zoo-aquos.pl

Opinie łącznie (1421) Opinie (680) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji oraz sprawność dostawy. Zdecydowana większość klientów chwali solidne, staranne oraz bezpieczne pakowanie produktów. Klienci regularnie doceniają uprzejmą, profesjonalną i pomocną obsługę sklepu, co wpływa na wysoką satysfakcję z zakupów. Produkty otrzymywane przez klientów są zgodne z opisem, dobrej jakości i spełniają oczekiwania użytkowników. Klienci zauważają atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz dodatkowe promocje jako ważny atut sklepu. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień lub problemów z kurierem. Pojedyncze negatywne doświadczenia dotyczą także pakowania produktów.

Opiniezoo-aquos.pl

Jestem miło, nawet przemiło zaskoczony szybkością oraz chyba???? Nie, wszystkim, począwszy od zamówienia do momentu kiedy nie spodziewając sie jeszcze dostawy dostałem filmik jak nasz Farcik pałaszuje zamówienie. Jego radość a moje zadowolenie. Dziekuje i polecam wszystkim.

Sposób zapakowania towaru...

Zamawiałam karmę dla kota niejeden raz, zawsze było wszystko w porządku. Niestety tym razem niemiłą niespodzianką był sposób zapakowania paczki. Karma była po prostu byle jak wrzucona do pudełka. W transporcie wszystko uległo pomieszaniu. Dobrze, że chociaż saszetki jako tako zabezpieczone były od góry jakąś pociętą tekturą, bo zapewne popękałyby i miałabym giga miks smaków...
Polecam ZOO sklep bardzo dobrze towar zabezpieczony dostawa na czas , myślałem że będzie akwarium z wodą i rybkami oraz roślinki a dostałem akwarium z osprzętem jeszcze raz polecam serdecznie i napewno jeszcze nie raz zamówię u nich.
Jak zawsze w tym sklepie zakupy na wysokim poziomie, polecam
Pompa działa jak sie należy. Mała oszczędna i wydajna .
bardzo szybka dostawa, zakupiona rzecz, wielka klatka dla papugi, jest bardzo dobrze wykonana
Zamówienie doszło szybko i to było najważniejsze
M M
Marcin M.
Szybka dostawa, dobra cena. Polecam
Bardzo dobry produkt, polecam. Świetna jakość. Pasuje idealnie zgodnie z zamówieniem.
Bardzo dobry zakup zresztą kolejny większy model filtra cichy i efektywny w serii niezniszczalnych.Polecam
Polecam, pełny profesjonalizm i uprzejma oraz konkretna obsługa

Wszystko, szybko i sprawnie. Polecam w 100 %
Zapakowane perfekcyjnie!!!