biofeedzoo.pl- Logo - Opinie

biofeedzoo.pl

Opinie (135) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (135)

Obejmuje Ochronę Kupującego

9 cze 2024
Jestem stałym klientem. Psiaki zdrowe i pełne energii. Ostatnio pod moją opiekę trafił niedożywiony psiak. W ciągu 3 tygodni wyrównał wagę i widocznie nabrał siły. Polecam.

16 wrz 2024
Na stronie internetowej była informacja że jeżeli dokonam zakupu przed godziną 12 to zamówienie zostanie wysłane jeszcze tego samego dnia. Dokonałam zakupu o godzinie 11:15. Niestety mimo że zamówiłam i opłaciłam zamówienie przed godziną 12 to zamówienie nie zostało wysłane. Musiałam czekać do następnego dnia roboczego i dopiero wtedy wysłano moje zamówienie. Była to karma dla szczeniaka którego dopiero co odebrałam z hodowli i który był karmiony właśnie tą karmą. Następnym razem zastanowię się czy zamawiać z państwa strony czy poszukać gdzie indziej. Może będą bardziej słowni.

Opinie nt. sklepu biofeedzoo.pl

Resetuj