawnie i bez komplikacji. Wszystko zgodnie z opisem.
Cześć!
Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo się cieszymy, że dostawa przebiegła sprawnie i wszystko było zgodne z opisem. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy u nas były zawsze proste i przyjemne.
Pozdrawiamy serdecznie!
Szybka dostawa, perfekcyjnie zapakowane.
Produkty wysokiej jakości, piesek super się rozwija.
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka, a produkty spełniły Wasze oczekiwania. Zależy nam na najwyższej jakości i zadowoleniu naszych klientów oraz ich pupili. Życzymy dużo radości i zdrowego rozwoju Twojemu pieskowi!
Pozdrawiamy serdecznie!
Pieski zadowolone z karmy zajadają z chęcią nie widzę skutków alergicznych, gdzie muszę uważać co kupuje .Na pewno jeszcze kupię karmę, dostawa bardzo szybka , . A posiadam dwa piękne buldogi
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że Twoje buldogi z zadowoleniem zajadają naszą karmę i nie pojawiły się żadne skutki alergiczne. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były smaczne i bezpieczne dla wszystkich pupili.
Pozdrawiamy serdecznie!
Wszystkie towary zamówione towary dotarły. Zwierzątko zadowolone.
Cześć!
Dziękujemy za miłą wiadomość! Cieszymy się, że wszystkie zamówione produkty dotarły i że zwierzaczek jest zadowolony. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient oraz jego pupil byli usatysfakcjonowani z zakupów.
Miłego dnia!
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodnie z opisem, sprawnie i bezproblemowo. Serdecznie polecam!
Wszystko w jak najlepszym porządku, super informacje, realizacja na czas
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej terminowości oraz jakości informacji. Cieszymy się, że wszystko spełniło Twoje oczekiwania – zawsze dbamy, by nasze usługi były na najwyższym poziomie.
Miłego dnia!
Świetna karma, kolejny smak, który zachwyca mojego psa na tyle, że odnalazł w garażu opakowanie i dokładnie wyczyścił z okruszków.
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się tak radosną historią! Cieszymy się, że nasza karma zachwyca Twojego psa i sprawia mu tyle przyjemności. Staramy się tworzyć produkty, które nie tylko smakują, ale i dbają o zdrowie naszych czworonożnych przyjaciół.
Pozdrawiamy serdecznie!
Dobrej jakosci karma, szybka i sprawna dostawa
Cześć!
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że karma spełnia Twoje oczekiwania, a dostawa przebiegła sprawnie i szybko. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości oraz obsługę na jak najwyższym poziomie.
Trzymajcie się!
Ta karma jest świetna — mój szczur zawsze ją chętnie zjada! Ma dobry skład, dostarcza mu energii i zdrowych składników, a do tego zauważyłem, że ma więcej energii i zdrową sierść. Zdecydowanie polecam
Cześć!
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że karma spełnia swoje zadanie i Twój szczur ma więcej energii oraz zdrową sierść. Dbamy o to, żeby nasze produkty były najwyższej jakości i pomagały w codziennej pielęgnacji Twojego pupila.
Pozdrawiamy serdecznie!
Rewelacyjnie szybką dostawą, pieski są szczęśliwe.
Cześć!
Bardzo się cieszymy, że dostawa była szybka, a psiaki szczęśliwe – to dla nas najważniejsze! Zawsze staramy się, aby zamówienia trafiały do Was błyskawicznie i żeby zwierzaki miały powody do radości.
Pozdrawiamy serdecznie!
Świetna wielkość karmy dla psa miniaturki, który z powodu wieku - 16 lat nie ma już swoich zębów. Polecam, mój pies przepada za tą karmą
Cześć!
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że nasza karma idealnie odpowiada potrzebom Twojego seniora i że Twój pies ją uwielbia. Dbamy o to, aby nasze produkty były smaczne i dostosowane do różnych etapów życia pupili.
Trzymajcie się zdrowo!
Czas realizacji zgodny z opisem
Cześć,
Dziękujemy za docenienie naszej terminowości! Zależy nam na tym, abyś zawsze mógł polegać na szybkiej i solidnej realizacji. Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania.
Trzymaj się!
Polecam mój piesek uwielbia👌
Cześć!
Dziękujemy za Waszą pozytywną opinię i cieszymy się, że Wasz piesek jest zadowolony z naszego produktu. Zawsze staramy się dostarczać produkty, które przynoszą radość i satysfakcję zarówno Wam, jak i Waszym zwierzakom.
Karma dla owczarka
Bardzo serdecznie dziękuję za otrzymaną przesyłkę. Podoba mi się to, że przesyłka jest na czas, a kurier miły i uśmięchnięty.
Cześć!
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że przesyłka dotarła na czas i że obsługa kurierska spełniła Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony.
Pozdrawiamy serdecznie!
Szybka wysyłka, jedzonko bardzo smakuje mojej suni. Polecam
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszymy się, że wysyłka była szybka, a Twoja sunia chętnie zajada nasze jedzonko. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty były smaczne i zdrowe dla Waszych pupili.
Karma dla gryzoni
Szybka wysyłka. Karma jest rewelacyjna. Duża różnorodność. Duzy plus za to ,że opakowanie jest zamykane strunowo.Polecam.
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszej karmy! Cieszymy się, że doceniasz szybkość wysyłki, jakość produktu oraz wygodne, strunowe opakowanie. Dbamy o to, aby każdy detal spełniał oczekiwania naszych klientów.